[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@jade Africa kotası 21500. Bu şartlarda doldurabileceklerini sanmıyorum. Geçen seneden daha iyi durumda değilAfrica'nın no show up sorunu var. Bir de dikkat ederseniz refuse sayısı da yüksek. Benim düşüncem 19-20K aralığında biter en fazla. Ama ne desek gerçekten boş.
-
@jade 20500 vize vermeleri için 28260 CN’e gelmeli
-
Arkadaslar dv4roger 25.5k ile 28.5k arasinda bekledigini soylemis
-
@alesta link var mı ? rus mu bu arkadas
-
-
Bir turk sormus 34 k ya gelecekmi diye ona cevap olarak vermis
-
@alesta DV4ROGER sanki agustos ayında 25 k olcak diyordu
-
O ne demek 23325 degil mi zaten
-
@alesta yani 25 olur diye tahmin etti 23 k açıklandı
-
@alesta o çılgın Türk benim :) DV4ROGER en kötü ihtimalle 25.5k - 28.5k arası cutoff olur diyor. Ama redistribution olursa ve Africa'nın kullanılmayan kotaları dahil edilirse bir ihtimal 33-34K'lara gelir gibi bir tahmini var. Brit'e kıyasla rakamlarla konuşmayı seven bir arkadaş.
-
Artik ne kadar artarsa o kadar kardir
-
@superdem22 24800ler kesin gelir mi diyorsun yani :))))
-
@yekta abi kimseyi yanıltmak istemem. Kotayı hesaplayan adam bile sonucu kestiremiyor :) Ama daha realistik yaklaşımı Brit'e göre. Bence de 25.5k- 28.5k arasında bitmemesi için bir neden yok. Eğer bu kota muhabbetine sadık kalırlarsa 26500 gibi bir rakamda bitirirler en az. Bence sen 3lü valiz siparişini ver abi online :)
-
28050 tam sınırdayım sanırım :(
-
@superdem22 biri kesin dese bileti bile alacam :))))
-
@yekta abi kimsenin kesin diyeceği bir matematik yok bence. Önceki aylarda vize bülteninin son günlerde hesaplandığını düşünüyordum regulasyon için ama iki ay üst üste aynı sayıda id açıklanması beni daralttı iyice. Dikkat edersen DV4Roger da son ay bir regulasyon bekliyor ki bu temponun üzerinde bir beklentisi var. Şu iki haftalık süreçte CEAC'ı takip etmek lazım.
-
@superdem22 aynen işin şakası tabi kesin diye birşey yok . ama senin dedigin gibi siyasi bir sıkıntı yoksa eğer avrupa son ay artar
-
Vallahi artik illalah ettirdiler ya biktim psikolojim bozuldu.ne oluyosa olsun artik.yeteeeeer diye balkona cikip bagirasim var
-
@yekta DV4Roger'ın son yaptığı analiz iyi duruyor. Bunun onda birini Brit yapamaz. Adam hangi koşulda ne olur açıklamış. Son seçenekte ki bu en kötü senaryo zaten 25.5k- 28.5k arasında bir cutoff'da biter diyor. CN'i bu aralıkta olanlar için gelecek bülten bence çok büyük ihtimal.
-
Ucundan giriyorum 28k ilk yuz umut var gibimi yani
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum