DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bana gelen mail

    KFC'den dopdolu Tavuksever Kutu 18,95 TL!


  • 🙂 orda bir mesaj olabilir kentucky fried chicken


  • Zaman buldukça buradaki yorumları okuyorum ve çoğu arkadaşın ruh halini anlayabiliyorum. Umarım hepimizin vize görüşmesi gerçekleşir ve sonrasında karar vermek bizlere kalır. Ama gitsek de gidemesek de hayatın kalanının daha güzel geçmesini umut ediyorum. Bu süreç hepimizi fazlasıyla yordu.


  • @metert birkac template maili gonderiyorlardir. 10dk sonra aciklayacaklari vb'de bile current olacaginizi bilseler yine de herhangi bir imada bulunmazlar. O maillere cevap veren kisilerin boyle bir inisiyatif alma sansi da yok ayrica.


  • @northfield katiliyorum bende oyle dusunuyordum zaten .


  • dosyanin durumunu belirten bi cümle gibi geldi bana 28k aciklanabilir.


  • arkadaslar bu rus forum sitesiyle suan KCCye son yolladigimiz email formatini paylasan oldu mu? bir de simon in yazdigi bir forum sitesi vardi orada vs herhangi bir yerde paylasan?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @metert Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    oldu derken . şuan bekleyen herkeste de bu mesaj gelmiyormu

    benzer konseptte ama farkli cevaplar alanlar da var. Case numarasi olmayanlar, klasik generic email'i aliyorlar... Fakat sorun degil, zaten bizim email'e "ha tamam size vize verecegiz o halde" demelerini beklemiyoruz 🙂 Sadece 100'den fazla kisinin bu isin ustunde oldugunu ve bekledigimizi bilsinler, yeterli...


  • @efeser banada böyle bir msj geldi sanırım herkese aynı mail geliyor

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @efeser Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    Bana gelen mail

    KFC'den dopdolu Tavuksever Kutu 18,95 TL!

    email adresinde bir harf hatasi olmus sanirim 😀

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @jade Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    arkadaslar bu rus forum sitesiyle suan KCCye son yolladigimiz email formatini paylasan oldu mu? bir de simon in yazdigi bir forum sitesi vardi orada vs herhangi bir yerde paylasan?

    evet, ne kadar cok kisi gonderirse o kadar iyi olur bence de. Avrupa bolgesinden bir suru istekli kisi oldugunu gorsunler.


  • Rus forumunda biri turkler kcc ye mesaj gonderiyorlar diye bi post gormustum hatta buranin linki ni koymustu


  • Banlı ülkelerle ilgili küçük bir data çıkardım.
    Geçen sene (DV2017) banned ülkelerin aldıkları visa sayıları . ilginç olan Venezuellanın visa sayısı selectee sayısından fazla. İki kez kontrol ettim. Bu data forumdan doğrulanabilir mi acaba? Issued / Selectee : 53%
    Iran, LIbya, Somalia, Syria, Yeman, North Korea , Venezuela // 4500, 274, 215, 356, 694, 0, 1134 = 7173
    Iran, LIbya, Somalia, Syria, Yeman, North Korea , Venezuela // 2070, 90, 56, 124, 264, 0, 1177 = 3781

    DV2018 rakamlarına göre bu sene 9150 selectee var. geçen seneye göre oranlarsak : 4849 olası potansiyeli varmış sene başında. Ama bir kısmı bu ülkeler arasında dağıtıldı diye biliyorum. Kaç vize kaldığı üç aşağı beş yukarı çıkarabilir.
    Iran, LIbya, Somalia, Syria, Yeman, North Korea , Venezuela // 4500, 441, 436, 414, 1239, 1, 2209 = 9150

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @superdem22 sonradan evlenme, cocuk sahibi olma vs. gibi nedenlerden dolayi verilen vize sayisi daha fazla olabilir. Su an zaten ekonomik problem yasiyor tum ulke, o nedenle lotodan secilen herkesin ABD'ye gitmesi pek sasirtmadi.


  • @crazycells Aynen. issued > selectees olabilir deriavetes nedeniyle. İstisna bir durum ama olağan. Teyit için teşekkürler sayın @crazycells

  • ⭐⭐

    @metert Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    arkadaşlar maile cevap gelmis :
    Thank you for your inquiry.

    Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

    DS-260 formlarınızı ne zaman doldurup göndermiştiniz?


  • 2017 mayısın son günleri de neden ne oldu

  • ⭐⭐

    @metert Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    2017 mayısın son günleri de neden ne oldu

    Bu cevap sizin formlarınızın halen işlenmekte olduğunu ifade ediyor da o yüzden sordum. 2017 Mayıs'ta gönderdiyseniz bu cevabı almanız ilginç.


  • önceki yorumlara baktım aynı mesajdan alan var benim gibi


  • Herkese merhaba, maili biz de gönderdik. Gelen yanıt:
    Thank you for your inquiry.

    The congressionally mandated Diversity Immigrant Visa Program is administered on an annual basis by the Department of State and conducted under the terms of Section 203© of the Immigration and Nationality Act (INA). Section 131 of the Immigration Act of 1990 (Pub. L. 101-649) amended INA 203 to provide for a new class of immigrants known as "diversity immigrants" (DV immigrants). The Act makes available 50,000 permanent resident visas annually to persons from countries with low rates of immigration to the United States.

    The annual DV program makes permanent residence visas available to persons meeting the simple, but strict, eligibility requirements. Applicants for Diversity Visas are chosen by a computer-generated random lottery drawing. The visas, however, are distributed among six geographic regions with a greater number of visas going to regions with lower rates of immigration, and with no visas going to citizens of countries sending more than 50,000 immigrants to the U.S. in the past five years. Within each region, no one country may receive more than seven percent of the available Diversity Visas in any one year.

    In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

    For additional information, please refer to the following websites:

    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html

    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html

    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html

    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://www.dvlottery.state.gov/


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

203
Çevrimiçi

42.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

431.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum