Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

• evrak onay mailinin içeriği nasıl acaba? bana son zamanlarda herhangi bir mail gelmedi en son 1-2 ay önce bir mail almıştım fakat onay maili mi emin değilim. 18 martta gelen mailin ilk cümleleri;

Dear OZGUR GUMUS:

Congratulations! Our records indicate that your case is ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current and appointments are available. Interviews are scheduled numerically based on region and which case numbers have already been processed.

All DV 2021 interviews must be concluded by September 30, 2021. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via the email address listed on your DS-260 to check dvprogram.state.gov for details.

onay maili bu mu oluyor acaba?

@gucarslan bir de telegram grubu hakkında bilgi verebilir misiniz giriş için :)

• @b-ozgurgumus özel mesajla bilgi verdim size.

• @sarslan Çok teşekkürler. :)

• DV2022 Talihli arkadaşlarımı tebrik ederim. Çıkmayan arkadaşlarıma da önümüzdeki yıllar için bol şans diliyorum. Bu yıl eşimle birlikte çekilişe tekrar katıldık.Bana çıkmadı Eşim bu yıl talihlilerinden oldu.CN 21XXX olarak kazandık.2021 talihlisi olarak henüz evrak talep maili almadım.Malum süreçten dolayı Davaya katılmayı düşünürken eşimin talihli olması, eğer davaya katılırsam kazanıp veya kaybetme durumunda (Bu sürecinde nasıl sonuçlanacağı tam olarak belli olmadığından) DV2022 talihlisi olarak mülakata da çağrılmamız durumunda (eğer sıra bize gelirse) bize nasıl bir etkisi olabilir? Nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda görüşü olan arkadaşların bilgileri bizim için son derece yol gösterici olacaktır....

• @Ahmet-Uysal ilk olarak tebrikler. size olumlu ya da olumsuz hiçbir etkisi olmaz. süreçler birbirinden tamamen bağımsız ilerliyor. siz DV2021 talihlisi olarak sürecinize devam edip, vizenizi alabilirsiniz. bir yandan da DV2022 sürecinizi başlatabilirsiniz.

• @b-ozgurgumus, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

evrak onay mailinin içeriği nasıl acaba? bana son zamanlarda herhangi bir mail gelmedi en son 1-2 ay önce bir mail almıştım fakat onay maili mi emin değilim. 18 martta gelen mailin ilk cümleleri;

Dear OZGUR GUMUS:

Congratulations! Our records indicate that your case is ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current and appointments are available. Interviews are scheduled numerically based on region and which case numbers have already been processed.

All DV 2021 interviews must be concluded by September 30, 2021. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via the email address listed on your DS-260 to check dvprogram.state.gov for details.

onay maili bu mu oluyor acaba?

@gucarslan bir de telegram grubu hakkında bilgi verebilir misiniz giriş için :)

onay maili evet!
    tebrikler, evraklariniz onaylanmış.

• @gucarslan Teşekkür ederim.cevabınız için.eşim şu an çalışmıyor Ben emekliyim.eşlerden birinin gelir durumu yoksa bu görüşme için sorun teşkil edermi, Benim Banka hesabı ve diğer gelir durumunu belirtmemiz halinde vize almada sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum doğrumu biliyorum yoksa eşimin adına Banka hes.tapu vb.ni onun adına'mı yapmamız gerekir? vize görüşmesi için.....

• @Ahmet-Uysal bu konuda endişeniz olmasın. emekli olan kişilerin de vize alabildiğini geçmiş senelerden biliyoruz. maddi hesaptaki birikimlerin asil talihli üzerinde olması ya da ortak hesapta bulunması önemli. hesaplardan asıl talihlinin de adının geçtiğine emin olun. gerisi sorun olmaz

• @gucarslan çok teşekkür ederim cevabınız için.

• @Ahmet-Uysal, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

DV2022 Talihli arkadaşlarımı tebrik ederim. Çıkmayan arkadaşlarıma da önümüzdeki yıllar için bol şans diliyorum. Bu yıl eşimle birlikte çekilişe tekrar katıldık.Bana çıkmadı Eşim bu yıl talihlilerinden oldu.CN 21XXX olarak kazandık.2021 talihlisi olarak henüz evrak talep maili almadım.Malum süreçten dolayı Davaya katılmayı düşünürken eşimin talihli olması, eğer davaya katılırsam kazanıp veya kaybetme durumunda (Bu sürecinde nasıl sonuçlanacağı tam olarak belli olmadığından) DV2022 talihlisi olarak mülakata da çağrılmamız durumunda (eğer sıra bize gelirse) bize nasıl bir etkisi olabilir? Nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda görüşü olan arkadaşların bilgileri bizim için son derece yol gösterici olacaktır....

tebrikler. DV2021 surecinde ne yaptiginizdan bagimsiz olarak DV2022 surecine devam edebilirsiniz. Iki surec birbirinden ayri isleyecek...

• @crazycells Çok teşekkür ederim.

• @gucarslan DV2019 icin esim ve ben ayri dokumler verdik. Sizin dediginiz gibi talihli uzerinde gorunmesi icin ugrasmadik. Gercekten bu sekilde bir deneyim mi oldu?

• @keysnambır, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@gucarslan DV2019 icin esim ve ben ayri dokumler verdik. Sizin dediginiz gibi talihli uzerinde gorunmesi icin ugrasmadik. Gercekten bu sekilde bir deneyim mi oldu?

Eger herkes beraber ABD'ye gidiyorsa o durumda farkli hesaplarda olmasi sorun yaratmiyor.

• merhaba @crazycells @gucarslan
    Case Namber : 8XXX lerde ve hala kcc'den evrak onayi gelmedi bu surecte evraklarimi kcc'ye tekrardan gondersem bir problem olur mu veya olumlu anlamda geri donus saglanirmi.

• @gulten az önce 7900'de bir arkadaşımıza onay geldi. bir kaç gün içinde onay alacaksınız büyük ihtimalle.

• Birisiyle tanıştım Amerikadan konuştum güvendimde fakat hiç görmediğim birisi yani.Gitmek istediğim eyaletten farklı bir eyalette oraya gitmem gerekiyormu almak için ve olası kötü bir senaryo ne olabilir hiç tanımadığımdan?Yani bu şans bir kere geldiğinden insanın aklına milyon tane soru geliyor.

• Ankara'daki konsolosluk açıldıgını varsaysak (normal şartlar altında) Türkiye 'deki (kaç kişi bilemiyorum) bütün 2021 green kart talihlilerini ne kadar sürede mülakatını tamamlar?(bir hafta ,bir ay,üç ay)

• @susadem tahminimiz tr'de1400'e yakın case var. bunların kaçı evrak onaylı olacak ya da sürece devam edecek bilmek mümkün değil.

ankara'nın bütün vize türlerini bırakıp, sadece DV basmayacağı aşikar.
    kalan sürece bu caselerin kaçına bakarlar bilemiyoruz ama hepsine bakmayacakları kesin. covid(!) yüzünden kapasitelerinin düştüğünü de biliyoruz malum. bu yüzden bu sorunun cevabı koskoca bir muamma.
    tek beklentimiz beklenenden çok dosya işlemeleri.

• @gucarslan tessekkur ederim insallah

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 52 Oy
    3k İleti
    326k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k