[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@metert Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
s
peki bu senelerde vize alamayan olmuş mu yoksa hep current ile mi bitirmişler?
-
@gökberk-bozdoğanoğlu abi zaten öngörmüyoruz sadece mutlu bir şekilde sallıyoruz. sende sallayıver.
-
@efeser Temmuz current
-
@freelander temmuz bülteni geçti ama olsunn :)))
-
Ben banlar değişir mi diye korkuyordum ama değişmez bu saatten sonra . Amerika firması Nike İran'a ayakkabı bile vermemiş ambargodan dolayı . Orda 2 3 k viZe de bize gelir oh current gelsin :)
-
@efeser bu senden bile iyiydi efeser abi temmuz current :)))
-
@yekta sen adamsın adam daha öncede söylemiştim yine söylüyorum
-
benimle birlikte en çok dile getiren kişi olduğu için bu ay current olursa @yekta ya amerikada yemek ısmarlıyorum eğer gidebilirsek :D
-
@efeser Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
Eklenti *
Af 7.000 tane daha alsa
AS 2.000
EU yada 8.000
Herkes vizeyi alırBuna benzer hesabı ben de yapmıştım. 8000 vize daha verilse EU her türlü current oluyor.
-
@badass hangi eyalet düşünüyorsunuz :)
-
@yekta bi kesinleşsinde gideceğimiz eyalet farketmez. gelirim ben senin yanına :D
-
kcc de saat sabah 8.50 hala ses seda yok tükkanı açalı 1.5 saat oldu yayınlamadılar.
-
9 da baslamiyormu
-
7.30 1600 arası acık gosterıyor google
-
14.06.2018 10:08:56
vb будет завтра, я им вчера звонил, думал выужу инсайд))) но к сожалению запись разговора нечаянно стер. Он говорил что бюль будет 15го, или до 15, тут я не уверенно понял....так что думаю завтра
Впрочем у кого есть возможность позвоните, может чего просочится)06/14/2018 10:08:56
vb will be tomorrow, I called him yesterday, I thought I'll get into the inside. but unfortunately the record of the conversation inadvertently erased. He said that the bullet will be on the 15th, or until 15, then I do not confidently understand ... so I think tomorrow. However, whoever has the opportunity to call, may be leaked. -
Ne demek istemiş ya ahahahja tam çeviremedim
-
15inde açıklancakmış falan filan diyo da
-
Acikcasi ban pek inandirici gelmedi arayipta ne zaman aciklancak diye sorupta cuma aciklayacagiz demesi o zaman kac k oldugunuda sorsaydi onuda soylerlerdi aradan.tabi yarin aciklanabilirdr arayip ogrendim inandiri degil
-
Konuştuğu kişi bülten ayın 15.günü veya ayın 15.kadar açıklanır dediğini söylüyor.
-
ya 15 in de ya da 15 ine kadar açıklanacak diyor :D zaten öyle değilmiydi. bunun için telefonla konuşmaya gerek yok gibi :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum