[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@başkan Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
İş olanagi: arkadaşlar! Nj-clifsidepark civarı bir siteye bakan arkadaşım yanına acil bir yardımcı ariyor (erkek) ilgilenen varsa özelden yazabilirsiniz. İlk gidenler için geçiş süreci boyunca faydalı olur kanaatindeyim.iş sitenin bakim onarım temizlik gibi işleriyle ilgilidır.ehliyeti olması ve ingilizce bilmesi tercih.
TALEP KARSILANMISTIR ARKADASLAR.
-
Bugünkü heyecanlı bekleyişe hazır mıyız?
-
Açıklansınlar yeter yahu
-
Rus forumunda kcc yi aradim cuma aciklicaklar demis biri
-
Acaba hala hesaplamalar mi yapiyorlar yoksa zaten hazirda yayinlamayi mi bekliyorlar
-
Arkadaşlar bu AS Regionundaki redler bandan kaynaklımı yoksa normal red mi?
-
Cogu ban kaynakli
-
@periscope teşekkürler
-
Size bi moral matematiği yapym bende o zaman şimdi:) Toplam 50.000 visa var ellerinde 12 ay var 50.000 / 12 = 4.16
4.16 * 7 = 29,1 (29,100)
Şuana kadarkileri hesaplarsak
4,16 * 8 = 33,2 (33,200)Verilen vise 30,700 küsür apleride ekleyelim buna 33,000 falan yapar geriye kalır 17,000 vize hadi yine iyiyiz :))
-
Eklenti *
Af 7.000 tane daha alsa
AS 2.000
EU yada 8.000
Herkes vizeyi alır -
Keske bizim hesaplara uysalarda adamlarin 2012 de 33 bin vizeyle kapatmasi falan var aklim zehirleniyor(2012 de ilk cekilis iptal edildi cekilisin hatali yapildigi aciklanmasi nedeniyle yeniden yapildi.sanirim, o sebeple ve abd deki ekonomi nedebiyle kimse gitmedi zira o sene current olmustu)
-
40 yapar mhpnin 40. Yılı kutlu olsun ajahhahajaha yemin ederim halimiz böyle
-
O britin sayfasında yazılı olan READY ler bence bizim gözümüzü korkutuyo benim gözümde müsfetteden başka bişey değil ordaki ready ler
-
Ama 50k yi tamamlamak zorunda degiller 46k gibi biten senelerde var
-
@efeser current görmememiz için bir sebep yok bu hesapla
-
@metert orda moral olsun diye belirttim ve bu sadece düz bi hesap şu olumsuz düşüncelerden kurtulun artık kaç günden beri bunu tartışyorz hala aynı kafadasınız
-
@badass duz bi hesap eger bu sekilde olursa current olur evet :)
-
@efeser haklısın olumsuz düşünmeyelim. hiçbir teknik detaya dayanmadan sallamak istiyorum. Ağustos 26000. Eylül current. varmı sallamak isteyen?
-
@hamzamurat ağustos 29.000 eylül cur. Varmı arttıran
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum