Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Shila, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan cevap icin teşekkür ederim, bu adres olayi icin DS-260i tekrar mi actiriyim yoksa mulakatta mi belirtiyim ne onerirsiniz ya da mail falan mi atsam?

    universitede ve lisede okudugum okullari da boyle karisik yazdim form'a hani once bir liseyi yazdim sonra bir universite sonra tekrar bir lise falan, hani yillarini belirttim teker teker de karisik durdu, valla psikolojim bozuldu killanip vermeyecekler diye :))

    sizden beklenen, doğru bilgileri formda belirtmeniz. adresleri belirtmek için formu güncellediğinizde diğer bilgileri de güncellersiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ali-Yüksel, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba.Eşim 2022 talihlisi.Bankada gösterilecek para eli olarak benim hesapta işlem görüyor.Orada kalsa veya mülakata girmeden önce eşimin hesabına yatırmayı düşünüyorum.Sıkıntı olur mu?

    sizin hesabınızı, eşiniz ile ortak hesabınız olarak tanımlayıp onun da isminin geçmesini sağlayabilirsiniz. bu en sağlıklısı olur.. bir çok arkadaşımız bu şekilde yaptı. bu sayede hesaplar arası transfer yapmanıza da gerek kalmaz.


  • @icf tesekkurler


  • Arkadaşlar merhaba. Ben henüz DS260 formunu doldurmadım. Aile ve iş durumumun belirsiz olmasından dolayı biraz daha bekleyeceğim gibi görünüyor. Formu göndermek için belirli bir tarih olmadığını ama ne kadar erken gönderirsek o kadar iyi olduğunu biliyorum. Daha önce bu süreçten geçmiş arkadaşlara bir sorum var. Bu forumda gördüğünüz örnekler içinde en geç form gönderimi ne zamandı ve başarıya ulaştı mı? Her sene şartlar farklı olur elbette ama bir fikir almaya ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler🙏


  • Arkadaşlar dün ds260 formunu tamamlayıp gönderdikten sonra mail kutuma bakim dedim başvurumu tamamlamamdan beş saat önce https://www.abdgochizmetleri.com/ adresinden mail gelmiş içeriğinde size baş vuru sürecinizle ilgi yardım etmek istiyoruz anlamında ulaşmaya çalıştık fakat ulaşamadık mail olarak dönüş yapmanızı bekliyoruz birde adım ve soy adımıda yazmışlar ne olabilir tecrübe eden varmı

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Kenan-Horasan böyle maillere lütfen riayet etmeyin.
    tamamen yanıltıcı ve gereksiz mailler.

    ve lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Oneirou, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar merhaba. Ben henüz DS260 formunu doldurmadım. Aile ve iş durumumun belirsiz olmasından dolayı biraz daha bekleyeceğim gibi görünüyor. Formu göndermek için belirli bir tarih olmadığını ama ne kadar erken gönderirsek o kadar iyi olduğunu biliyorum. Daha önce bu süreçten geçmiş arkadaşlara bir sorum var. Bu forumda gördüğünüz örnekler içinde en geç form gönderimi ne zamandı ve başarıya ulaştı mı? Her sene şartlar farklı olur elbette ama bir fikir almaya ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler🙏

    bu tamamen sizin cn'niz ile alakalı.
    geçmiş yıllarda düşük cn'li bir arkadaşımız eylül başı DS260 doldurup mülakatını alıp vizesini aldı. ama bu sizi yanılmasın, mümkün olan en kısa sürede doldurup sürede dahil olmanızı öneririm.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ali-Yüksel, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba.Eşim 2022 talihlisi.Bankada gösterilecek para eli olarak benim hesapta işlem görüyor.Orada kalsa veya mülakata girmeden önce eşimin hesabına yatırmayı düşünüyorum.Sıkıntı olur mu?

    Eşinizin hesabına geçirmeye veya ortak hesap açmaya gerek yok. Para ve varlıkları değerlendirirken aileyi bütün olarak göz önüne alıyorlar, paranın veya mülkün kimin adına olduğu önemli olmuyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Kenan-Horasan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar dün ds260 formunu tamamlayıp gönderdikten sonra mail kutuma bakim dedim başvurumu tamamlamamdan beş saat önce https://www.abdgochizmetleri.com/ adresinden mail gelmiş içeriğinde size baş vuru sürecinizle ilgi yardım etmek istiyoruz anlamında ulaşmaya çalıştık fakat ulaşamadık mail olarak dönüş yapmanızı bekliyoruz birde adım ve soy adımıda yazmışlar ne olabilir tecrübe eden varmı

    Ben 5 yıldır Amerika'dayım, ara sıra bana da geliyor 🙂 Rastgele gönderiyorlar, dikkate almayın.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @LordBolton, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells biliyorsunuz dünya artık dijitalleşti YÖK çok kısa bir süre önce artık transkriptleri e-devletten alımını başlattı Türkçe İngilizce olarak ayrıca mezuniyet belgesi ve diplomanin işlev yönünden bir farkı verilen belgede kod var onu okutup gerçek mi değil mi anlaşılabilir bu düşünceyle merak edip sorduğum bir soruydu sadece örneğin öğrenci vize görüşmelerinde diploma veya transkript kabul ediliyordu sanırım

    sizi anliyorum, ama ABD'de is ararken biri sizden diplomanizi istediginizde ona diplomayi direkt gostermeyi mi tercih ederdiniz? Yoksa bir cikti verip, bu barkodu belli bir sitede okutunca bilgilere ulasabilecegini mi soylerdiniz? Kendi rahatliginiz icin baskalarina ek is cikarmaniz genel olarak size faydadan cok zarar getirir diye dusunuyorum 🙂 bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ggulduk, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells ais nedir acaba? şimdi formu doldurup gönderdim KCC'den mail bekleyeceğim sonrasında onların talimatları ile ilerleyeceğim değil mi başka yapmam gerken bir şey var mı acaba?

    Eski adiyla CSC, yeni adiyla AIS... mulakat oncesi hesap olusturacaginiz randevu takip platformu:

    Mulakat deneyimleri basliginda bilgileri bulabilirsiniz.


  • @Burak-Çalışkan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar merhabalar,
    KCC'ye evlendiğim ve formumu açtırmak için ayrıca eşimede form açmaları için mail atmıştım. Mail içeriği aşağıdadır.

    Dear Sir/Madam
    I married today.I have to change some information on my DS-260 form and want to add new form for my wife. Can you unlock my DS-260 form and add one more for my wife?
    Thank You.

    Sonrasında Add Aplicant kısmından eşim için sistemden kendim form ekledim. Dava devam ediyor yazıyordu Ds formu doldurduğumuz sistemde.Yani açık değildi. Fakat bugün o form açılmış doldurabiliyoruz ama benim formumun kilidi açılmamış. Sistemde eşi(spouse) olarak gözüküyor. Bu nasıl oluyor? Ayrıca sistemde evli gözükmüyordum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Arkadaşlar bilgisi olan yok mudur acaba?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Burak-Çalışkan sanirim imzanizdaki dosya numarasinda hata var.

    KCC'den actiklarina dair email geldiyse ama acilmadiysa bir daha email gonderebilirsiniz. Eger henuz email gelmediyse, emailin gelmesini bekleyebilirsiniz. Bu sirada acilan formu dogru ve tam bilgilerle doldurup gonderebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @lilith666, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells cevap için teşekkür ederim, ancak ben visa görüşmesi zamanında mezun olmayacağım case number'im 4k ve benim mezuniyetim 2022 mayıs ayında yinede university degree seçmelimiyim?

    okudugunuz kurumlarin sayisini girip universite bilgilerini yazabilirsiniz.

    highest level of education kisminda ise university, no degree yi secebilirsiniz...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Oneirou, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar merhaba. Ben henüz DS260 formunu doldurmadım. Aile ve iş durumumun belirsiz olmasından dolayı biraz daha bekleyeceğim gibi görünüyor. Formu göndermek için belirli bir tarih olmadığını ama ne kadar erken gönderirsek o kadar iyi olduğunu biliyorum. Daha önce bu süreçten geçmiş arkadaşlara bir sorum var. Bu forumda gördüğünüz örnekler içinde en geç form gönderimi ne zamandı ve başarıya ulaştı mı? Her sene şartlar farklı olur elbette ama bir fikir almaya ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler🙏

    2021 yili bitmeden gondermis olmanizi tavsiye ederim.


  • @gucarslan
    Teşekkür ederim🙏


  • @crazycells
    Teşekkürler.


  • Merhaba 2022 talihlisiyim DS260 formunu doldurdum ve submit ederken Case Number hatası alıyorum. Başvuruyu yaptığım pasaportum süresi dolduğu için yeni pasaport numarası ile formu doldurdum. Submit esnasında başvuru yaptığım eski pasaport numarasını mı girmem gerekiyor? Bu nedenle hata alıyor olabilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden.

  • ⭐⭐

    @ilknrkrks, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba 2022 talihlisiyim DS260 formunu doldurdum ve submit ederken Case Number hatası alıyorum. Başvuruyu yaptığım pasaportum süresi dolduğu için yeni pasaport numarası ile formu doldurdum. Submit esnasında başvuru yaptığım eski pasaport numarasını mı girmem gerekiyor? Bu nedenle hata alıyor olabilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden.

    CN’deki 0lar olmadan dener misiniz.


  • Herkese hayırlı akşamlar!Besmele ile,bugün nihayet ds-260 formlarımızı submit ettik.Yıl sonuna doğru pasaportlarımızı yenilemek için konsolosluğumuza başvuracağız.Yenilerin gelmesi yaklaşık 2 ay sürebilir.Diyelim yeni pasaportlar gelene kadar,KCC evrak talep ederse,ben tüm aile için formu açtırma talebinde bulunabilir miyim,evrakları göndermeden?Eğer bu mümkünse,Ds-260 açtırıp yeni pasaportlarımızın elimize ulaşmasını bekleyip,formu güncelleyip ve istenen evrakları peşinden göndersem(eski ve yeni pasaport scan dahil),doğru yapmış olur muyum?Yoksa başka türlü yöntem var mı bu durumda?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum