[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@crazycells Merhaba, Öncelikle cevabınız için teşekkür ederiz. Otomatik olarak değişmiyor. Eşim kendi ülkesine gidip bizim evlilik cüzdanımızı gösterip değiştiriyor soy ismini.
-
@crazycells Teşekkürler cevabınız için. Biz o zaman eşimin pasaportunu benim soy ismim olarak ülkesinde güncelledikten sonra DS260 formunu dolduralım. Benim CN 12XXX, 2 ay sonra DS260 formunu doldurmam bir sakınca yaratır mı ?
-
@gucarslan Sorduğumuz her soruya ayrıntılı şekilde cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Forum gerçekten inanılmaz faydalı.
-
@gucarslan TEŞEKKÜR EDERİM ADRES KISMINI GEÇEMİYORUM ,11 TANE ADRES VAR
-
@goldenhill, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
iyi bayramlar herkese, ds 260 formunu dolduruyorum şuan, bu aşı kaydıyla ilgili kısmı ''No'' yaptım,açıklama kısmına da Türkiye yasalarına göre aşı kaydım var dedim.Sonraki süreç nasıl ilerleyecek,Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Sağlık muayenesi esnasında gerekli görülen aşılar doktorlar tarafından yapılacak. Sizin yapacağınız farklı bir işlem bulunmuyor.
-
@Bilgehan-Şeref, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells Teşekkürler cevabınız için. Biz o zaman eşimin pasaportunu benim soy ismim olarak ülkesinde güncelledikten sonra DS260 formunu dolduralım. Benim CN 12XXX, 2 ay sonra DS260 formunu doldurmam bir sakınca yaratır mı ?
Süreçlerinizin başlamasına daha aylar var, herhangi bir sorun yaratmaz, değişiklikleri yaptıktan sonra DS260'ı doldurmanız en sağlıklısı.
-
@aze, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan TEŞEKKÜR EDERİM ADRES KISMINI GEÇEMİYORUM ,11 TANE ADRES VAR
ilk olarak lütfen iletilerinizi küçük harfle yazın.
bu kısmı geçmenizin sebebi, tarih aralıklarında hata yapıyor olmamız olabilir. bir de bu kadar fazla adreste kaldığınıza emin mısınız? sadece uzun süreli (1 yil ve fazlası) ikametlerinizi yazin lütfen ve karakterlere dikkat edin. -
@Sono cevabınız için teşekkür ediyorum. Ds-260 ı doldururken geçmiş okullara yönelik sorularda lise giriş tarihini yanlış yazdım galiba.8 eylül yerine 1 eylül yazdım. Formu da gönderdim.Daha sonra değişiklik yapabilir miyim?Bir sorun olur mu?
-
Merhaba tekrardan oncelikle herkesin bayramini kutluyorum. Benim case numaram 20bin lerde ve birbirinden farkli gorusler var. Eger ds 260 formunu gec veya erken gonderirsem case numaram veya siram degisiyor mu acaba ? Kimi erken gonderirsen siraya once giriyorsun diyor kimisi hayir baz alinan case numarasindaki siran diyorlar. Degerli arkadaslar dogrusu nedir ? Kizlarimin pasaportu yok onlari cikartmak icin 1 hafta kadar beklemem lazim ama gec kalirsam 20binlerdeki sirami kaybetmis mi oluyorum ?
Tesekkurler -
@goldenhill, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Sono cevabınız için teşekkür ediyorum. Ds-260 ı doldururken geçmiş okullara yönelik sorularda lise giriş tarihini yanlış yazdım galiba.8 eylül yerine 1 eylül yazdım. Formu da gönderdim.Daha sonra değişiklik yapabilir miyim?Bir sorun olur mu?
Böyle kalabilir, değişiklik yapmanızı gerektirecek büyüklükte bir hata değil.
-
@bozer340, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba tekrardan oncelikle herkesin bayramini kutluyorum. Benim case numaram 20bin lerde ve birbirinden farkli gorusler var. Eger ds 260 formunu gec veya erken gonderirsem case numaram veya siram degisiyor mu acaba ? Kimi erken gonderirsen siraya once giriyorsun diyor kimisi hayir baz alinan case numarasindaki siran diyorlar. Degerli arkadaslar dogrusu nedir ? Kizlarimin pasaportu yok onlari cikartmak icin 1 hafta kadar beklemem lazim ama gec kalirsam 20binlerdeki sirami kaybetmis mi oluyorum ?
TesekkurlerMerhaba,
Öncelikle tebrikler. Kızlarınızın pasaportunu çıkartıp formları öyle doldurun, en sağlıklısı o. Süreciniz başlamasına daha aylar var, merak etmeyin DS260'ı yaz aylarında da doldurup gönderebilirsiniz.
Ayrıca süreç dosya numarasına göre ilerliyor, formun gönderilme tarihine göre değil.
-
-
@Sono teşekkür ediyorum.İyi Bayramlar :)
-
arkadaşlar ben kendim için ds206formunu doldurdum fakat 21yaş küçük çocuğum için ekstra doldurmadım formumu kendim için de doldurdupum formu çoktan submit ettim şuan napmam gerekiyor yardım eder misiniz
-
Merhabalar DV 2022 çekilişi kazananlardan biriyim ve size danışmak istediğim bir konu var. DS-260 formunu doldururken 16 yaşından beri yaşadığımız adresleri yazmamızı istiyor bende geçen sene üniversiteden dolayı yurtta kalmıştım yurt adresini de yazmam gerekiyor mu yoksa sadece ikametgahımın bulunduğu adreslerimi yazmalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
-
daha önce abd ziyareti yaptım,vısa numarası ıstıyot bu vizenin üzerinde yazan control number mı?
-
@aze sag altta, kırmızı renkli numara.
-
Öncelikle herkese merhabalar. Bu sene yapılan kurada bilgilerimi eksiksiz bir şekilde girdim ve ardından çekilişte yeşilkart'a hak kazandığımı öğrendim. Fakat başvuru yaptığım pasaportumu kaybettim. Kısa süre içerisindede DS 260 formunu doldurmam gerekiyor. Yeni bir pasaport çıkartıp pasaport bilgilerini güncelleyebilir miyim. Pasaportumu kaybettiğimi dair evrakları beyan edebileceğim ve ya kaybolduğunu arz edebileceğim bir nokta var mı DS 260 Forumunda. Bu durum kazandığım hakkı olumsuz olarak etkiler mi ve yapabilirim. Lütfen bilen birisi cevap verebilir mi şimdiden teşekkür ederim.
-
@gucarslan çok teşekkürler
-
Merhaba. Foruma yeni uye oldum. Cok uzun yillar denemenin ardindan bu sene GC hakki kazandim. Yalniz DS 260 formunu online dolduramiyorum. Acilmiyor sayfa. Acaba sistem aktif mi degil yoksa yogunluktan midir? Cevap verirseniz sevinirim. Herkese iyi sanslar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum