Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

T.C. Konsolosluğunda Adres Beyanı yapmak

Taşındı T.C. Konsoloslukları'ndaki İşlemler
222 86 30.1k 84

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    209 Bakış
    K
    Merhaba. Arkadaslar Ben. uzun. yillardir. USA,dayim. su an. Temelli donmek istiyorum. cunku. haystimda cok seyler ters. gittik yapamadim. Artik. Yaslandim. Turkiyeye temelli. Geri donmek istiyorum. Aracim yok. Koyluk. bir yerde yasiyorum. Havaalani. Uzak. bana. . Turk konsoloslugu ile. gorustum. Onlara. Aracim olmadigini. Havaalani. Cok. Uzak. Oldugunu. Soyledim. Yardim istedim Temelli. Donuslerde. Yardimci. Olanayacaklarini. Soylediler. Sizler temelli donus. hakkinda. yardimci. olabilecek. bilgiler istiyorum ve. Oturum. iznim yok su an. On yillik greencard,mi hakkimi aldilar. Su an. USA. Vatandasi bir. Bayanla. Evliyim. ve. Onun evinde. Yasiyorum. Turkiyeye. Beraber donecegiz. Burada. Yedi yillik evliligimiz. Var. Turkiyeye esim. Turk vatandasligina. Basvuracak.. durumumu. Anlattim. su an fikir yardimina. ihtiyacim. var. Yillar gecti. Hersey. Sifir. Sagolun arkadaslar
  • Konsoloslukta Evlilik Yapmak İçin Başvuru Süreci

T.C. Konsoloslukları'ndaki İşlemler
    3
    0 Oy
    3 İleti
    307 Bakış
    Rüya KüpeliR
    @crazycells Biz de emin olamamıştık konsoloslukta yapılmak zorunda mı diye. Teşekkür ederim.
  • Türk konsolosluğunda vekâletname düzenletmek ve "sistem onayı"

21
    0 Oy
    21 İleti
    5k Bakış
    G
    @sir-altan Vekaletnameler hazirlandiktan sonra taranip sisteme gecirilmektedir. Boylelikle Turkiye'deki herhangi bir noterlik, vekaletnamenin numarasindan ve tarihinden aratarak vekaletnamenizi sistemde bulabilmektedir. Sizin "Lutfen sisteme koyun" demenize gerek bile kalmaz cunku standardi artik bu sekildedir; o cumle vekaletnameye siz talep etmeseniz bile otomatik eklenmektedir.
  • T.C. New York Baskonsoloslugu'nda Ucretsiz Hukuk Danismanligi

6
    6 Oy
    6 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @yapay-zeka T.C. New York Baskonsoloslugu'nda Ucretsiz Hukuk Danismanligi içinde söyledi: amerika içinmi yoksa türkiye içinmi danışmanlık hizmeti veriyorlar ABD'de yasayan vatandaslar icin... ABD'de gerceklesen hukuki surecler hakkinda...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k