[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
sekizkarakter
-
@Chandler Umarım hak eden herkese çıkar abi :)
-
Kazananlar telegram grubuna dahil olmak için Excel listesinde kaydınız olmalı ve telegram kullanıcı adına sahip olmanız gerekiyor. Telegram kullanıcı adına sahip değilseniz sizi telegramda bulamayız. Telegramı ilk kez indiren kişiler lütfen telegram kullanıcı adı kısmını doldurun. Telegram bunu zorunlu tutmasa da sizi bulabilmek için bu bilgiye ihtiyacımız var. Eğer hali hazırda bir telegram kullanıcısıysanız kullanıcı adınız olduğuna emin olun lütfen.
Telegram grubu yalnızca kazananlara özeldir. Lütfen kazananlar dışında gruba katılım talep etmeyiniz.
@crazycells yeni başlık güzel olmuş. Herkese şans getirir umarım. Bizim çektiğimiz sıkıntıları DV2022 çekmesin. Herkese bol şanslar!
30 saatten az kaldı :)
-
@EzgiLera 2022 yeniden kurulacak oradaki 2021 farklı kurulacak çünkü her iki tarafın konuşmaları birbirinden farklı siz sdece mahkeme konuşurken 2022 olanlardan mahkeme ne yapsın konuşmalarını
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Telegram grubu icin duyuru! -duzenlenecek-
Ben bunu görmeden yazmıştım. İstersen üstteki iletiyi silebilirim 🙄
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera 2022 yeniden kurulacak oradaki 2021 farklı kurulacak çünkü her iki tarafın konuşmaları birbirinden farklı siz sdece mahkeme konuşurken 2022 olanlardan mahkeme ne yapsın konuşmalarını
Ben dv2021in telegram grubuna mı alım yapacağız dedim? Başlıkta gereksiz konuşmalar olmasın. İyi günler dilerim :)
-
@crazycells elinize yüreğinize sağlık. Bu iş gerçekten yürek işi. Bu paylaşımlar, bu paslaşmalar hayat kurtaracak nitelikte. tebrik ve teşekkür ediyorum :) :clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands:
-
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Telegram grubu icin duyuru! -duzenlenecek-
Ben bunu görmeden yazmıştım. İstersen üstteki iletiyi silebilirim 🙄
kalmasinda hicbir sakinca yok, elinize saglik. :thumbs_up:
-
@ayvalik10 evet, bu yil sadece talihli olanlar ve bilgilerini forumda paylasanlarin katildigi bir telegram grubu kuracagiz ve sayin @EzgiLera ve sayin @gucarslan bu konuda liderlik yapacaklar.
-
@crazycells Emeğinize sağlık, teşekkürler. :)
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells neden liderlik yapacaklar bizler bir şey bilmiyor muyuz anlamadım bu liderlik olayını hangi kıstaslara göre bu belirleniyor buradaki insanlardan ne gibi üstünlükleri var ki ayrıcalık yapıyorsunuz açıklar mısınız
-
Yerimizi şimdiden alalım, herkese bol şans. Yarın akşam herkesin güzel haberlerini duymak ve Telegram grubunda görüşebilmek dileğiyle diyelim. Ayrıca başlığımız hayırlı olsun, emeğinize sağlık 🙂
-
Allahım düşük case number ile dv2022 talihlisi olarak burayı takip etmeyi nasip et
-
@quikless Bence dua ederken biraz daha detay belirt çünkü çıkmasa da takip edecez :)
-
@nevzatyildizz çok haklısın, dua ederken bile işi garantiye almak lazım, düzeltiyorum hemen :D nasıl oldu düzelmiş hali :D
-
Yerimi şimdiden alıyorum inşallah yarın akşam güzel haberi buradan veririm :)
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells neden liderlik yapacaklar bizler bir şey bilmiyor muyuz anlamadım bu liderlik olayını hangi kıstaslara göre bu belirleniyor buradaki insanlardan ne gibi üstünlükleri var ki ayrıcalık yapıyorsunuz açıklar mısınız
Bu bir ustunluk veya ayricalik meselesi degil sayin @ayvalik10 :) tamamen bu kullanicilarin kisisel inisiyatifleri...
DV2021 excel'i su ana kadar en cok bilginin paylasildigi excel dosyamiz oldu... Bunun nedeni de yine bu arkadaslarin olusturdugu, once excel'de bilgilerini ayrintilariyla paylas sonra telegram grubuna gir mantigiyla gerceklesti...
Dolayisiyla telegram'a basvuran herkesin isimlerinin excel'de olup olmadiklarini kontrol edecekler; eger yoksa bilgileri girmek icin olusturduklari anketi gonderecekler. Ben DV2022 talihlilerinin kendi aralarinda buna karar verme taraftariydim, ama taslar yerine oturana kadar sayin @gucarslan ve sayin @EzgiLera 'nin onculugunde bunu yapmanin daha iyi bir fikir olduguna ikna oldum. :thumbs_up: Zaten DV2021 icin cok iyi bir is cikardilar, dolayisiyla DV2022'de de her seyin duzgun gidecegine eminim...
-
@quikless, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@nevzatyildizz çok haklısın, dua ederken bile işi garantiye almak lazım, düzeltiyorum hemen :D nasıl oldu düzelmiş hali :D
Olmuş olmuş hadi inşallah :)
-
Son saatler 😱
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum