[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@leylaaltun, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bir tane daha sorum olacak, göremedim daha öncekilerinde.
Have you ever served in the military sorusuna evet yazıyoruz değil mi? Ondan dolayı da sonrakı sorusuna Do you have any specialized skills or training such as firearms...? yine evet yazıyoruz ve anlatıyoruz ki firearms training askerlikte vardı. Doğru mudur?
Çok teşekkür ederimdogrudur.
-
@Mert-Karayılan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler. Ds-260 formunu doldurup yollamış bulunmaktayım fakat pasaportumun süresi Şubat 2022’de bitiyor, herhangi bir sorun olur mu mülakat sürecine kadar ?
sorun olmaz. daha sonra guncelleyebilirsiniz.
-
Merhaba. DS-260 formunu doldurdum ve imzaladım. Fakat sonrasında annemin kızlık soyadını yanlış girdiğimi fark ettim(Şu anki soyadını girmişim). Bu durumda formu açtırmayı talep etmeli miyim? Diğer sorum, lise bilgilerini girerken ingilizce olarak mı girmeliyiz? Örneğin Istanbul Kadıkoy High School şeklinde mi girmek doğru?
Şimdiden teşekkürler. -
ben de ds260 ı tamamlayıp gönderdim. Destek ve yönlendirmeleriniz için teşekkür ederim. umarım herkes için hayırlısı olur.
-
@nazifeakyol, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba. DS-260 formunu doldurdum ve imzaladım. Fakat sonrasında annemin kızlık soyadını yanlış girdiğimi fark ettim(Şu anki soyadını girmişim). Bu durumda formu açtırmayı talep etmeli miyim? Diğer sorum, lise bilgilerini girerken ingilizce olarak mı girmeliyiz? Örneğin Istanbul Kadıkoy High School şeklinde mi girmek doğru?
Şimdiden teşekkürler.annenizin kızlık soyasını düzeltmenizi öneririm, çünkü girdiğiniz bilgi hatalı.
lise bilgilerinizi de ister ingilizce ister türkçe girin, sorun olmaz.
lütfen diğer bilgileri de kontrol edip tek seferde düzeltme yapın. -
@gucarslan Cevabınız için teşekkür ederim. Formu açtırmak için aşağıdaki format uygun mudur? Maili [email protected] bu adrese göndereceğim değil mi?
Subject: Unlocking DS-260
Dear Sir/Madam,
Please unlock my DS260 form as I would like to make some revisions.
SURNAME:
GIVEN NAME:
CASE NUMBER:
BIRTH DATE:Thank you.
-
Merhabalar herkese, Ds260 formundaki "Do you seek to enter the United States for the pupose of performing skilled or unskilled labor but have not yet been certified by the Secretary of Labor?" sorusuna takıldım size danışmak istedim. Ben işin temelinde Amerika'ya yaşamak ve çalışmak için gidiyorum bu soruya evet demem daha mı doğru olur yoksa hayır deyip geçmelimiyim?
-
Bu ileti silindi! -
@nazifeakyol
britsimonsays.com GC hakkında olan sitesinde şöyle yazmayı önermiş:Email subject: Unlock request
Email Body:
*Name: Firstname Middlename lastname
Case Number: 2020AF00031999
Date of Birth: 10/23/1981
Dear Sir/Madam,
Please unlock my DS260 form as I would like to make some revisions.
Thank you.*
Doğum tarihini Amerika usülü şekilde yazmayı önermiş - ay, gün, yıl olarak.
-
@nazifeakyol doğrudur evet.
şuan cevap süreleri 10-15 gün sürüyor, bilginize. -
@Barış-Buz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar herkese, Ds260 formundaki "Do you seek to enter the United States for the pupose of performing skilled or unskilled labor but have not yet been certified by the Secretary of Labor?" sorusuna takıldım size danışmak istedim. Ben işin temelinde Amerika'ya yaşamak ve çalışmak için gidiyorum bu soruya evet demem daha mı doğru olur yoksa hayır deyip geçmelimiyim?
Lisansınızın olmadığı bir iş yapmayı düşünüyor musunuz diye soruyor. Hayır demelisiniz.
-
@gucarslan Çok teşekkür ederim:)
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@nazifeakyol doğrudur evet.
şuan cevap süreleri 10-15 gün sürüyor, bilginize.@nazifeakyol
Ufak bir not. KCC’ye göndereceğiniz tüm maillerde Subject’e sadece dosya numaranızı yazmanızda fayda var. Mailinizin buna göre dosyanıza otomatik bağlandığını düşünüyoruz. -
Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. 4. günümde yine deneme yaparken sonunda imzalayıp gönderebildim. İyi çalışmalar dilerim. @crazycells
-
Bu ileti silindi! -
DS-260 Formunu Doldururken Böyle Bir Hata Alıyorum Ne Yapmam Lazım Arkadaşlar?
The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance. -
@istavrit, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
DS-260 Formunu Doldururken Böyle Bir Hata Alıyorum Ne Yapmam Lazım Arkadaşlar?
The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.Hangi aşamada alıyorsunuz bu hatayı?
-
@goblis il sisteme girerken ilk defa giriş yapacağım ama giremiyorum? Bazen böyle hata veriyor, Your request cannot be processed at this time. Çoğu zaman The case information you entered does not match our records. böyle hata veriyor?
-
@istavrit
Your request cannot be processed at this time. : Yoğunluk kaynaklı. Farklı saatlerde tekrar deneyin
The case information you entered does not match our records.: Girdiğiniz bilgilerde hata var. Kontrol edip doğru bilgilerle deneyin -
@goblis case number dan sıfır atılması gerekiyor mu 2022EU00027XXX mi yazmalıyım yoksa 2022EU27XXX mi ama böylede sonuç alamadım...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum