[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
helal olsun gerçekten asia ve afrikayı current yapmak zenci merakı varmış demekki bunlarda
-
-
bu kadar bekledik bir şey olacak diye hiç bişey olmadı
-
Hayatımda daha fazla üzüldüğümü hatırlamıyorum
-
herkes kendine iyi baksın bir macera daha böyle son buldu.
-
@metert allah belanızı versin sizin serefsizler nasıl curent yaparlar ya diğerlerini nalet olaun
-
çok memnun oldum sizleri tanıdığıma arkadaşlar kendinize dikkat edin
-
Bir önceki sene iki defa çekiliş yap. Bir sonraki sene 40 binlere kadar CN ver 20k larda kapat. Yaptıkları işe bakar mısın. Ne diyelim.Hayırlısı Olsun bizler için.
-
bu kadar insanı mağdur ediyorlar tamam garanti olmadığı başta yazıyorda 40 k ya kadar seçip 25 te bitirmek nedir
-
@mahur-beste ya banlardan kalan vizeler afrika daki az katılım aklım almıyor analiz yapanlar nasıl iş bu yazın bir
-
Ben afrika ve asyanin current olacagini soylemistim. Tutmayan kisim avrupanin bu kadar dusuk olmasi 23500 24000 bekliyordum
-
Butun vizeleri afrikaya dagitcaklar heralde 1 senemi heba ettim resmen diyecek hicbisey bulamiyorum
-
as ve af deki bütün caselere bakip son ay yüksek rakam aciklanabilir. son düdük çalmadi 2-0 yenik durumdayiz ama durum imkansiz degil.
-
@semavi Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
Baştan bir current dedi... Ama ardına 21900 rakamını söyledi. Sanırım mevcut rakam anlamında kullandı o kelimeyi :) Yağmur bastırmıştı ve hat sorunluydu... Sonra tekrar sordum hangi bölge dedi, eu dedim, yarın açıklanacak dedi kestirdi...
Sanirim agzindan baska bolgeler ivin olani kacirmis avtupayi duyunca kivirmis
-
yav bırakın bu işleri umut vermeyi filan maç çoktan bitti 10-0 88.dakika.her cut off tan sonra daha bitmedi bitmedi dahada bir ay mal gibi bekleyemem
-
@caner35 geri kalan caselerle konsolosluklarin vizeleri yetistirmesi imkansiz ( herkesin mulakat almasi )
-
bi dahaki ay da böyle artarsa 24750 ediyor
-
Bu maçı kazanmamız icin rakip kalecinin ölmesi falan lazım . Game over . :( hayali bile güzeldi
-
@yekta sana gelir belki ucundan
-
Avrupa current olmayacak arkadaslar bu en basindan beri belli. Son ay icin yuksek bir case no aciklanabilir tek umut bu malesef. Avrupada cok fazla konsolosluk var isterlerse cayir cayir verirler o vizeleri 1 ayda. Afrika ve asyada kimse vize alamiyor almiyor belki temmuz 13 e kadar duruma bakip avrupaya yuksrk bir sicrama yaptirabilirler. Acikcasi benim.eski mesajlarima bakabilirsiniz bu ay dusuk obumuzdeki ay yuksek bir artis bekliyordum. 23500 24000 beklerken 23325 geldi hayirlisi bakalim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum