Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

• August 13, 2021 10:45 AM

• Nihayet geldi , vallaha hayret :)

• @Orhan-Cabarov sanmam vatandaşlıkla alakalı olacağını hocam, ama bence 1-2 güne siz de alırsınız. 3k gayet iyi bir cn, 8-9 hatta 10k olan kişiler bile mülakat tarihi aldıysa siz kesinlikle alırsınız diye düşünüyorum.

• @gokayK inşallah hocam ama 80 küsür kişi aldı ve ben almadım. Azerbaycan vatandaşı olduğum için böyle oldu sanırım. [email protected] Bu adrese eski çalışma iznimi, yeni TC kimliğini ve Azerbaycan pasport ve kimliğini tarayıp gönderdim. Artık bir işe yarar mı bilmiyorum.

• @Orhan-Cabarov sanırım tc vatandaşlarına vermişler evet. ama siz de sonuçta artık tc vatandaşısınız, gerekli belgeleri de gönderdiğinize göre umarım yakın zamanda sizin de mülakat tarihinizi verirler. sizin uzun süredir ne kadar çabaladığınızı görüyorum evrak onayı ve mülakat tarihi için, siz mülakat tarihi alamazsanız ben üzüleceğim

• @gokayK İyi dilekleriniz için ve moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İnanın üzüntüden ağlıyorum. Allah kimseyi böyle çaresiz duruma sokmasın.

• Arkadaşlar selam. Sıram 38xxx, sıra gelmez diye hiç bir işleme başlamamıştım. Bugün 23xxx birinin mülakat aldığını gördüm. Ama o sıralarda sadece 1 kişi var. Sizce sürece yetişebilir miyim? Yarın ilk iş sürece başlayacağım.

• Merhaba arkadaşlar, 94xx sıram ve geçen hafta gelen onayımla mülakata hazır bir şekilde bekliyordum. Bugün olan gelişmeleri öğrendim fakat gelen giden bir mail yok endişelenmeli miyim? 94xx üzerinde yaklaşık kaç kişinin mülakat tarihi aldığına bakabiliyor muyuz? Ayrıca @Orhan-Cabarov umarım en kısa sürede siz de mülakat mailinizi alırsınız.

• @eneseneskargi iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 😥

• @Orhan-Cabarov hemen moral bozmayın, inşallah yakında sizde mülakat tarihini alırsınız. geç olsada sonu hayırlı olsun.

• @gokayK teşekkürler hocam. ayrıca ablanızı da tebrik ederim. Darısı sizin başınıza

• August 26, 2021 10:45 AM olarak mülakat tarihimizi almış bulunuyoruz. Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah.

Dikkatimi çeken bir nokta 3xxx numaralar genel olarak 12-13 Ağustosa tarih verilmiş. Biz yurtdışından doğum belgesi beklediğimizden evraklarımızı geç göndermiştik (gerçi beklemeye gerek olmadığını sonradan anladık) ve evrak onayını geç almıştık (bkz. imza). Sanırım bu sebeple diğer 3xxx numaraların aksine ileri bir tarihe alabildik. Sanırım bundan evrakları biran önce göndermenin önemi anlaşılıyor.

• @oguzcan keske herseyi yapip bekleseydiniz. Herhangi bir davaya katildiniz mi?

• @eneseneskargi eylul ayini bekliyoruz dostum beraberiz

• @cansuselcan merhabalar cn 4××× mail gelmedi başka türlü nasıl öğrenebilirim

• @crazycells @gucarslan 12 Ağustos 2021 saat 09:45 için mülakat emaili aldım. Daha önce forumda sormuştum. Mayıs ayı içinde bir bebeğimiz oldu. Bebeğimiz için pasaport çıkardıktan sonra DS260 formunu doldurduğumuz sitede bebeğimiz için "ADD APPLİCANT" butonu aktif olduğu için butona tıklayarak bebeğim içinde DS260 formunu doldurup gönderdim. Artık bebeğim içinde bir DS260 formu olduğu içinde KCC tekrar tüm dokümanları gönderdim. KCC henüz ikinci onay emaili gelmemişken interview randevusu emaili geldi. Sistemden kontrol ettiğim zaman ben ve eşim için randevu oluşturulmuş gibi.
    Sorum ise şu.
    Bebeğim için gerekli bilgi ve belgeleri direk konsolosluğa mı götüreyim. Yani bize 2 kişilik randevu verdiniz ama biz 3 kişi geldi mi demeliyim kapıda. Yoksa öncesinde bir işlem yapmalımayım. Bu konuda yaşanan tecrübeler ne yönde acaba

• @archer merhaba, ilk olarak tebrikler.
    sistemden kontrol ettiğiniz bilgide sadece iki kişi mi görünüyor yoksa bu sizin tahmininiz mi?

eğer sadece iki kişi varsa (siz ve eşiniz) bebeğiniz için formu konsolosluk'ta doldurmanız gerekecek. ki eğer sisteme eklediyseniz zaten bebeğiniz için doldurulmuş bir DS260 vardır, onu sistemden indirebilirsiniz. geçen senelerde bir deneyim hatılıryorum. bebeğiniz ile ilgili belgeleri götürüp onu da mülakata dahil etmiş bir deneyim.

süreç bu şekilde işliyor sn. @crazycells doğru mudur?

• @GAHRYMAN, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@cansuselcan merhabalar cn 4××× mail gelmedi başka türlü nasıl öğrenebilirim

lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    evrak onayınız var mı yok mu, DV2021 talihlisi misiniz göremiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@alia, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

August 26, 2021 10:45 AM olarak mülakat tarihimizi almış bulunuyoruz. Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah.

Dikkatimi çeken bir nokta 3xxx numaralar genel olarak 12-13 Ağustosa tarih verilmiş. Biz yurtdışından doğum belgesi beklediğimizden evraklarımızı geç göndermiştik (gerçi beklemeye gerek olmadığını sonradan anladık) ve evrak onayını geç almıştık (bkz. imza). Sanırım bu sebeple diğer 3xxx numaraların aksine ileri bir tarihe alabildik. Sanırım bundan evrakları biran önce göndermenin önemi anlaşılıyor.

hayırlı olsun.
    evet, düşük cn'lerin evrak onay tarihine göre verilmiş gibi mülakatlar.
    geç olsun güç olmasın demişler. hayırlı olsun tekrardan.. lütfen excel listesine ilgili bilgilerinizi yazmayı unutmayın.

• @gokayK, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

arkadaşlar merhaba, case numarası 88xx lerde olan ablam az önce bu maili aldı. dvprogram.state.gov adresine girdiğimizde bir değişiklik yok. bu mail mülakat tarihi için mi atılıyor acaba? yoksa yanlışlıkla falan gelmiş olabilir mi?

alt metni

ablanızın mülakat maili hayırlı olsun.
    lütfen excel listesindeki bilgileri doldurmayı unutmayın!

Benzer Başlıklar

• Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    914 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • 17 Oy
    8k İleti
    921k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 0 Oy
    965 İleti
    66k Bakış
    P
    Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k