K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@crazycells çok teşekkür ederim kral

-
Merhaba arkadaşlar acaba k1 vizesiyle Amerikaya gittikten kaç ay sonra çalışmaya baslaya biliriz bu konuda bilgisi olan var mı acaba
-
@crazycells, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Yeliz-Saray, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Case number bugün alabildik, ancak usciste doğum tarihim doğru olmasına rağmen nvc hata yapmış ve doğum tarihimi mart yerine mayıs olarak girmiş.
Form doldurduk düzeltilmesi için ancak süreci uzatıp uzatmayacağı ile ilgili endişem var, bu şekilde bir hata yaşayan var mı?hata, size gonderilen I-797 formunda mi?
Hayır, Nvc takip numarası almak için aradığımızda nvc kendilerinin hata yaptığını söylemiş. Inquiry form gönderdik doğru doğum tarihimi değiştirmeleri için, pasaport fotokopimi de ekleyerek.
-
Merhabalar, yarın Unganlar doktor randevum var. Doktor randevusu, K1 başkonsolosluk randevusundan daha stresli hale getirdi beni. Aşı karnem yok ve aşıların her biri $20 ila $200 arasında deniyor internet sitesinde. İnternette de bir bilgi bulamadım burayla alakalı. Ortalama ne kadar tutuyor burası veya bilmem gereken bir bilgi var mı sizce?
-
@Aziza-Tagiyeva bize NOA2 dun geldi sizde durum nedir
-
Merhaba NOA2 elimize ulasti 9haziranda bundan sonraki surec ile ilgili bilgi alabilir miyim dosya NVC de konsolosluga gitmesi gerekiyormus ne kadar surede ulasiyor deneyimlerinizi paylasir misiniz
-
@Güven-Carmen-Tek, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar acaba k1 vizesiyle Amerikaya gittikten kaç ay sonra çalışmaya baslaya biliriz bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Su aralar, AOS surecine basladiktan sonra ortalama 5-8 ay suruyor... Fakat ilerde surecte hizlanmalar olabilir. Trump oncesi birkac ayda geliyordu.
-
@P4BLO, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhabalar, yarın Unganlar doktor randevum var. Doktor randevusu, K1 başkonsolosluk randevusundan daha stresli hale getirdi beni. Aşı karnem yok ve aşıların her biri $20 ila $200 arasında deniyor internet sitesinde. İnternette de bir bilgi bulamadım burayla alakalı. Ortalama ne kadar tutuyor burası veya bilmem gereken bir bilgi var mı sizce?
Miktar, vurulan asilara gore degisecek. Yapmaniz gerekenler surada:
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/saglik-raporu-yonergeleri/
-
@aysagroglu, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba NOA2 elimize ulasti 9haziranda bundan sonraki surec ile ilgili bilgi alabilir miyim dosya NVC de konsolosluga gitmesi gerekiyormus ne kadar surede ulasiyor deneyimlerinizi paylasir misiniz
Normalde 1 aydan az suruyor ama su aralar NVC'de cok fazla dosya birikmis oldugundan gecikme yasayabilirsiniz. Birkac aydan once gelmeyebilir, bilginize.
-
@crazycells tesekkurler
-
@aysagroglu
Sizin için çok mutluyum. Maalesef hala bekliyoruz
Bizim evraklar California’da , belki de bu yüzden henüz bir cevap alamadık. -
@Aziza-Tagiyeva bizimki california service den geldiği gozukuyor anlamadım ama umarım rn kısa zamanda Guzel haber alırsınız
-
@Aziza-Tagiyeva bütün dosyalar california center’da işleniyor. daha sonra nvc’ye gönderiliyor.
-
Merhaba an itibariyle NoA2 ile ilgili mail aldık. Umarım bekleyen arkadaşlar da güzel haberler alırlar

-
Ben https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
Bu sayfadan wacxxxxxx ile başlayan numaramla sorgulama yapamıyorum nvc da yeni bir takip numarasımı oluşturacak -
@Semra-Haliloglu Dosyanız NVC'deyse arayıp case numarası almanız gerekmekte
-
@suleo teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar nao1 de gelen wac numarasıyla baktığımda böyle yazıyor dostyaniz incelemeye alınmıstir diyor dostya incelemesi bittiğinde burdan belli oluyormu acaba
March 15, 2021
Case Was Received
On February 4, 2021, we received your Form I-129F, Petition for Alien Fiancé(e), Receipt Number WACXXXXXXXXXX, and sent you the receipt notice that describes how we will process your case. Please follow the instructions in the notice. If you have any questions, contact the USCIS Contact Center at www.uscis.gov/contactcenter. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address. -
@Güven-Carmen-Tek, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar nao1 de gelen wac numarasıyla baktığımda böyle yazıyor dostyaniz incelemeye alınmıstir diyor dostya incelemesi bittiğinde burdan belli oluyormu acaba
March 15, 2021
Case Was Received
On February 4, 2021, we received your Form I-129F, Petition for Alien Fiancé(e), Receipt Number WACXXXXXXXXXX, and sent you the receipt notice that describes how we will process your case. Please follow the instructions in the notice. If you have any questions, contact the USCIS Contact Center at www.uscis.gov/contactcenter. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.Evet, daha sonra bir islem gerceklestiginde bu sayfa guncellenecek.
-
Bugün k1 e başvuralı tam 9 ay oldu :((((((
12 mayısta noa 2 aldım, 3 hazirandan beri de dosya nvc de
Ne zaman bitecek bizim bu çilemiz :(((((
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum