[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@yekta sana sıra geleceğine yürekten inanıyorum. Çok ters bir seneye maruz kaldık. Bu forumda ne kadar çok dost vize alırsa o kadar mutlu olacağım. CN'i bir nebze düşük arkadaşlar yine de içlerini ferah tutsun bence. Son bültene kadar artık hesap falan yapmamaya karar verdim. Ne desek boş çünkü.
-
@sertkenan34 keske senin dedigin gibi olsaydi ama dertleri oldugu acik gibi artik. ozellikle bu adamdan onceki amerikanin politikalarini bu yil ile degerlendirmemeliyiz bence. Sanki her yil daha kati oluyor gibi. Gecen sene gayet allocate etmisler vizeleri EUya ve bunun kararina da, currenttan anlasildigi uzere cok oncesinden vermisler; bu sene boyle bir durumun yakinindan gecmiyoruz gibi ya da bir miktar arttiricaklardir ki bu da cok kotu. Aynen dedigine katiliyorum inan soyle oturup bakinca, kota denen seyi hep asan bolgeler illaki olmus, son ayda 2006da currenttayapmislar ki bunu yapmalarina ragmen sadece 15630 vizelik bir talep gorebilmisler. Ve bu yillar oncesi… Son aya bu kadar yaklasmisken cok zor. Rakamlara baktiginda 2006 Agustos ayina da kadar kac vize verilmis gozukuyor? Eylule kadar ne kadar yukselme olmusmerak ettim
-
@yekta abicim inşallah sen gidersin 25500 lerde bitecek bence.
-
@superdem22 @hamzamurat valla bende burda kimse kalmasın hepimiz gidelim istiyorum . Neden bukadar kötü gitti anlam veremiyorum . Siyasi bişey mi farklı seyler mi anlamadım. Her ay 650 gerçek case artiyor . Benimkisi 652 . 2 case no ile kaçırmayiz inş . 44 le sınıfta kalmak gibi bişey resmen :)
-
bunları yaşamayı haketmedik ya. 1 sene öncesine bak şimdiye bak.yıktın bizi kcc
-
@nuri Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
dostlar ben biraz visa bulletin i inceledim mesela 2007 july olarak EU da 23000 vermişler bir sonraki ay current olmuş, diğer bir arkadaşın dediği gibide 2006 da 16000 den bir daha ki ay current olmuş. Şu an gene 23000 ler deyiz ve eğer ukrayna'ya kota koyarlarsa bence EU daki diğer ülkeler current olacak.
burada o yıl en son CN kaç olduğuna da bakmak lazım. Yani 2007 de 23.000 verildikten sonra current olmuş ancak son CN kaçtı , 28k mıydı yoksa bu sene gibi 39k mıydı ?
Bak 2019 da max 30k ya kadar seçim yaptılar , içimden lanet olası umut hala çıkmak istemese de sanırım bu sene KCC nin bişileri yanlış yaptığını kabullenmemiz gerekecek.
1 ay kaldı bekleyelim görelim... -
@arnblt yeni veriler için bi yorumunuz var mı yada son vb için
-
mail atalım arkadaşlar bu önemli. yabancı forumlarda takılan arkadaşlar falan organize etsinler bu işi. tepki aldıklarını görürlerse bence durum farklı olabilir ben kendim için matematiksel olarak şansım kalmadığımı bilsem bile 30k altı henüz umudu kesmemeli bana göre.
-
Hic son verileri degerlendirwn yok mu
-
@pacaveli Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
mail atalım arkadaşlar bu önemli. yabancı forumlarda takılan arkadaşlar falan organize etsinler bu işi. tepki aldıklarını görürlerse bence durum farklı olabilir ben kendim için matematiksel olarak şansım kalmadığımı bilsem bile 30k altı henüz umudu kesmemeli bana göre.
@crazycells bir format hazırlayacağını söylemişti , sanırım yakında hazırlamış olur , yayınladığı zaman atalım bencede , diğer forum sitelerine üye olan arkadaşlarda eminim diğer siteleri org edeceklerdir.
-
Veriler aslında bir öncekinden farklı bir şey ifade etmiyor. Burada amaç 50 bin vize ve dağıtım yapılması ise son ay belki bir sıçrama olur. Onun dışında geçen hafta yazdığımı tekrar güncelleyerek yazayım. 23236 ile Current olma ihtimali aynı. Dağıtım yapmayacaklarsa en az 7-8 bin vize boşa gidecek gibi. Umarım yaparlar. Bari 27-28 lere gelsin rakam.
-
Acikcasi yapmayip yapmayip son ay yapacaklarini pek sanmiyorum.neden diye soruyorum sureki kendime neden?!
-
-
Ara sıra o ekrana tekrar bakıp belki case numaramı yanlış görmüşümdür aslında 3000’dir diyen var mı :)
-
@burak-yavuzalp ben daha ileri gidip "bize çıkmamıştır" herhalde dediğim bile oluyor :)
-
Bende oluyor aynisi :(
-
Yenilen pehlivan yenilmeye doymazmis misali adamlar her ay sirtimizi yerden yere vuruyor biz yine her ay yeni bir umutla mindere cikiyoruz.
-
Konsolosluktan mailine cevap alan var mı
-
Ben aldım. "DV2018 EU Region quota max request" başlıklı durumu izah eden gayet mütevazi bir mail attım. "Thank you for your inquiry" başlıklı robotize olmayan bir bilgilendirme maili aldım. Kısaca mail ilgiliye ulaşmış ancak herşeyin yasa dahilinde ilerlediğine dair bir dönüş. Yani mail insiyatif içermiyor. Zaten biz de insiyatif ele alınmasını istiyoruz.
Thank you for your inquiry.
For August, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2018 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:AFRICA: CURRENT Except: Egypt 21,325
ASIA: CURRENT Except: Nepal 6,950
EUROPE: 23,325
NORTH AMERICA: CURRENT
OCEANIA: 1,400
SOUTH AMERICA: 1,585
The Visa Bulletin at https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html is updated monthly and contains the current allocation cut-off numbers as well as other important information.
Interviews for the DV 2018 program will begin in October 2017 and will conclude on September 30, 2018. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Interviews are scheduled numerically according to assigned case numbers which have completed processing. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. You may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers. This information is updated on the 15th day of each month thereafter.
For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information. Please provide the Principal Applicant’s information listed below.
In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.
For additional information, please refer to the following websites:
Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://www.dvlottery.state.gov/
-
Melanie'ye yazacagım ben simdi.o halimizden anlar.avrupalı.Bu arada KCC ye bende yazdım cevap bekliyorum.derseniz ki organize olalım KCC onune gidip bir yetkiliyle gorusene dek eylem yapalım.varım.20-30 kişi toplanırız derseniz ben biletimi alır gelirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
61
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum