@Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Sonuç Odası
-
Won! Bu sene banada çıktı.
fena mutluluk. Ama deneyimli arkadaşlar yardım ederse çıkan sayfada buton yok form doldurmak için. 20bin case no -
@Gkhn91 Kendi sorumu kendim cevaplayım
MacBookdan yapınca bu hatayı alıyordum, Windows pc'den yapınca sorunsuz açıldı. Ancak başka bir sorum var, case no 10binlerde 20 binlerde gibi yorumlar görüyorum. 2022EU00 dan sonraki kısım mı tam case no oluyor ? -
@Gkhn91 açılan sonuç sayfasında, eğer kazandıysan altta case no yazar. Başı 2022 ile başlar. Son 5 hanesi gösterir.
-
arkadaşlar merhaba ben kazandım fakat case number sıram 27 binlerde acaba son yıllarda vize sıralaması kaçlarda bitiyor bana sıra gelirmi cevaplarsanız çok sevirim. şimdiden teşekkürler.
-
Adres konusunda geçici adres yazsam olur mu?
-
bu akam bakacam sonucuma umarım çıkmıştır.
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
"you have been randomly selected" diye başlasın gerisini ben getiririm

Olamadı.
-
Arkadaşlar merhaba benim sıralamam 1500'lerde, pasaportum öğrenci pasaportu ve 25.10.2022 de süresi dolacak. Ben vize alıp gidene kadar pasaportun süresi muhtemelen sıkıntıya girecek (ülkeye girişte min. 6 veya 8 ay geçerlilik süresi olması lazım). Bu sebepten dolayı şimdi ds-260 formunu doldurmuyorum yeni pasaport alıp ds-260 a onu yazmam problem olur mu ? Ayrıca ds-260 en geç ne kadar sürede doldurmam gerekiyor ?
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@kronos, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Merhaba arkadaşlar, benim de eşime çıktı.
Öncelikle; DV2021 talihlilerinin yaşadıkları bu olumsuz süreci atlatarak Greencard'larını almalarını diliyorum.
Sonrasında, umarım DV2022 kazananları da süreci rahat ve normal bir şekilde geçirerek Greencard'larımızı alabiliriz.Case no: 19XXX .... Bakalım hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun, bundan sonraki süreçte bol şanslar.
Çok teşekkür ederim.
-
https://dvprogram.state.gov/ Bu adresten DW2022 sonuçlarını öğrenmek için ; (Rakamlar örnek yazılmıştır)
- Confirmation Number: 2022EU01569427
- Last/Family Name: TANER
- Year of Bird: 1992
- Authentication
Submit
(Onay Numarası-Soyadı-Sadece Doğum Tarihi-Doğrula)
-
@Hasan-Özler, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@ugurtatar ONAY NUMARASI-SOYADI-SADECE DOĞUM TARİHİ-DOĞRULA
forumda yazarken buyuk harf kullanmayin.
-
arkadaşlar merhaba ben kazandım fakat case number sıram 27 binlerde acaba son yıllarda vize sıralaması kaçlarda bitiyor bana sıra gelirmi cevaplarsanız çok sevirim. şimdiden teşekkürler.
-
@buraky En geç Ağustosa kadar doldurmanız iyi olacaktır. Son bir tarih yok. İşlemleri sağlıklı bir şekilde tamamlamanız için doğru bir şekilde doldurup göndermeniz gerekiyor.
-
@karauur 2020 ve 2021i covidden dolayı saymazsak 2018 yılı harici genelde current. Normal şartlarda sıra gelecek bir numara.
-
@eneskzlky DS 260 formumu yeni pasaportunuzla doldurun. Son bir tarih yok. Ağustosa kadar doldurmanız iyi olabilir. Eski pasaportunuz lütfen kaybetmeyin, polis memurlarında bırakmayın. Evraklarını talep edildiği zaman çekilişe başvurduğunuz pasaportu göndermeniz gerekecek. Bu duruma dikkat edin.
-
@karauur, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
arkadaşlar merhaba ben kazandım fakat case number sıram 27 binlerde acaba son yıllarda vize sıralaması kaçlarda bitiyor bana sıra gelirmi cevaplarsanız çok sevirim. şimdiden teşekkürler.
Tebrik ederim, bunu yorumlamak için bazı verilerin netleşmesi lazım, max case, TR den seçilen kişi sayısı, EU dan seçilen kişi sayısı gibi... tabi en önemlisi konsoloslukların Pandemi öncesinde olduğu gibi normal çalışma düzenine dönmesi gerekiyor.
-
@Gkhn91, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@Gkhn91 Kendi sorumu kendim cevaplayım
MacBookdan yapınca bu hatayı alıyordum, Windows pc'den yapınca sorunsuz açıldı. Ancak başka bir sorum var, case no 10binlerde 20 binlerde gibi yorumlar görüyorum. 2022EU00 dan sonraki kısım mı tam case no oluyor ?Aynen öyle. 2022EU00'dan sonraki sayılar. Normal şartlarda ne kadar küçükse o kadar erken mülakat demek.
-
merhabalar, formda mulakat yerin istanbul olarak secersek sorun yasar miyiz yoksa otomatik olarak duzeltilir mi?
-
@maestro Confirmation No ile giriş yaptığınızda kazandıysanız case no veriliyor ve bu numaraya göre işlemler yapılıyor. Kazanamazsanız has been not selected yazar zaten
-
@gurars tebrikler hayirli olsun. Ilk defa da cikmis cok guzel haber bizim gibi beklemek zorunda kalmayacaksiniz. 🧿


Benzer Başlıklar
141
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum