Amerika'da Ehliyet Almak
-
Eyaletler arasi ehliyet degistirirken sadece gorme testine giriyorsunuz ve adres proof gosteriyorsunuz. Biz Delaware ehliyeti icin oyle yapmistik.
-
bu arada california gidecekler için en güncel ehliyet alma videosu aşağıdaki gibidir. Çok yeni birisi ama inanın güzel bilgiler doğru bilgiler vermek için çırpınıyor.
-
@ayvalik10 5 dakika da iki hata soyledi, videoyu biraktım :) iyi niyetli ama dinlerken dikkat edin derim :).
-
Merhaba eşim NJde Knowledge testing sınavına girdi az önce bir soruyla kaldı. Biz iki gün sonrasına randevu bulduk, alabiliyor muyuz? Kağıtta "by return may 15 2021" yazıyor. Bu ne demek bu tarihten sonra mi randevu almamiz gerek.
-
@mkonca By return May 15 2021: O tarih (Mayis 15) de dahil olmak uzere, o zamana kadar anlaminda. Yani bu onumuzdeki hafta icinde randevu alabilirsiniz.
-
15 mayıstan sonra alamaz miyiz peki, burada bir kıstas mi var
-
@mkonca O konuda birsey diyemem. Arayip sorun, belki daha net aciklama verirler.
-
Knowledge testi geçtik yine fiziki ehliyet almadık... Biz bu fiziki ehliyeti nasıl alicaz
-
@mkonca, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
Knowledge testi geçtik yine fiziki ehliyet almadık... Biz bu fiziki ehliyeti nasıl alicaz
Niye, sorun nedir?
-
Bilmiyorum ki sınavı geçtik vermesidiler, sadece sınav geçtiğimizei permit kagidina yazdılar. Şimdi Lodi dmv ye gittim, anladığım kadarıyla önceden gidip sıraya girmemiz gerekiyor.
Permit için randevu aldık, knowledge testing için randevu aldık. Ne kadar enteresan bir süreç -
Arkadaslar selam, bu sene new york’a gidip ehliyetimi almayi dusunuyorum fakat surekli kaldigim bir yerlesik adresim yok. Hatta banka hesabi, telefon numaram dahi yok. Sadece ssn ile birlikte gelen kagit var uzerinde arkadasimizin adresinin yazili oldugu. Bu durumda bu kagidi proof of adress olarak kullanma sansim varmi. Yardimci olabilirseniz sevinirim
-
@berkay1312, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
Arkadaslar selam, bu sene new york’a gidip ehliyetimi almayi dusunuyorum fakat surekli kaldigim bir yerlesik adresim yok. Hatta banka hesabi, telefon numaram dahi yok. Sadece ssn ile birlikte gelen kagit var uzerinde arkadasimizin adresinin yazili oldugu. Bu durumda bu kagidi proof of adress olarak kullanma sansim varmi. Yardimci olabilirseniz sevinirim
Yanlis hatirlamiyorsam adres icin iki ayri belge istiyorlardi, dogru mudur?
Bu durumda ancak iki belge tam oldugunda surece baslamalisiniz, dediginiz posta kabul edilecektir, zaten nelerin kabul edildigine dair DMV sitesinde liste var...
-
@crazycells yanitiniz icin tesekkur ederim. Ehliyetten once bankada checking hesabi acsam ve gun icerisinde bankadan yazili kagit alsam olurmu peki ? Tum bu islemleri 1 ay icerisinde halletmem gerektigi icin biraz aceleye getirmem gerekiyor maalesef :)
-
@berkay1312 merhaba. Posta ile gelen evraklarda belli bir zaman siniri var. Gun sayisini net olarak hatirlamiyorum ama tarihi de dikkate aliyorlar. Ssn postanizin cok eski olamasi gerekiyor,60 ya da 90 gun diye hatirlamakla birlikte kesin olarak soyleyemiyorum. Bilginiz olsun.
-
@berkay1312, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
@crazycells yanitiniz icin tesekkur ederim. Ehliyetten once bankada checking hesabi acsam ve gun icerisinde bankadan yazili kagit alsam olurmu peki ? Tum bu islemleri 1 ay icerisinde halletmem gerektigi icin biraz aceleye getirmem gerekiyor maalesef :)
Kalici bir adres sahibi olmadan genelde bankalar hesap acmiyor, tabii sansiniza da bagli.
-
Öncelikle herkese iyi forumlar. Amerikadayım green cardım geldi Türk ehliyetim var araba almak istedim herkes NJ ehliyetin olmadam araba alamazsın dedi NJ ehliyeti için ise randevular 1 ay sonra veriliyor. Türk ehliyeti ile araba sürülüyor 6 ay diye biliyorum araba satın alabailiyor muyum Amerika ehliyetim olmadan?
-
@shagydigy Merhaba. Gecen yil esim Turk ehliyeti ile aldi.
-
Herkese merhaba,
Daha önce sorulduysa kusura bakmayın sınava girerken Türkçe seçeneği / tercüman vs oluyor mu? Miami de var diye duymuştum, florida için durum nasıl işler? -
@cleo, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
@shagydigy Merhaba. Gecen yil esim Turk ehliyeti ile aldi.
Bende alınıyor diye biliyordum ama çevremdeki herkes hayır buranın ehliyeti olmadan arabayı üstüne alamazsın dedi ondan araba alamadım 1 aydır
-
@shagydigy aldığınız bilgi yanlış. Türk ehliyeti ile araba alabilirsiniz biz gelir gelmez aldık arabayı Türk ehliyeti ile.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum