Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard başvurusunda devam eden eğitimi bitmiş gibi yazdım

Benzer Başlıklar

• Greencard fotoğraf olayı

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    6
    2
    0 Oy
    6 İleti
    444 Bakış
    zazozuZ
    @laxasca Ben soru sordum neden kontrol etme gereği hissettin diye. Kontrol etmemelisin demedim hocam :) Merak ettim.
  • Başvuruda Pasaport Süresi Hk.

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    7
    0 Oy
    7 İleti
    309 Bakış
    G
    @ayvalik10 O bizlere avukatlık hizmeti veren biri değil. Konsolosluk personelinin hukuki danışmanı.
  • Green card lotosu ve devam eden acik lise

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    7
    0 Oy
    7 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @Emre-ERDUR, içinde söyledi: Green card lotosu ve devam eden acik lise Merhaba 06 haziran 2020 de bizede greencard cekilisi hakki cikti kazanmis esim.Esim Ankara'da ozel bir universitenin ingilizce isletme bolumu mezunu turkiye de satinalma ve ithalat islerinde calisti senelerce.O*net online dediginiz siteden yaptigimiz islerimi secmemiz gerekiyor yoksa islerimiz bu sitede yoksa ds260 formunu doldursakta konsolosluk bizi kabul etmeyecek anlamina mi geliyor ? Biz formu henuz doldurmadik. Esim kazandigi icin onun isi suan onemli degil mi ? Yani beni yaninda goturecegi icin benden ds260 formunda bahsetmis olacak ? Cevaplarsaniz sevinirim.tesekkurler. Basvuru sartlarini esinizin saglamasi yeterli, su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2587/green-card-çekilişi-başvuru-şartları
  • Green Kart başvurusunda eğitim durumu ?

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    Basvuru ile ilgili sorularinizi ilgili konuda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k