Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Sonuç Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
906 307 53.3k 264

• @Ferhat-977, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

çıkan arkadaşlara yeni hayatında başarılar bir sorum olacak başvuruları son günlerde mi yaptınız acaba ?

Evet ben son gün yaptım

• Kazanan tum talihli arkadaslari oncelikle tum kalbimle kutluyor ve tebrik ediyorum.
    Umarim yeni yasantinizda yasadiginiz bircok seyi bizlerle buradan paylasmayi ihmal etmezsiniz.
    Sagda solda dolasan ve su kazanmis suna cikmis gibi yorumlarida gormezden geliyorum.
    Bir kisinin ne kadar hak ettigini veya hak etmedigini yargilayarak belli bir tini uzerinden konusmak ne bana ne bir baskasina dusmez.
    Adi ustunde bu bir lottery bu bir sans .
    Tek temennim bu hakki elde eden tum arkadaslarin mulakatlara katilmasi ve abd ye giris yapmasi yonundedir.
    Unutulmamali ki bir cogumuz bu hayalin pesinden kosarken sizler bu hayalin gerceklesme safhasina en yakin olanlarsiniz.
    Fazla uzatmadan,hersey gonlunuzce olsun Allah utandirmasin🤲

• Kazanan arkadaşların yolun açık olsun.bana çıkmadı ama burda çekilişi kazananları görünce yine de çok mutlu oluyorum.umarım cok isteyen herkese bu sans bir gün vurur...

• @DoReMi hangi ülkeden katıldığınıza göre değişiyor. EU Avrupa'nın kısaltması. Diğer kıtalardan kazananlarda farklı yazar.

• Merhabalar,
    Bu seneki talihlerden biri de ben oldum :) DS260'ı doldurmaya başlayım dedim ancak şu hatayı alıyorum her seferinde "Your request cannot be processed at this time." Benden başka aynı sorunla karşılaşan var mı acaba?

• Arkadaşlar herkese merhaba, 2.denememde bu sene kazandık. Evliyim , sıralamam 9 bin küsürlerde, kafamızda bazı soru işaretleri olsada işlemlere başlayacağız mecburen. DS 260'ı yüklemek için belirli bir son tarih var mı ?

• Merhaba Arkadaşlar, İlk denememizde eşime çıktı hakkımızda hayırlısı olsun. Çıkmayıp isteyen arkadaşlarımıza en kısa sürede çıkması ümidiyle :)

• @DoReMi yanlış anlamışım ben. Kazanınca case number veriliyor. Kazanmıyınca zaten case number verilmiyor. Bahsettiğiniz confırmation number olmasın. Green card başvurudan sonra saklayıp sonuçlar açıklanınca yazdığımız numara

• Won! Bu sene banada çıktı. :D fena mutluluk. Ama deneyimli arkadaşlar yardım ederse çıkan sayfada buton yok form doldurmak için. 20bin case no

• @Gkhn91 Kendi sorumu kendim cevaplayım :D MacBookdan yapınca bu hatayı alıyordum, Windows pc'den yapınca sorunsuz açıldı. Ancak başka bir sorum var, case no 10binlerde 20 binlerde gibi yorumlar görüyorum. 2022EU00 dan sonraki kısım mı tam case no oluyor ?

• @Gkhn91 açılan sonuç sayfasında, eğer kazandıysan altta case no yazar. Başı 2022 ile başlar. Son 5 hanesi gösterir.

• arkadaşlar merhaba ben kazandım fakat case number sıram 27 binlerde acaba son yıllarda vize sıralaması kaçlarda bitiyor bana sıra gelirmi cevaplarsanız çok sevirim. şimdiden teşekkürler.

• Adres konusunda geçici adres yazsam olur mu?

• bu akam bakacam sonucuma umarım çıkmıştır.

• @physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

"you have been randomly selected" diye başlasın gerisini ben getiririm 🍀

Olamadı.

• Arkadaşlar merhaba benim sıralamam 1500'lerde, pasaportum öğrenci pasaportu ve 25.10.2022 de süresi dolacak. Ben vize alıp gidene kadar pasaportun süresi muhtemelen sıkıntıya girecek (ülkeye girişte min. 6 veya 8 ay geçerlilik süresi olması lazım). Bu sebepten dolayı şimdi ds-260 formunu doldurmuyorum yeni pasaport alıp ds-260 a onu yazmam problem olur mu ? Ayrıca ds-260 en geç ne kadar sürede doldurmam gerekiyor ?

• @Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

@kronos, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

Merhaba arkadaşlar, benim de eşime çıktı.
    Öncelikle; DV2021 talihlilerinin yaşadıkları bu olumsuz süreci atlatarak Greencard'larını almalarını diliyorum.
    Sonrasında, umarım DV2022 kazananları da süreci rahat ve normal bir şekilde geçirerek Greencard'larımızı alabiliriz.

Case no: 19XXX .... Bakalım hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun, bundan sonraki süreçte bol şanslar.

Çok teşekkür ederim.

• https://dvprogram.state.gov/ Bu adresten DW2022 sonuçlarını öğrenmek için ; (Rakamlar örnek yazılmıştır)

1. Confirmation Number: 2022EU01569427
    2. Last/Family Name: TANER
    3. Year of Bird: 1992
    4. Authentication
      Submit
      (Onay Numarası-Soyadı-Sadece Doğum Tarihi-Doğrula)

• @Hasan-Özler, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

@ugurtatar ONAY NUMARASI-SOYADI-SADECE DOĞUM TARİHİ-DOĞRULA

forumda yazarken buyuk harf kullanmayin.

• arkadaşlar merhaba ben kazandım fakat case number sıram 27 binlerde acaba son yıllarda vize sıralaması kaçlarda bitiyor bana sıra gelirmi cevaplarsanız çok sevirim. şimdiden teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2022 KAZANANLAR

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    8 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @ozguryigit sayin @ozguryigit bu baslik icin biraz erken bence :) isterseniz sonuclarin aciklanmasini bekleyelim... Su an icin DV2022 Bekleme Odasi'nda bu konulari konusabiliriz. Ayrica su basliklari da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-önce-ve-gittikten-sonra-yapılacaklar https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k