Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] Sayılar ile DV 2018

Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
3.5k 142 1.1m 21

  • herkes yazsın KCC ye. hesabini kitabini bilmem ben.
    herkese çıksın.Kac gundur moraller sıfır. EU326xx


  • Ben de bu kampanyaya katılıp KCC'ye yazıyorum. Yazdım


  • Trumpa bile instagramdan yazdım daha napayım hahahaha


  • Değerli arkadaşlar yaklaşık 2 aydır takip ediyorum kıymetli yorumlarınızı ...bende 28 binlerde bir bekleyenim ..üye olup bir yorum yapmak geldi içimden ..Amerika’nın ve Trump ın bize vize vermemek gibi bir derdinin olduğunu sanmıyorum ..her sene olduğu gibi 50 bin veya üzerinde vizeyi verecekler inşallah ..geçmişte bu yılki gidişata benzer yıllar olmuş ve verdikleri vize sayıları ortada ....örneğin 2006 da Ağustos a kadar 16 bin ve eylülde current olmuş ve verdiği Avrupa vize sayısı 20 binin üzerinde ( visa bulletinde var bu rakamlar )ama isterseniz biz olmayacak gelmeyecek demeye devam edelim .çünkü hep tersi oluyor yorumların :))


  • Bu ayda artis olunur diyorlardi olmadi .min beklenti en iyisi


  • Arkadaşlar şu anda benim halimi bir görseniz. Tamamen hayatdan küsmüş bi şekilde yaşıyorum. Yüreğim de ağrıyor artık. Green kartı düşünmediyim gün kalmadı, uykum da bozuldu artık. Ey Amerika 23-25 binlerde yılı kapatacakdınsa, neden bu kadar insanın hissleri ile oynayıp da 39k.ya kadar kişi seçtin EU.dan ?


  • dostlar ben biraz visa bulletin i inceledim mesela 2007 july olarak EU da 23000 vermişler bir sonraki ay current olmuş, diğer bir arkadaşın dediği gibide 2006 da 16000 den bir daha ki ay current olmuş. Şu an gene 23000 ler deyiz ve eğer ukrayna'ya kota koyarlarsa bence EU daki diğer ülkeler current olacak.


  • +30 bini hadi bir nebze anlarım . katılım çoktur çocuklu aile çoktur vize kalmamıştır . ama 24 25 e de gelmemesi cidden aşırı sinir bozucu :((((


  • Ben de bir mail attım bakalım nasıl dönüş sağlayacaklar...


  • Yanlis anlasilmasin yine 30k ustu normaldede yuksek numarlardir ama 30k ya bile gelmedeb 25 demek cok aci 3 rakamini gormesi muhakkak gerekirdi


  • @yekta sana sıra geleceğine yürekten inanıyorum. Çok ters bir seneye maruz kaldık. Bu forumda ne kadar çok dost vize alırsa o kadar mutlu olacağım. CN'i bir nebze düşük arkadaşlar yine de içlerini ferah tutsun bence. Son bültene kadar artık hesap falan yapmamaya karar verdim. Ne desek boş çünkü.


  • @sertkenan34 keske senin dedigin gibi olsaydi ama dertleri oldugu acik gibi artik. ozellikle bu adamdan onceki amerikanin politikalarini bu yil ile degerlendirmemeliyiz bence. Sanki her yil daha kati oluyor gibi. Gecen sene gayet allocate etmisler vizeleri EUya ve bunun kararina da, currenttan anlasildigi uzere cok oncesinden vermisler; bu sene boyle bir durumun yakinindan gecmiyoruz gibi ya da bir miktar arttiricaklardir ki bu da cok kotu. Aynen dedigine katiliyorum inan soyle oturup bakinca, kota denen seyi hep asan bolgeler illaki olmus, son ayda 2006da currenttayapmislar ki bunu yapmalarina ragmen sadece 15630 vizelik bir talep gorebilmisler. Ve bu yillar oncesi… Son aya bu kadar yaklasmisken cok zor. Rakamlara baktiginda 2006 Agustos ayina da kadar kac vize verilmis gozukuyor? Eylule kadar ne kadar yukselme olmusmerak ettim


  • @yekta abicim inşallah sen gidersin 25500 lerde bitecek bence.


  • @superdem22 @hamzamurat valla bende burda kimse kalmasın hepimiz gidelim istiyorum . Neden bukadar kötü gitti anlam veremiyorum . Siyasi bişey mi farklı seyler mi anlamadım. Her ay 650 gerçek case artiyor . Benimkisi 652 . 2 case no ile kaçırmayiz inş . 44 le sınıfta kalmak gibi bişey resmen :)


  • bunları yaşamayı haketmedik ya. 1 sene öncesine bak şimdiye bak.yıktın bizi kcc


  • @nuri Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    dostlar ben biraz visa bulletin i inceledim mesela 2007 july olarak EU da 23000 vermişler bir sonraki ay current olmuş, diğer bir arkadaşın dediği gibide 2006 da 16000 den bir daha ki ay current olmuş. Şu an gene 23000 ler deyiz ve eğer ukrayna'ya kota koyarlarsa bence EU daki diğer ülkeler current olacak.

    burada o yıl en son CN kaç olduğuna da bakmak lazım. Yani 2007 de 23.000 verildikten sonra current olmuş ancak son CN kaçtı , 28k mıydı yoksa bu sene gibi 39k mıydı ?
    Bak 2019 da max 30k ya kadar seçim yaptılar , içimden lanet olası umut hala çıkmak istemese de sanırım bu sene KCC nin bişileri yanlış yaptığını kabullenmemiz gerekecek.
    1 ay kaldı bekleyelim görelim...


  • @arnblt yeni veriler için bi yorumunuz var mı yada son vb için


  • mail atalım arkadaşlar bu önemli. yabancı forumlarda takılan arkadaşlar falan organize etsinler bu işi. tepki aldıklarını görürlerse bence durum farklı olabilir ben kendim için matematiksel olarak şansım kalmadığımı bilsem bile 30k altı henüz umudu kesmemeli bana göre.


  • Hic son verileri degerlendirwn yok mu


  • @pacaveli Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    mail atalım arkadaşlar bu önemli. yabancı forumlarda takılan arkadaşlar falan organize etsinler bu işi. tepki aldıklarını görürlerse bence durum farklı olabilir ben kendim için matematiksel olarak şansım kalmadığımı bilsem bile 30k altı henüz umudu kesmemeli bana göre.

    @crazycells bir format hazırlayacağını söylemişti , sanırım yakında hazırlamış olur , yayınladığı zaman atalım bencede , diğer forum sitelerine üye olan arkadaşlarda eminim diğer siteleri org edeceklerdir.


Benzer Başlıklar

  • 42 Oy
    20 İleti
    4k Bakış
    EzgiLeraE
    @MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi :) https://www.cnn.com/2024/06/20/politics/trump-green-cards-gradutate-college/index.html Seçim vaadi :) Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb. Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek… Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde :)
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum