(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
bugun 18 mayis tekrar internetten baktim ceac sitesinden hala refused yaziyor update de degisiklik yok
son update tarihi benim mulakata girdigim tarih 04 05 2021 hala bekliyoruz konsoluslukdan ne bir mail nede telefon geldi
sadece merak ediyorum acaba ben mulakatta hayir vize basvurusu yapmadim daha once dedim diye bu bir suc mu olarak gorunuyor
-
@jrmrh, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
bugun 18 mayis tekrar internetten baktim ceac sitesinden hala refused yaziyor update de degisiklik yok
son update tarihi benim mulakata girdigim tarih 04 05 2021 hala bekliyoruz konsoluslukdan ne bir mail nede telefon geldi
sadece merak ediyorum acaba ben mulakatta hayir vize basvurusu yapmadim daha once dedim diye bu bir suc mu olarak gorunuyor
hangi ülkede girdiniz görüşmeye?
-
afrika nin bir ulkesinde
-
@Kef14, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba. Vize mülakatında Amerika'da bir tanıdığınız yada akrabanız var mı sorusuna evet dersek bu bize sıkıntı olur mu? Sonuç olarak bir arkadaşımın yanına gideceğim. Onun yanında kalacağım, o beni gezdirecek.
tabiki doğru cevabı vermelisiniz . Dürüst olduğunuz sürece sorun olmayacaktır.
-
ben ocak ayında mezun oluyorum. fakat açık öğretimden başka bir bölümü de okuyorum. eylül ayında ales sınavına gireceğim 3 üzeri bir ortalamayla mezun olacağım. ales sınavını da başarılı geçirirsem yüksek lisans şansım yüksek. mezun olduktan sonra turist vizesi almak istiyorum. fakat öğrencilik durumum yeni bittiğinden, aktif olarak iş hayatım olmamasından dolayı vize verilmeme ihtimali biraz korkutuyor. kendimizi ifade etmemize fırsat veriyorlar mı? yoksa kafadan red mi veriyorlar? inşaat mühendisiyim, mülakatta amerika'da ki inşaat sistemini gözlemlemek istiyorum vs demem sizce ne kadar mantıklı? yani vizeyi alma ihtimalini nasıl arttırabilirim :)
-
afrika nin bir ulkesinde
angola, ok!
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells peki bu durumda da yurt dışı seyahatleri ne kadar etkili olur bu kişi 8-9 ülke gezdiyse örneğin?
Eger bu bir yasam tarziysa o durumda dosyaya bakislari cok farkli olur tabii...
-
@quikless, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
ben ocak ayında mezun oluyorum. fakat açık öğretimden başka bir bölümü de okuyorum. eylül ayında ales sınavına gireceğim 3 üzeri bir ortalamayla mezun olacağım. ales sınavını da başarılı geçirirsem yüksek lisans şansım yüksek. mezun olduktan sonra turist vizesi almak istiyorum. fakat öğrencilik durumum yeni bittiğinden, aktif olarak iş hayatım olmamasından dolayı vize verilmeme ihtimali biraz korkutuyor. kendimizi ifade etmemize fırsat veriyorlar mı? yoksa kafadan red mi veriyorlar? inşaat mühendisiyim, mülakatta amerika'da ki inşaat sistemini gözlemlemek istiyorum vs demem sizce ne kadar mantıklı? yani vizeyi alma ihtimalini nasıl arttırabilirim :)
Bence yuksek lisansa basladiktan sonra basvuru yapin.
-
@crazycells yaşam tarzindan kastınız nedir biraz daha açar mısınız? yani hangi durumda bunun bir yaşam tarzı olduğunu düşünürler veyada düşünmezler
-
@DustyBlue aynen
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells yaşam tarzindan kastınız nedir biraz daha açar mısınız? yani hangi durumda bunun bir yaşam tarzı olduğunu düşünürler veyada düşünmezler
misal elinizde kamera ulke ulke gezip bunu vlog seklinde yayimliyorsaniz ve youtube'da 10 binlerce takipciniz varsa, neden gitmek istediginizi daha net anlayacaklardir ve boyle durumlarda sorun cikaracaklarini sanmiyorum.
10 ayri ulkeye ait vize alip gidip gelip gezdiyseniz de, sizi gezgin biri olarak gorup benzer dusuneceklerdir.
-
Turist vizesi alırken eğer hiç tanıdık yoksa DS-160 formunda contact kısmı nasıl doldurulacak? Ya kişi ya da kurum bilgisi istiyor ikisinden birisini doldurmasam diğerini mutlaka istiyor nasıl olacak bu :)
-
@zeynepsoylev o bolume rezervasion yaptiginiz otel ismi olabilir ben oyle yaptim
-
arkadaslar bu ceac sitesi ne zaman guncelleniyor benim durum hala ayni refused yaziyor up tane olmadi 04 05 2021 den belli
-
@jrmrh tamamdır çok teşekkürler
-
@zeynepsoylev rica ederim sansiniz bol olsun
-
Arkadaşlar araba ev gibi mal varlıklarına nasıl bakıyorlar ds160 formunda bunu yazıyor muyuz yoksa mülakatta mi soruyorlar?
-
@LordBolton hangi katagorude vızeye bakıyorsunuz??
-
@LordBolton mülakata gittiğinizde yanınızda gerekli evrakları götürmeniz isteniyor. Orada beyan ettiğiniz tüm her şeyi ispatlayacak evrakları yanınızda götürün.
-
arkadaslar bu ceac sitesi ne zaman guncelleniyor benim durum hala ayni refused yaziyor up tane olmadi 04 05 2021 den belli
idari islem hakkinda bilgi icin su basligi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2939/fy2020-administrative-process-ap-durumu-i̇dari-i̇şlem
Pek cok idari islem 60 gun icinde cozumleniyor, ama bazen bu sure daha da uzayabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum