[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Herkese selamlar,
Öncelikle bol şans diliyorum herkese. Bir sorum olacak, greencard tahlilisi dışında eşi ve çocuklarına baştan ayrı DS260 formu mu doldurulacak yoksa tahlilinin doldurduğu tek formdaki bilgiler yeterli mi? -
@gucarslan Çok teşekkür ederim yorumuz için

-
@yareb-boz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ayvalik10 tamamdır çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için sizce kcc email üzerinden ne kdr süre içinde bize dönüş yapar ekimden önce gönderir mi acaba bi tahminniz var mıdır
Peki göndereceğimiz tüm evraklar ingilizce mi olacak ?Türkçe ve farklı olda olan tüm evrakları tercüme etmemiz mi gerekecek ?
-
@Fıratsky gönderilecek evraklar sadece mahkeme evrakları (boşanma yada diğer mahkeme) bir de yurtdışı polis evrakları ingilizce çeviri yapılacak diğer HİÇBİR evrağı SAKIN çeviri için para vermeyin.
-
@semra-karababa yok ben genel olarak memurlar değerlendirirken nasıl olur diye düşünüyorum
-
Merhabalar. Ds260 formuna girmeye çalışıyorum soy isim doğum yılı ve confirmstion numarasını girdiğimde talebiniz şu anda işleme alınamıyor diye uyarı çıkıyoruz karşılaşan oldu mu acaba. Yoğunluktan kaynaklı bir hatamıdır
-
DV2022
CN:2022EU00017XXX
DS-260 Gonderimi:
KCC Evrak Istegi:
KCC Evrak Onayi:
Saglik Muayenesi:
Vize Mulakati:
Vize Onayi:
Pasaport Teslimi:
ABD Ilk Giris: -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Fıratsky gönderilecek evraklar sadece mahkeme evrakları (boşanma yada diğer mahkeme) bir de yurtdışı polis evrakları ingilizce çeviri yapılacak diğer HİÇBİR evrağı SAKIN çeviri için para vermeyin.
Anladım peki benım esım ve cocuklarım Rus vatandaşı onlar için alacağım tüm evraklar Rusça olacak , doğum belgesi , eşimin diploması , çocukların aşı kartları gibi bunlarıda mı çevirmeme gerek yok ?
Bir sorum daha var biz malum 4 kişi olduğumuz için iki çocuk benim masraflar çok olacak bu gerekli aşı listesini nerede bulabiliriz .İzlediğim bir videoda bazı aşıları öncesinden kendimiz olup daha sonra aşı olmamıza gerek kalmıyormuş.Çünkü kendi yönlendirdikleri hastahanelerde fiyatlar oldukça uçuk diye okudum. -
Amerika telefon nosu yazarken direkt 001 alan kodu ... diye mi yazıyoruz yoksa
Direkt alan kodu telefon boşunu
Örnek
1- 001 603 xxx
2- 603xxx -
@semra-karababa iki şekilde de olur, sorun degil.
-
@Fıratsky türkiye sınırları içinde aldığın evrakları mahkeme evrakları dışında çevirmene gerek yok. Yanlış anlattım özür dilerim. Türkiye dışında aldığın her evrağın ingilizce çevirmen gerekiyor. Aşı içn sakın önceden olma aşıları çünkü kabul etmiyorlar tekrar oluyorsun ondan önceden oldurtma çocuklara SAKIN ama SAKIN dolandırıcılara inanma çünkü hiçbir yer antlaşmalı yer değil. Türkiye sınırları için de tek bir yer RESMİ kurumdur. Ungan sağlık kuruluşu o kuruluşta ankara da bu yerden başka hiçbir yere ne röntgen çektir ne kan tahlili yaptırt neden başka bir şey sakın para da verme seni soyuyorlar haberin yok. Bu arada eğer maddi yönden bankada göstereceğin paran yoksa harcayacak paran çok yoksa SAKIN ama SAKIN işlemlere devam ettirme çünkü vereceğin hiçbir parayı geri alamıyorsun anlaşılan sen masraflar hakkında bilgin yok.
4 kişilk aile yaklaşık olarak 1000 - 1200 dolar arası ungan sağlık kuruluşuna vereceksin.
Sonra mülakata zamanı 330 x 4 = 1320 dolar konsoloslukta vereceksin.
USCIS green kart basım parası da 220 x 4 = 880 dolar
yukarıda ki, masraflar sadece vize alana kadar ki kısımlar konsolosluk mülakat için senden banka da para yada ev tapusu yada araba ruhsatı gibi maddi değeri olan evraklar isteycek 4 kişilik aile için de en az 30 - 50 bin dolar arası isteyecek yani eğer sen aşı paralarını daha kafaya takıyorsan bence hiç başlama yazık yaptığın masraflara -
@Fıratsky türkiye sınırları içinde aldığın evrakları mahkeme evrakları dışında çevirmene gerek yok. Yanlış anlattım özür dilerim. Türkiye dışında aldığın her evrağın ingilizce çevirmen gerekiyor. Aşı içn sakın önceden olma aşıları çünkü kabul etmiyorlar tekrar oluyorsun ondan önceden oldurtma çocuklara SAKIN ama SAKIN dolandırıcılara inanma çünkü hiçbir yer antlaşmalı yer değil. Türkiye sınırları için de tek bir yer RESMİ kurumdur. Ungan sağlık kuruluşu o kuruluşta ankara da bu yerden başka hiçbir yere ne röntgen çektir ne kan tahlili yaptırt neden başka bir şey sakın para da verme seni soyuyorlar haberin yok
Çok sağol benım aşılardan kastım burada Rusya'da resmi kurumlarda bazı aşıları hepsi değil olup muaf olma şansım yok o zaman doğru mu ?Çünkü çocukların bazı aşıları burada olması gerekiyor .O yüzden hangi aşılar yapılacak orada onlarıda bilmiyorum Liste olan paylaşırsa sevinirim .Ben kendi evraklarımı e devletten alacağım onları tercümeye gerek yok ama eşim ve çocuklar için alacağım evrakları sadece tercüme ettirsem yeterli mi yoksa apostil gerekiyor mu ?
-
@Fıratsky çevirtmen gerekiyor. Aşı listesi için de aşağıdaki linke bakabilirsin
https://www.doctorun.com/tr/asilar -
@Fıratsky çevirtmen gerekiyor. Aşı listesi için de aşağıdaki linke bakabilirsin
https://www.doctorun.com/tr/asilarTeşekkür ederim
-
Herkese selamlar,
Öncelikle herkese bol şans diliyorum. Bir sorum olacak.Ds260 formu dolduracak bir aile için sadece tahlilinin doldurması yeterli mi yoksa her bir kişi için baştan ayrıca mı form doldurulcak?
-
Merhabalar, sizlere bir sorum olacaktı; ds260 formunu doldururken eğitim bilgileri kısmına şu anda okuduğum üniversitenin yanında bir de askıda olan açıköğretimde okuduğum fakülteyi yazmalı mıyım diye tereddüte düştüm ve yine aynı yerde iş tecrübelerimizden bahsedilmesi istenmiş buraya zamanında yapmış olduğum work and traveldaki iş tecrübemi yazmalı mıyım acaba, bilgilendirirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
-
@Programmer peki soy isimde türkçe karakterler mevcut kardeşim. bunları büyük harf ile ingilizce karakter olarak mı yazmalıyım ? ayrıca tekrar teşekkür ederim.
-
@crazycells çok teşekkürler
-
Merhabalar bir sorum olacak, açıköğretim fakültesi için adres belirtmemiz gerekirse okulun adresini mi yazmamız uygun olur? Okulun adresini yazarsak da önceki adreslerimizde belirtmemiz gerekir gibi algılıyorum
-
@ayvalik10 teşekkür ederim. e devlette ikametim türkiye ve geri döneceğim türkiyeye ama burada da oturma iznim var.oturma iznim olsa da forma türkiye yazsam sıkıntı çıkar mı. sağoşun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.