Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
Temkinli olmakta fayda var efendim saglikli sihhatli gunler diliyorum sizlere
-
@Ist-to-NY devlette yaptırdığınız yurtdışı pcr da yurtdışında kullanılmaz yazmıyor. Normal yurtiçinde yapılan pcr lar için geçerli. Devlette de özelde de pcr testi 250 tl her yerde sabit fiyat.
-
@isag Bilgi yanlissa kusura bakmayin lutfen acilde calisan bir uzman arkadasimiz bana boyle soyledi. Onceden yapildigini ancak artik yapilmadigini soylemisti. Yinede son gune birakmasin kimse en garantisi o sekilde :)
-
- Girişimi yaptım bende geçen hafta. Sakaryada ağız ve diş sağlığında yapılıyormuş yurt dışı için pcr testi, 170 tl verdim, 6 saatte çıktı sonucum. Haftaya Türkiye ye dönücem, miami de ücretsiz test yatırabileceğim bir yer öneriniz var mı?
-
@rana Curative PCR testing diye google'dan arayin. Ucretsiz ve 24 saatten once sonucu email ile gonderiyorlar.
-
@rana Turkiye'ye donuslerde PCR testi zorunlulugu kaldirilmisti. Sartlari saglayip saglamadiginiza bir bakin isterseniz.
-
Sizlere bir sorum olacaktı:
Pazar günü miamiden-türkiyeye uçağım var ve test yaptırmam gerekiyor. Bir arkadaş 72 saati hesaplayarak test yaptırmış ama Türkiye ye inişi 4.Gün olduğu için uçağa almamışlar. Gün farkı illaki oluyor, cumartesi yaptırsam pazar sonuç çıkar mı acaba, cuma yaptırmayı planlıyordum.
Çok mu karışık sordum, bilemedim🙈 -
@rana amcamlar geldi miamiden test sonucunu uçuştan bir gün önce alırsan ozaman hiçbir sıkıntı olmuyor. Onlar cvs de oldular.
-
@rana Cuma gunu ogleden sonra test yaptirirsaniz, sorun cikmaz.
-
@rana Cuma gece 11:30 da olan ucak icin carsamba sabah 9 da test verdik. cikmadi sonuclar. yarim saatte sonuc veren bir yer bulduk. 2 kisi icin 320$ odedik maalesef. olabildigince dogru ayarlamaya calisin saatini.
-
Selamlar,haftaya istanbul-newark uçuşum var.Uçuştan önce bir form doldurmak gerekiyormuş bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Bir de devlet hastanesinden alınan pcr testleri kabul ediliyor mu? -
@xpowerglide Biz iki hafta önce indik Abd 'ye herhangi bir form doldurmadık.
Elçiliğin sitesinde test kabul edilen yerlerin listesi vardı. Sağlık Bakanlığının onay verdiği yerler kabul ediliyordu. -
Ben green cardliyim.Suanda turkiyeden direk gelislerde sadece pcr testi istiyorlar onu biliyorum ancak aktarma uçuşlarda herhangi bir skinti var mi Almanya veya baska ülke üzerinden geldiğimizde bir skinti oluyor mu ekstra birsey isteniyor mu
-
Arkadaşlar nisan ayında ben uçuş yaptığımda Almanya aktarmalı olarak geldim pcr testini yenibosna da bir hastanede çok uyguna yaptım, 160 tl gibi bir rakamdı ve 2 günde çıktı. Göçmen vizesi olmayan 3 kişiyi uçağa almadılar direk uçuş bileti almalarını söylediler, benim içinde aynısını söylediler ancak ben 30 dakika dil dökerek ancak uçağa binebildim. Göçmen vizesi olanlar için aktarmalarda herhangi kisitlama yok ancak görevliler her vize konusunda bilgi sahibi olmadıkları için canınızı sıkabiliyorlar
-
@redur47, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Arkadaşlar nisan ayında ben uçuş yaptığımda Almanya aktarmalı olarak geldim pcr testini yenibosna da bir hastanede çok uyguna yaptım, 160 tl gibi bir rakamdı ve 2 günde çıktı. Göçmen vizesi olmayan 3 kişiyi uçağa almadılar direk uçuş bileti almalarını söylediler, benim içinde aynısını söylediler ancak ben 30 dakika dil dökerek ancak uçağa binebildim. Göçmen vizesi olanlar için aktarmalarda herhangi kisitlama yok ancak görevliler her vize konusunda bilgi sahibi olmadıkları için canınızı sıkabiliyorlar
Selam redur47,
Gocmen vizesi olmayanlar icin Ist dan direk ucusta durum nasil? Bilginiz var mi bu konuda? -
@hasbelkader, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Selam redur47,
Gocmen vizesi olmayanlar icin Ist dan direk ucusta durum nasil? Bilginiz var mi bu konuda?direkt ucuslarda sorun yasamamaniz lazim.
-
bilgilendirme icin tesekkurler. Bu tur durumlara herkesin dikkat etmesi lazim.
-
@hasbelkader https://www.iatatravelcentre.com/world.php
Buradan incelediğimde direk uçuş için bir problem olmadığını gördüm, dilerseniz sizde inceleyebilirsiniz -
Sene oldu 2021
THY ekonomi class 1 bilet yaklaşık 9000 TL . ( İstanbul - USA ) -
@ertevl, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Sene oldu 2021
THY ekonomi class 1 bilet yaklaşık 9000 TL . ( İstanbul - USA )arkadşaım gittiğin her konu da neden negatif yorumlar yapıyorsun anlamıyorum?
gidiş dönüş ve farklı eyaletleri dene eminim daha ucuza bulacaksındır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum