Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@graombze Houstonda curative labs ta yaptırdım ertesi gün cıktı. CVS de yaptırıp ertesi gün sonuç alanlar da duydum.
-
Turkiye'ye giderken ucuslarda PCR test zorunlulugu ne zaman kalkiyor?
-
@MySea, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
15 ülkeye kaldırdılar ama Amerika yoktu listede gördüğüm kadarıyla
-
@tolgasatir Lanet olasi federaller! Bize ABD lazim listede 😠
-
Daha çok turist gelen ülkeler öncelikli :)
-
@nevzatyildizz Anlasildi 👍
-
Tam ben yazacaktım @nevzatyildizz yazmış turist mi geliyo ki abd den kaldırsınlar sende heee, son açıllamayı duydun mu turist e temas eden herkesi aşılıycaz 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ küpe de takarlar sokak köpeği gibi
-
@tolgasatir Okudum bugun gazetelerde.
-
EU bolgesi ABD'den fully vaccinated kisiler icin yasagi ya kaldirdi ya da cok yakinda kaldiriyor.
Turkiye de benzer bir strateji izleyebilir.
-
Suanda NY'a aktarmali ucabiliyor muyuz?
Katar aktarmali cok uygun bilet var ama ucabilirmiyim bilemedim. THY direk uçuşun 3 te 1 i fiyata cunki. -
ben kasımda Qatar aktarmalı Istanbul - LA gittim herhangi bir sorun yaşamadım
-
Silinmis Mesaj.
-
@Old-Traveler nasıl sonuc kotumu arkadasım banadacıkmadı :(
-
@bitkicel malesef E statüye kaldik artik
-
Silinmis Mesaj.
-
Bu ileti silindi! -
thy, newark / new jersey seferlerine başladığını duyurdu;
https://www.sondakika.com/haber/haber-thy-newark-seferlerine-basladi-14148786/
-
Merhabalar herkese , okul bitiyor artik yerlesme vakti geldi benim icin. Gecen yaz ilk kez greencard ile giris yapmistim. O zaman avrupa aktarmali gidememistim henuz kart elimde olmadigi icin thy ile direkt ucus yapmistim(Ondan once qatar ile ucmustum ama cok yorucu oluyor) , artik greencard elimde avrupa aktarmali gitmek istiyorum ama bir yasak var mi yok mu yakin zamanda gidenler ya da bilenler bilgilendirebilirler mi? Test ve ya asi benzeri bir sey gerekiyor mu ? Simdiden tesekkurler herkese
-
@Ist-to-NY giriskurallari eyaletlere gore degisiyor ama halen PCR testi isteniyor bildigim kadari ile. Luftansa sitesini genelde kullaniyorum, onlarin ana sayfasinda "giris kurallari " basligi var, oradan kalkis ve varis sehirlerini yazarsaniz bilgi cikiyor. GC elinizde oldugu icin avrupa aktarmada da sikint olmamasi gerek.
-
@cnpist Cok tesekkur ederim minik arastirma yapip burada paylasacagim sagolun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum