Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    66 Bakış
    S
    Selamlar, forum içerisinde araştırdım ancak soruma tatmin edici bir cevap bulamadım. J1 vizesi ile ABD'de bulunmaktayım. Çalışma programım 2 gün önce bitti ancak bir süre daha ABD'de kalmak istiyorum. J1-Waiver kuralını kaldırttım. ABD içerisinde nasıl turist vizesine başvurup statü değiştirebilirim? Cevap veren zamanını ayıran herkese teşekkür ederim.
  • Turist vizesini aldıktan sonra ABD'ye giriş zamanı

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    9
    0 Oy
    9 İleti
    2k Bakış
    D
    @Demir-Ölmez Merak etmeyin herhangi bir sorun olmaz, vizenizi aldiktan sonra istediginiz zaman ulkeye giris yapabilirsiniz. Ulkeye giris tarihiniz DS160 formunda belirttiginiz tarihten farkli olabilir.
  • Vize alır almaz o ülkeye giriş yapmak zorunda mıyız?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    8
    0 Oy
    8 İleti
    865 Bakış
    B
    Merhaba, Bir kaç sorum olacaktı, yardımcı olursanız çok sevinirim: J1 vizesi ile eğitim için Amerika'ya gitmeyi planlıyorum. Sevis belgesinde tarihler 15 Ekim 2022-15 Ekim 2023 yazıyor. Ben ise randevuyu maalesef haziran 2023'e alabildim. Şimdi acil randevu talebinde bulunacağım ve bazı sebeplerden dolayı 1 Ekim'den önceye isteyemiyorum. Eğer 1 Ekim'e onay gelirse seyahatim için 15 günlük süre olacak. Bu süre zarfında yurt dışı çıkışı yapamazsam 1 Kasım'da çıkarsam sorun olur mu? Belirtilen tarihten en fazla kaç gün sonra çıkış yapabilirim? Bunun için yurt dışındaki üniversiteden bana gönderilen belgelerdeki tarihleri güncellemelerini istemem gerekir mi? Riske atmamak için o belgelerdeki tarihleri 1 Kasım'a mı çekmem mantıklı olur? Tesekkürler.
  • 0 Oy
    20 İleti
    3k Bakış
    SerappS
    Sayın @crazycells bu başlığın konusu ile şu başlığın konusu aynı. Birleştirmek iyi olur diye düşündüm. Bilginize.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k