Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
-
@Gencovaista Tabi B1/B2
-
@ira Teşekkür ederim . Dün tekrar arayıp sordum giriş yapabilirsiniz şu an kısıtlama yok dediler.
-
@Gencovaista, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
@ira Teşekkür ederim . Dün tekrar arayıp sordum giriş yapabilirsiniz şu an kısıtlama yok dediler.
Turkiye'den direkt gidislerde su an icin problem yasayan duymadik...
-
Merhaba herkese iyi forumlar,
Turist vizesiyle aktarmali uculmadigini biliyorum fakat direkt ucus var mi herhangi bir problem yasayan oldu mu bu son donemde? Ekim sonu Kasim basi gibi Miami, FL seyahat planim var. Her kafadan farkli bir ses cikiyor trump b1 vizelerini kabul etmiyor gibisinden ama herhangi bir haber goremedim. -
@Emre-Ozturk, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
Merhaba herkese iyi forumlar,
Turist vizesiyle aktarmali uculmadigini biliyorum fakat direkt ucus var mi herhangi bir problem yasayan oldu mu bu son donemde? Ekim sonu Kasim basi gibi Miami, FL seyahat planim var. Her kafadan farkli bir ses cikiyor trump b1 vizelerini kabul etmiyor gibisinden ama herhangi bir haber goremedim.Turkiye'ye yonelik henuz bir yasak yok, bilginize. Turkiye'den turist vizesiyle direkt ucusla ABD'ye gelmek hala mumkun...
-
Silinmis Mesaj.
-
@fatmucu merhaba youtube da Baran Kalaycı diye bir arkadaş sorunsuz giriş yaptı benim de bildiğim kadarıyla bir sorun yok
-
Silinmis Mesaj.
-
@fatmucu evet 😂
-
Merhaba, Turkiye'den turist vizesi ile sadece direk ucus ile mi ABD'ye giris yapiliyor. son zamanlarda giris yapanlar kalma suresini kac ay olarak aldilar. Mesela Newyork'a gelip bir sikinti yasayanlar oldu mu?
-
@esmadeniz, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
Merhaba, Turkiye'den turist vizesi ile sadece direk ucus ile mi ABD'ye giris yapiliyor. son zamanlarda giris yapanlar kalma suresini kac ay olarak aldilar. Mesela Newyork'a gelip bir sikinti yasayanlar oldu mu?
gördüğüm kadarıyla 6 ay uygulaması devam ediyor. fakat güzel bir soru takipteyim bende
-
Silinmis Mesaj.
-
Turkiye uzerinden direkt ucus yapmanizi kesinlikle tavsiye ederim. Hala yasakli pek cok ulke var, bu ulkeler uzerinden aktarma yaparsaniz ABD'ye girisinize izin verilmez.
Avrupa'daki ulkeler de bu yasaga dahil.https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/from-other-countries.html
-
@crazycells, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
Turkiye uzerinden direkt ucus yapmanizi kesinlikle tavsiye ederim. Hala yasakli pek cok ulke var, bu ulkeler uzerinden aktarma yaparsaniz ABD'ye girisinize izin verilmez.
Avrupa'daki ulkeler de bu yasaga dahil.https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/from-other-countries.html
burada benim aklıma gelen transit bölgeyi kullanmanın o ülkede fiziken bulunmak olarak kabul edilip edilmediği. sonuçta aktarma yapılan alandan halkın arasına karışmak pek mümkün değil gibi...
-
@DustyBlue, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
burada benim aklıma gelen transit bölgeyi kullanmanın o ülkede fiziken bulunmak olarak kabul edilip edilmediği. sonuçta aktarma yapılan alandan halkın arasına karışmak pek mümkün değil gibi...
aciklamada "physically present" diyor, o nedenle aktarma yapsaniz da o ulkeden gelmis kabul ediliyorsunuz, o nedenle -istisnai durumlara sahip degilseniz- yasakli ulkelerde aktarma yapmayin.
-
aciklamada "physically present" diyor, o nedenle aktarma yapsaniz da o ulkeden gelmis kabul ediliyorsunuz, o nedenle -istisnai durumlara sahip degilseniz- yasakli ulkelerde aktarma yapmayin.
thy ile uçmak biletleri en az iki katına yükseltiyor, yıldım bu covid saçmalığından ya.
-
royal air maroc ile ucuz bilet bulabilirsiniz yasakta yok gördüğüm kadarıyla kazablanka üzerinden new yorka uçuşlar mevcut türkiyeden.
-
Silinmis Mesaj.
-
@fatmucu, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
royal air maroc ile ucuz bilet bulabilirsiniz yasakta yok gördüğüm kadarıyla kazablanka üzerinden new yorka uçuşlar mevcut türkiyeden.
Hemen bakalim, bu arada tarihleri nasil ayarliyosunuz? Mesela skyscannerda en ucuz ay felan deyip hangi gunlerin kac lira oldugunu kapsamli bi sekilde gorebiliyoruz ama bu sirkette sadece tahmini tarihleri girebiliyorum ve sonuc cikmiyor.
Tesekkurler bilgi icin.
özel olarak royal air moroc için bakmadım new york için uçuşları incelerken klm in hemen altında bu şirketi gördüm.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum