[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@KorLic35 tebrikler, gözünüz aydın!
önünüzde uzun bir yol var. sabırla bekleyerek sürecinizi tamamlamaya gayret gösterin. bol şans.. -
@gucarslan çok teşekkürler :) Umarım isteyen herkese çıkar.
-
Merhaba,
İlk başvurumda 9xxx sıra numarasıyla çekilişte çıktım.
Ds-260 formuna ds-160tan aşinaydım doldurup gönderdim. Ancak DS-160ı gönderdiğimiz anda ulaştığına dair mailler gelirdi. DS-260 ı onayladıktan sonra herhangi bir mail düşmedi. KCC tarafından form onaylanana kadar herhangi bir e-mail beklemeli miyim?
Mail adresimi de bir kaç kez teyit ettim herhangi bir yanlışlık yok.
-
@bezelye, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba ben de talihlilerden biriyim. Case number 26XXX, sizce kötü bir numara mı?
tebrikler. kotu bir numara degil... pandeminin etkisi bitmis olursa rahatca yetisebilecek bir numara...
-
@hurricane, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
- başvurumda çıktı.Umarım covid 19 DV2022 sürecini etkilemez.Kazanan arkadaşaları tebrik ederim.
harika haber! tebrikler sayin @hurricane , surecte bol sans dilerim...
-
@yahya-akan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells taşıdım 15000 lerde numaram bilgi verebilirseniz sevinirim
bu pasaportla devam etseniz de tum sureci yetistirebilirsiniz gibi gorunuyor... dolayisiyla sizin tercihinize kalmis...
eger ben yerinizde olsaydim ilk firsatta 10 yillik pasaport alip ABD vatandasi olana kadar bir daha bu tur islemlerle ugrasmamayi tercih ederdim.
-
teşekkür ederim @crazycells
-
@KorLic35, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Öncelikle herkese merhaba 3.senemizde bizede greencard çıktı dosya numaramız 4xxx lerde. Son olarak eşim şuan hamile ikiz bebek bekliyoruz ancak bebeklerin doğumu Ağustos ayı olacak takriben yani DS260 formunu gönderdikten sonra bebekleri daha sonradan dosyayı tekrar açarak ilave ettirebilirmiyiz dosyaya
tebrikler! kendilerini daha sonra forma ekleyebilirsiniz.
-
@batu11, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
İlk başvurumda 9xxx sıra numarasıyla çekilişte çıktım.
Ds-260 formuna ds-160tan aşinaydım doldurup gönderdim. Ancak DS-160ı gönderdiğimiz anda ulaştığına dair mailler gelirdi. DS-260 ı onayladıktan sonra herhangi bir mail düşmedi. KCC tarafından form onaylanana kadar herhangi bir e-mail beklemeli miyim?
Mail adresimi de bir kaç kez teyit ettim herhangi bir yanlışlık yok.
tebrikler.
o emailin gelmesi 2-3 ayi bulabilir. Sadece sabirla beklemeniz gerekiyor.
imzaniza 2020 olarak yazmissiniz, bilginize.
-
Turist vizemi martta yenilemiştim o yüzden herhangi bir mail gelmeyince merake ettim.
İmzamı düzelttim.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
-
@KorLic35 Mulakatlar daha baslamamis olacak. Isterseniz bebekleriniz dogduktan sonra tek seferde DS-260 formunu gonderebilirsiniz.
-
@crazycells yani yeni pasaport alıp ds260 ı öyle doldurmam daha mantıklı diyorsunuz.Peki bu aşamada ds260 ı yeni pasaportun gelmesiyle haziran ortası gibi doldurmuş olabilirim.Bu sıralamamda bir sıkıntı yaratır mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler bu arada
-
@yahya-akan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells yani yeni pasaport alıp ds260 ı öyle doldurmam daha mantıklı diyorsunuz.Peki bu aşamada ds260 ı yeni pasaportun gelmesiyle haziran ortası gibi doldurmuş olabilirim.Bu sıralamamda bir sıkıntı yaratır mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler bu arada
DS-260 formunu Haziran ortasinda da gonderebilirsiniz, bir sakincasi yok.
-
@crazycells Çok teşekkür ederim cevap için. Çok endişeleniyordum içimi rahatlattınız. Bir soru daha sormak istiyorum izninizle. Mülakata girmeden evlenmeyi planlıyorum, ds260 formunu evlenmeden önce doldur demişler diğer soranlara. Evlendiğimde pasaportum da değişeceği için sonradan bir problem olur mu?
-
@bezelye, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells Çok teşekkür ederim cevap için. Çok endişeleniyordum içimi rahatlattınız. Bir soru daha sormak istiyorum izninizle. Mülakata girmeden evlenmeyi planlıyorum, ds260 formunu evlenmeden önce doldur demişler diğer soranlara. Evlendiğimde pasaportum da değişeceği için sonradan bir problem olur mu?
Evleneceginiz tarih belli mi?
-
@crazycells Normalde green card çıkmasaydı seneye okulumu bitirip evlenecektim. Ama şu an ne yapmalıyız bilmiyorum, bir tavsiyeniz var mı? En erken sene sonu gibi evlenebilirim galiba
-
Arkadaşlar merhabalar dv 260da formu imzalayıp yollayamıyorum nedeni nedir hiç bir sayfa yenilenmesi olmuyor. Yani imzalaya basıyorum imzalamıyor. Bu arada case numberde 000xxxxx bu x ler bizim randevu sıramızı mı belirliyor ? Teşekkürler şimdiden
-
@mcuks Son 3 rakam yerine xxx yazarsanız daha anlaşılır olacaktır mesela 17xxx. Bu numara ne kadar küçük olursa size o kadar erken sıra geleceği anlamına geliyor.
-
@nevzatyildizz Peki ds 260ı erken yada geç yollamamız bir anlam ifade etmiyor mu ? Yinede bu 17xxx e göre mi çağrılıyoruz ?
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum