Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@MySea, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Turkiye'ye giderken ucuslarda PCR test zorunlulugu ne zaman kalkiyor?
EU bolgesi ABD'den fully vaccinated kisiler icin yasagi ya kaldirdi ya da cok yakinda kaldiriyor.
Turkiye de benzer bir strateji izleyebilir.
-
Suanda NY'a aktarmali ucabiliyor muyuz?
Katar aktarmali cok uygun bilet var ama ucabilirmiyim bilemedim. THY direk uçuşun 3 te 1 i fiyata cunki. -
ben kasımda Qatar aktarmalı Istanbul - LA gittim herhangi bir sorun yaşamadım
-
Silinmis Mesaj.
-
@Old-Traveler nasıl sonuc kotumu arkadasım banadacıkmadı :(
-
@bitkicel malesef E statüye kaldik artik
-
Silinmis Mesaj.
-
Bu ileti silindi! -
thy, newark / new jersey seferlerine başladığını duyurdu;
https://www.sondakika.com/haber/haber-thy-newark-seferlerine-basladi-14148786/
-
Merhabalar herkese , okul bitiyor artik yerlesme vakti geldi benim icin. Gecen yaz ilk kez greencard ile giris yapmistim. O zaman avrupa aktarmali gidememistim henuz kart elimde olmadigi icin thy ile direkt ucus yapmistim(Ondan once qatar ile ucmustum ama cok yorucu oluyor) , artik greencard elimde avrupa aktarmali gitmek istiyorum ama bir yasak var mi yok mu yakin zamanda gidenler ya da bilenler bilgilendirebilirler mi? Test ve ya asi benzeri bir sey gerekiyor mu ? Simdiden tesekkurler herkese
-
@Ist-to-NY giriskurallari eyaletlere gore degisiyor ama halen PCR testi isteniyor bildigim kadari ile. Luftansa sitesini genelde kullaniyorum, onlarin ana sayfasinda "giris kurallari " basligi var, oradan kalkis ve varis sehirlerini yazarsaniz bilgi cikiyor. GC elinizde oldugu icin avrupa aktarmada da sikint olmamasi gerek.
-
@cnpist Cok tesekkur ederim minik arastirma yapip burada paylasacagim sagolun
-
herkese merhabalar, 17 haziranda thy ile newark uçuşum varda. Amerikaya giden uçuşlarda aşı muhabbetleri konuşuluyor mu? 17 hazirana kadar sizce uçuşlara aşı zorunluluğu getirilir mi ?
-
Merhaba lütfen çok acil yardıma ihtiyacım var pcr testini cvc de yaptırdım lufthahsa Almanya aktarmalı uçacagım dökümanları online gönderdim şimdi email geldi test sonucunuz karşılamıyor diyor ne yapmam gerekiyor. Ayrıca 2 doz yapılmış aşı kartım var moderna
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, fiziksel greencard elimizde değil. İkinci girişimizi yapıcaz. Paris aktarmalı Amerika'ya uçabiliyor muyuz? Daha önce Frankfurt'ta problem yaşayanlar olmuştu. Paris için durum nasıl? Bizim durumumuzda olup avrupa aktarmalı gidebilen oldu mu?
-
@znerus Kesin bir sey yok bununla ilgili, ben ilk ucusumu qatar ile yaptim, bir sonrakinde direkt ucus yaptim . Simdi greencard elimde aktarmali yapacagim. Benim tavsiyem direkt ucus bakmaniz ve ya qatar ile ucmaniz. Birisi pahali birisi uzun surecek ama garanti olmasi her zaman daha iyidir bence ama siz bilirsinz tabiki
-
@Ist-to-NY teşekkür ederim bilgilendirme için. Aslında biz de böyle düşünüyorduk ve thy'yle uçacaktık. Denver'a gideceğimiz için United'la aktarma yapmamız gerekiyor ve United kedilerimizi kabul etmiyor yeni bir kural gelmiş. Qatar da kedilerle yolculuk için uzun. Kartların bir şekilde bize ulaşmasını sağlamaktan başka çaremiz görünmüyor.
-
@znerus kediler bir sre sizden ayri kalabilir kanimca. kartlarinizi elinize almak daha oncelikli gibi su an. bol sans.
-
Arkadaslar thy amerika turkiye pcr testelerini 31 mayisa kadar uzatmisti bugun itibari ile sonuc ne oldu bilgisi olan var mi .?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum