K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Cenk-Yağmur-Saygılı zaten bütün k1 dosyaları oraya aktarılıyormuş
-
@emirgenco O zaman oraya devam

-
@Cenk-Yağmur-Saygılı aynen. Aga başvur artık şafaktan düşersin sonra boşa zaman geçmeden
-
@emirgenco https://egov.uscis.gov/processing-times/ bu siteden’de uscisin anlık hangi tarihlerdeki dosyaları incelediğini takip edersin şuan 10 ekim 2020 yi inceliyorlar
-
@Aziza-Tagiyeva sizinle aynı gün başvurularımız ben de Texas a başvurdum bakalım ne zaman sonuçlanacak
-
@aysagroglu, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
sizinle aynı gün başvurularımız ben de Texas a başvurdum bakalım ne zaman sonuçlanacak
Merhaba. Biz de California.Hala bekliyoruz, 9 ay. -
Dun NOA1 geldi

Dosya 28 mayista Lockbox’a ulasmisti, 3 haziran tarihinde de hem e-mail hemde sms ile Noa1 aldik. (6. Gunde) E-Mail’ i sizlerle de paylasiyorum... Dilerim bundan sonraki surec hem kendim hem de herkes icin hayirlisiyla hizlica gecer
Your case has been accepted and routed to the USCIS California Service Center for processing. Within 7-10 days by standard mail you will receive your official Receipt Notice (Form I-797) with your Receipt Number WXxxxxxxxxxxxxxx. With the official Receipt Notice (Form I-797) you may visit www.uscis.gov where you can check the status of your case using My Case Status. We suggest you wait until you have received your Form I-797 before checking My Case Status.
-
@Cenk-Yağmur-Saygılı Isterseniz bu konuda birine danisin. Ben de oyle bir sey yapacaktim az kalsin ama calistigimiz vize firmasi tum dosyalarin ilk adresinin Texas Lockbox oldugunu ve gerekli merkezlere onlarin kendilerinin dagitim yaptiklarini soylemisti (hangi merkezde dosya azsa o gun, oraya gonderiliyor) Yani belki direk California’ya gondermeniz sorun olabilir. Bir arastirin isterseniz, net bilgim yok

-
@Cenk-Yağmur-Saygılı ilk gondereceginiz adres Texas. Received olduktan sonra California'ya gonderiyorlar oradan siz direkt California'ya gonderirseniz zaman kaybedersiniz, dosyaniz da buyuk ihtimal kaybolur ve isleme alinmaz onca emek bosa gitmis olur. https://www.uscis.gov/i-129f burada 'where to send' yazan yerde iki adres var eger USPS ile gonderecekseniz Dallas Texas olana FedEx vs ile gonderecekseniz Lewisville Texas'a gondermeniz gerekiyor.
-
@malymoris Cok teşekkür ederim öyle yapacağım o halde.
-
@suleo Cok teşekkür ederim öyle yapacağım o halde
-
Merhaba, bir arkadaş Amerikalı birisiyle evlenecek yaklaşık 1 yıldır konuşuyorlar, siz evlilik için hangi yolu tavsiye edersiniz? Aile, kızlarının Türkiye'de evlenip Amerika'ya daha sonra gitmesini istiyor bu durumu da göz önünde bulundurarak cevap verirseniz memnun olurum. Türkiye'de evlendikten hemen sonra kız Amerika'ya taşınabilir mi, hangi vizeyle gidebilir, süreçler .. ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
-
@cem1 eğer burada evlenecek ise evlendiktekten sonra evlilik vizesine başvurmaları gerekiyor
-
@emirgenco evlilik vizesinin resmi adı ve ne kadar sürede sonuçlandığı hakkında bilginiz var mı?
-
@cem1 valla yaklaşık yine 1 yıl sürüyor. Genelde insanlar k1 nişanlılık vizesine başvuruyorlar ama tabi tercih meselesi bununla alakalı forumda başlıklar var
-
@cem1, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba, bir arkadaş Amerikalı birisiyle evlenecek yaklaşık 1 yıldır konuşuyorlar, siz evlilik için hangi yolu tavsiye edersiniz? Aile, kızlarının Türkiye'de evlenip Amerika'ya daha sonra gitmesini istiyor bu durumu da göz önünde bulundurarak cevap verirseniz memnun olurum. Türkiye'de evlendikten hemen sonra kız Amerika'ya taşınabilir mi, hangi vizeyle gidebilir, süreçler .. ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
Turkiye'de evlenecekse bu konu;
Amerika'ya gidip evlenecekse, Amerikan vizesi varsa;
Nisanlilik vizesi ile gidip, Amerika'da evlenecekse;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/274/k1-vizesi-nişanlılık-vizesi?page=1
-
Bu ileti silindi! -
@cem1, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Su basligi takip etmelisiniz:
Fakat bu surece baslayabilmek icin resmi olarak evlenmis olmalisiniz, o nedenle resmi nikah isini erkene alip bu surecte dugun vs. gibi organizasyonlarini halletmeniz daha faydali olacaktir.
-
-
@crazycells Guncelledim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum