Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba yarın açıklanacak olan çekilişin başvurusunda devam eden önlisans programımı diplomalı gibi yazmıştım. Oldu ki yüzde 0.0001 ihtimalle piyango vurdu , bu hatamı düzeltme imkanım var mı ? Yaptığım hatayı düzeltme şansım var mı ? Daha önce benzer bir durumla karşılaşan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
    Umarım herkes dilediği hayatı yaşar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Devrim-Köroğlu, içinde söyledi: Greencard başvurusunda devam eden eğitimi bitmiş gibi yazdım

Merhaba yarın açıklanacak olan çekilişin başvurusunda devam eden önlisans programımı diplomalı gibi yazmıştım. Oldu ki yüzde 0.0001 ihtimalle piyango vurdu , bu hatamı düzeltme imkanım var mı ? Yaptığım hatayı düzeltme şansım var mı ? Daha önce benzer bir durumla karşılaşan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
    Umarım herkes dilediği hayatı yaşar.

Eger en az lise mezunuysaniz, yani mulakat sirasinda egitim sartini sagliyorsaniz o durumda burada verdiginiz cevabi Ankara'daki ABD konsoloslugu cok onemsemiyor.

Zaten cekilisten secildiginizde dolduracaginiz DS-260 formunda bu bilgileri ayrintili olarak yazacaksiniz, oraya dogru seklinde aktardiginizda sorun kalmaz.

• Tamam çok teşekkür ediyorum . Heyecanla bekliyoruz saatler kaldı.

• Ben de tam tersini yaptım. Aralık, ocak gibi doktoramın biteceğini bilmeme rağmen cesaret edemeyip yüksek lisans mezunu yazdım. Şu an dr, mezunuyum... çekiliş olduğunu bilmeme rağmen ya acaba dr mezunu olmak bir avantaj sağlar mıydı öyle mi yazsaydım diye stres olmaktan alıkoyamıyorum kendimi 😅

• @academicus hiç bir avantaj sağlamaz merak etme 🙂

• @Rhonster biliyorum biliyorum da işte, bilinçaltı enteresan bir şey... bu yüzden elendiğini filan görüyorum rüyalarımda 😂

• Son saatlerdeyiz , neredeyse 1 saat kaldı. Heyecan dorukta...

• Arkadaşlar selamlar, sorum çok basit ben Üniversite okurken eğitim durumum Lise Mezunu olarak mı kalıyor? Ayrıca Üniversite okurken başvurmanın bir sakıncası var mı?

• @Ahmet-T-Taha sakıncası yok . halen üniversite okuyorum seçeneği vardı onu seçebilirsin ne için soruyorsan içine sinmezse lise mezunuyum da diyebilirsin hiç sıkıntı değil.

Benzer Başlıklar

• 4
  • 11
  • 20
  • 8
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |