[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
benim iki mailime de "Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. " cevabı geldi.. bence de güzel bir durum olabilir sizin mailde.
-
rastgele öyle bence benimkindede bi anlamı yokki şuanda işleniyor bi kaç hafta bekleyin diyor . sizinkinde vize işlemesi için konsolosluk bekleniyor diyor bi anlam çıkartmak yanlış olabilir
-
@metert umut vermek gibi olmasın fakat ikisininde anlamı farklı
-
@efeser hocam burada umudu veren kcc gibi geldi bana :)))
-
ikisininde anlamı farklı ama diğer arkadaşlarında cevaplarını da beklemek gerek altan gizli mesaj gibi vereceklerini sanmıyorum . başka kimseye gelmedim mi ? bence rastgele şansa gelmiş
-
@pacaveli evet bencede:)) 28.000 e kadar olan herkes mailini kontrol edebilirmi eğer aynı mesajı alan varsa bence işler değişti bizim gibi yüksek nolar hala ümitsiz vaka gibi fakat 28.000 bandına kadar olanlar maillerini check ederse azda olsa bi fikir sahibi olabilriz
-
he eğer belli bir aralığıa kadar bu mesaj ondan sonra diğer mesaj geliyorsa bir anlam çıkarıl bence
-
Merhaba arkadaşlar, bugüne kadar takip etmeme rağmen kayıt olup yorum yazmamıştım. Umarım sonuçlar hepimiz için güzel olur. Benim mailime 18 haziranda gelen yanıt şu şekilde; "Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing." Cn 281xx . Ancak yeniden bir mail atıp farklı bir cevap gelecek mi beklemek lazım. Malum benim aldığım cevap on gün öncesine ait.
-
Benim numaraya geri dünüş bile yapmıyolar artık o kadar bitik yani :))
-
Bana gelen mail
KFC'den dopdolu Tavuksever Kutu 18,95 TL!
-
:) orda bir mesaj olabilir kentucky fried chicken
-
Zaman buldukça buradaki yorumları okuyorum ve çoğu arkadaşın ruh halini anlayabiliyorum. Umarım hepimizin vize görüşmesi gerçekleşir ve sonrasında karar vermek bizlere kalır. Ama gitsek de gidemesek de hayatın kalanının daha güzel geçmesini umut ediyorum. Bu süreç hepimizi fazlasıyla yordu.
-
@metert birkac template maili gonderiyorlardir. 10dk sonra aciklayacaklari vb'de bile current olacaginizi bilseler yine de herhangi bir imada bulunmazlar. O maillere cevap veren kisilerin boyle bir inisiyatif alma sansi da yok ayrica.
-
@northfield katiliyorum bende oyle dusunuyordum zaten .
-
dosyanin durumunu belirten bi cümle gibi geldi bana 28k aciklanabilir.
-
arkadaslar bu rus forum sitesiyle suan KCCye son yolladigimiz email formatini paylasan oldu mu? bir de simon in yazdigi bir forum sitesi vardi orada vs herhangi bir yerde paylasan?
-
@metert Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
oldu derken . şuan bekleyen herkeste de bu mesaj gelmiyormu
benzer konseptte ama farkli cevaplar alanlar da var. Case numarasi olmayanlar, klasik generic email'i aliyorlar... Fakat sorun degil, zaten bizim email'e "ha tamam size vize verecegiz o halde" demelerini beklemiyoruz :) Sadece 100'den fazla kisinin bu isin ustunde oldugunu ve bekledigimizi bilsinler, yeterli...
-
@efeser banada böyle bir msj geldi sanırım herkese aynı mail geliyor
-
@efeser Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
Bana gelen mail
KFC'den dopdolu Tavuksever Kutu 18,95 TL!
email adresinde bir harf hatasi olmus sanirim 😀
-
@jade Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
arkadaslar bu rus forum sitesiyle suan KCCye son yolladigimiz email formatini paylasan oldu mu? bir de simon in yazdigi bir forum sitesi vardi orada vs herhangi bir yerde paylasan?
evet, ne kadar cok kisi gonderirse o kadar iyi olur bence de. Avrupa bolgesinden bir suru istekli kisi oldugunu gorsunler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum