K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@suleo çok teşekkür ederim
-
Case number bugün alabildik, ancak usciste doğum tarihim doğru olmasına rağmen nvc hata yapmış ve doğum tarihimi mart yerine mayıs olarak girmiş.
Form doldurduk düzeltilmesi için ancak süreci uzatıp uzatmayacağı ile ilgili endişem var, bu şekilde bir hata yaşayan var mı? -
Merhaba arkadaşlar noa 2 onayi aldıktan sonra neler yapmamız gerekiyor acaba ve hangi yolu izlemeliz
-
@Güven-Carmen-Tek NOA2 onaylandıktan sonra NVC Received oluyor sonra konsolosluğa gönderiliyor sonra konsolosluktan mail geliyor, randevu almak ve ds-160 formu doldurmak ,ödemeyi yapmak,Ptt adresi ve doktor randuvusunu almak sonra mülakata gitmek veee vize onaylanıp artık PTT’den vizemizi alabiliriz. Eğer eksik ya yanlış varsa bilen arkadaşlar düzeltsin🙂( tabiki bekleme süreler herkeste farklı oluyor)inşallah herkes için süreçler çok hızlı ilerler .
-
@Tdream verdiğiniz bu bilgiler için çok teşekkür ederim inşallah burada sabırla bekleyen tüm arkadaşların onayları biran önce gelir
-
@P4BLO hayirli olsun sonunda alabilirdin sevindim adina 😊
-
@Yeliz-Saray, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Case number bugün alabildik, ancak usciste doğum tarihim doğru olmasına rağmen nvc hata yapmış ve doğum tarihimi mart yerine mayıs olarak girmiş.
Form doldurduk düzeltilmesi için ancak süreci uzatıp uzatmayacağı ile ilgili endişem var, bu şekilde bir hata yaşayan var mı?hata, size gonderilen I-797 formunda mi?
-
@Hasan33, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@P4BLO hayirli olsun sonunda alabilirdin sevindim adina 😊
cok tesekkur ediyorum. umarim guzel haberlerle donerim.
-
Nvc deki dosyamizi nereden takip ediyoruz acaba
-
-
Merhaba arkadaşlar biz halen NOA2 bekliyoruz ve ben oturduğum adresten başka bir adrese tasinacagim bu sorun olurmu acaba
-
merhabalar, I-129F formunu doldururken beneficiary olarak hicbir yerde benim e-mail adresime dair bir kutucuk yok sadece nisanlimin e-mail adresi var. Merak ettigim butun belgeler postalandiktan sonra noa1 g-1145 formu sayesinde nisanlimin emailine ve posta kutusuna gelicek. Noa2 ve turkiyedeki randevu bilgilendirmesini nasil ogrenecegiz? Ben randevu e-mailini nasil alacagim veya konsolosluktan randevu alabilecegimi nerden ogrenebilirim zamani gelince? veya ileriki zamanlarda e-mailimi bir yere mi yazagim ve o e-maile randevu mailim gelicek? Cevaplariniz icin tesekkurler
-
@runaslan çok teşekkür ederim
-
@Güven-Carmen-Tek, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar biz halen NOA2 bekliyoruz ve ben oturduğum adresten başka bir adrese tasinacagim bu sorun olurmu acaba
sorun olmaz ama AR-11 formunu doldururken, bu gocmenlik dosyanizin da bilgilerini yazin... Bu sekilde USCIS, dosyaya adres degisiklik bilgilerini ekleyebilir:
-
@karahan, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
merhabalar, I-129F formunu doldururken beneficiary olarak hicbir yerde benim e-mail adresime dair bir kutucuk yok sadece nisanlimin e-mail adresi var. Merak ettigim butun belgeler postalandiktan sonra noa1 g-1145 formu sayesinde nisanlimin emailine ve posta kutusuna gelicek. Noa2 ve turkiyedeki randevu bilgilendirmesini nasil ogrenecegiz? Ben randevu e-mailini nasil alacagim veya konsolosluktan randevu alabilecegimi nerden ogrenebilirim zamani gelince? veya ileriki zamanlarda e-mailimi bir yere mi yazagim ve o e-maile randevu mailim gelicek? Cevaplariniz icin tesekkurler
I-129F formunda yazdiginiz posta adresine gonderilecek tum bilgiler. Ayrica G-1145 formu ile birlikte online olarak da bildirim alacaksiniz. USCIS hesabi olusturacaklar sizin icin ve oradan takip edebileceksiniz.
-
@crazycells bu formu noa2 geldiğinde dolduracagiz digimi kral
-
@crazycells bu formu noa2 geldiğinde dolduracagiz digimi kral
hayir, adres degisikligi yaptiktan hemen sonra doldurun.
-
@crazycells yanlız Amerika'da nişanlımın adresi sabit ben Türkiye'deki adresimi değiştiriyorum
-
@crazycells benim için Amerika'daki nişanlım ABD k1 vizesine başvuru yaptı ve ben Türkiyede başka bir adrese tasinacagim nişanlımın Amerika'daki ev adresi sabit benim Türkiye'deki adres değişikliğini yinede bildirmelimiyim acaba
-
@crazycells benim için Amerika'daki nişanlım ABD k1 vizesine başvuru yaptı ve ben Türkiyede başka bir adrese tasinacagim nişanlımın Amerika'daki ev adresi sabit benim Türkiye'deki adres değişikliğini yinede bildirmelimiyim acaba
hayir, Turkiye adresi ile ilgili bir bilgiye gerek yok. Boyle bir guncelleme yapmayin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum