[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
HADİ İNŞALLAH BİŞEYLER BİZİM AÇIMIZDAN İYİ GİTMİŞ OLSUN VE BU AYDAN SONRA GÖNÜLDEN İSTEYEN HERKES VİZESİNİ ALSIN ALLAHIM DUY SESİMİZİ
-
@yekta son günlerde hep upcoming yazıyor. Sona yaklaştığımızdan daha çok veri görmek isteyebilirler ve 15 Haziran’a doğru açıklayabilirler.
-
Salam arkadaşlar. Bugün sizlər gibi bizlər də Azərbaycandan olan DV2018 green kart kazananları da 11-ci bülletini sabırsızlıkla gözləyirik. Lütfən tahminlerinizi 30k üzərində kurun ) Bence bugün açıqlanacaq bülletin 90 % her şeyi ortaya koyacaktır. Hamımıza uğurlar arzu edirəm
-
@rocken dediğiniz mantıkla işliyorsa 1 ay sonrada açıklasınlar benim açıdan bi sorun yok
-
15 hafta ve kalan 20000 vize var. Son update Africaya güzensizliği gösteriyor. Bu ay beklenmedik şeyler de olabilir. Şuana kadar söylediğimiz hiçbir tahmin tutmadı. Bakalım ne olacak
-
@discordiaa totem atıyorum ben bana takılmayın siz :D .
-
Avrupaya güvensinler abi valla alan yürüt afrika ne ya adamlar gitmiyor işte yeter anasını satayım kaydır vizeyi buraya
-
mülakat deneyimlerinden . sağlık kontrolünden . aşılardan bahsetmeyi nasip eylee yarabbi :))))
-
@yekta sana her türlü sıra gelecek bize dua et
-
@discordiaa işte o KCC'deki koca yürekli, aile babası ya da yılın annesi adayı olabilecek adam gibi adam ya da ana yüreği ağır basan kişinin butona basmasını bekliyoruz :)
-
Her yıl basmış bu sene de bassın @superdem22
-
Annemlerin danışmanı current olmaz yarın açıklanır demiş bizim için umutlar tükendi bile
-
@discordiaa kaç demişler peki bu ay için
-
10 bin artarsa sansınız devam eder anca demiş başka bişey dememiş
-
Zaten talep tavan olmus o yuzden bu kadar yavas gitti zaten current yaparlarsa dahada artacak hic sanmiyorum olacagini.artik bir seyler olmaliysa o ay bu ay olmali cunku son aya birakmazlar diye dusunuyorum#umarim yanilirim
-
@arnblt abinin dediği bence hala güncel. 21901 ile current arasında herşey olabilir. Current olursa EU'ya 24K gibi bir vize verilmesi gerekiyor kabaca. Daha önce örneği var mı ? yok . Olabilir mi ? evet. Bu ay EU 28K'ları görür ise ancak böyle bir senaryo current'a götürür bizi. 24-25K'lardan current olmaz gibi geliyor bana.
Ancak şu var. Adamlar Asia konusunda son dakikaya kadar bekleyecek gibi görünüyor. Yani son bültende belki bir dağıtım olur. Böyle olunca da EU'nun current olması zora biniyor. Yani bu ay karar vermeleri lazım -
@discordiaa bence danışmanın açıklaması çok yüzeysel olmuş eğer 35Klara nasıl gelir senaryosu için ise.
-
Adam zaten sürekli şoktayız diyor asla anlamıyorum @superdem22
-
Asia da neyi bekliyorlar
-
@metert banlanan İran , Yemen gibi ülkelerin kullanılmayacak vizeleri var
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum