[Arşiv] DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@apostleoftruth konsolosluk maile cevap verdiyse hala bize küs değil demektir bu güzel haber :)))
-
@yekta ve cevap için 5 iş günü vermelerine rağmen 1 saate döndüler hiç küs değiller galiba :))
-
@apostleoftruth gocmen olmayan vizeler toplam verilen vizelerin %80-90'ini olusturuyordu :) is yuku azalinca zaman bulabilmisler demek ki :)
-
@crazycells çok mantıklı :)
-
@crazycells ve visa bullinte bi artış saglar mı bu durum . krizi fırsata cevirelim :))
-
@yekta Bu bende de merak konusu :)
-
Bu arada ben başvururken bekardım ve sonuçlar açıklanmadan evlendim. Sonuçlar açıklandığında evlenmiştim. Bunun için konsolosluk benden kanıt falan ister mi ?
-
@apostleoftruth istermi istemez mi diye riske girme . dügünde çekilmiş resimleri götürün yanınızda .
-
@yekta haklısın dostum.
-
@yekta hayir, saglamaz :)
-
@apostleoftruth sorun olmaz. Konsolosluk genelde boyle bir kanit istemiyor, ama tek tuk de olsa arada istedigi olabiliyor. Bu sizin dosyanizin ne kadar supheli durduguna bagli olacak sanirim, ama eger bu konuda cekinceniz varsa sayin yekta'nin dedigi gibi fotograflari yaninizda goturebilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar, DS260 formumu inceliyordum. Ancak 5,5 ay kaldığım yurtdışını yazmamışım. (Görevlendirme ile gitmiştim.) Şimdi KCC'ye mail atıp açtırmalı mıyım? Yoksa konsolosluğu geçmesini mi beklemeliyim?
-
@sinoretik mulakat tarihinizin aciklanmasini bekleyip, dosyaniz konsolosluga gecince degistirin.
-
@crazycells teşekkür ederim.
-
Merhaba Ben 2018 EU 98XX nolu greencard talihlisiyim. Ekonomik durumumu biraz daha toparlamak istediğimden dolayı biraz geç submit etmeye karar vermiştim. Crazycell Bey Kasımda case numaram çok yüksek olmadığından dolayı Ds-260 formunu submit etmemin pek bir sıkıntı yaratmayacağını söylemişti. Ben Nisan - Mayıs gibi görüşmeye girmek istiyorum. Bu durumda ne zamana kadar Submit etmem gerekecek.
Daha doğrusu ne zaman submit edersem ortalama bu tarihi yakalarım. Çok da geçe kalmak istemiyorum. Çünkü vize kalmama durumu ile karşı karşıya kalmak istemiyorum ve kesinen tek gidiş planım olduğu için biraz geç submit etme kararı almıştım.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
-
@1877ru maalesef bu tarihleri kestirmek oldukca zor, ama size tavsiyem Aralik gibi dosyalari gondermeniz olur.
-
Dün bir iki farklı 2018 tahminleri gördüm ve vize sayılarını azalttıklarını düşünmeye başladım. Her ne kadar Simon da açıklama yapsa riskin olması beni endişelendiriyor. Mülakat tarihi almadan epey hazırlık yapmış birisi olarak bu sene yeniden başvurmak konusunda ciddi düşünmeye başladım. Bir yandan da bu kadar hazırlık sonrasında mülakat tarihi alamayınca her şeyden vazgeçer Ege'de bir köye yerleşir miyim onu düşünüyorum :) Teorik olarak sonraki aylarda "cutoff" sayıları ivmeli bir şekilde artmazsa en iyi ihtimalle Eylül gibi geliyor bize :) Bu da 1 sene kadar daha TR de olacağım anlamına geliyor.
-
@caglaror Dosya numaran 22bin, birde stres yapıyorsun :) , her ay 2000 gitsede sana geliyor rahat ol...
Bizim 36bin olmasına rağmen olumlu bakıyorum, bu kadar karamsar olmayın.... Az bekleyin bahar aylarında göreceksiniz olumlu değişimi.
-
Nisan ayından itibaren CAse Numberlar 5bin 5bin artacak Nisana kadar ise 2 bin 2 bin.
-
Sayın @asilcenk karamsar olmak değil de biraz detaycılık var :/ Teorik olarak şu an sistem böyle işlerse benim ve sizin riskiniz aynı, benzer şekilde eğer Sayın @apostleoftruth dediği gibi artarsa da sizin ve benim ihtimallerimiz yine aynı.
Hazırlıklara erken başladık biz bir de bunun gerginliği var. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum