K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@turmex, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar dosyamız en son iki gün önce baktığımda in transit yazıyordu şu an tekrar bir bakayım dedim ve tekrar at NYC de yazıyor in transit kısmı kalkmış! böyle bir durum neden o olmuş olabilir şok içerisindeyim ne yapmamız gerekiyor şu an 😞🥺 @crazycells
Birkac gun sonra bir daha kontrol edin bence.
-
@crazycells teşekkür ederim içim biraz rahat oldu, peki dosya numaramızı eve posta gelirken öğrenebilecekmiyiz yani postada yazılıyor mu ?
-
@Tdream, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells teşekkür ederim içim biraz rahat oldu, peki dosya numaramızı eve posta gelirken öğrenebilecekmiyiz yani postada yazılıyor mu ?
Evet, butun bilgiler size gelen I-797 bildirim mektuplarinda yaziyor olacak.
-
@crazycells çok yardımcı oldunuz ,çok teşekkür ederim ohhh rahatladım şimdi artık dosya numarasıyla takip edecez yapılacak başka şansımız yok.
-
Arkadaşlar öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim ABD dış işleri bakanının yaptığı açıklamaya göre şuan öncelik vize turlerinden birinci sırasında k1 nişanlılık vizesi var tüm dostyalarin biran önce işleneceği açıkladılar ve Ankara ABD konsolosluğu da önceliği k1 nişanlılık vizesine verecekmiş
-
@Güven-Carmen-Tek Teşekkürler değerli kardeşim.
-
@Güven-Carmen-Tek Haberin kaynağı nedir?
-
@Yeliz-Saray ABD dışişleri bakanı Antony Blinken ABD resmi wep sitesinde yaptığı açıklamada yer buluyor bunu Amerikada ki avukatimla konuştum o da bunu doğruladı kardeşim
-
Merhabalar,yakin zamanda AOS basvurusu yapan varmi? "receipt" gelmesi ne kadar suruyor Chicagodan ?
-
Arkadaslar iki sorum olacak k vizesi icin giris yapmadan 220 dolar odeme yapilmasi gerekiyormu birde giderken yanimizda altin goturmede sorun olurmu
-
@Ali-Naci-Okay, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhabalar,yakin zamanda AOS basvurusu yapan varmi? "receipt" gelmesi ne kadar suruyor Chicagodan ?
Maalesef bekleme suresi aylara cikmis durumda, fakat gelen mektuplar hep eski tarihli oluyor. Yani gecikme olsa da sanki dosyanizi degerlendirmeye almadilar olarak dusunmeyin, dosyayi alip gec bildirim yapiliyor bu aralar.
-
@Hasan33, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaslar iki sorum olacak k vizesi icin giris yapmadan 220 dolar odeme yapilmasi gerekiyormu birde giderken yanimizda altin goturmede sorun olurmu
220 dolari ne icin odeyeceksiniz? USCIS immigrant fee'den bahsediyorsaniz odemenize gerek yok.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle
altin goturmenizde bir sakinca yok.
-
@crazycells Anladim tesekkur ederim.
-
@crazycells,evet immigrant fee den bahsediyorum cok tesekkurler
-
@Güven-Carmen-Tek insallah amin
-
Arkadaşlar ABD dışişleri bakanlığı 30 Nisan 2021 de vize rehberinde yeni güncellemeler yaptı ve en önemliside önceliği 2 aşamalı olarak k1 nişanlık vizesine verdi bekleyen dosyaların hepsini hemen işleme alacaklar https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/immigrant-visa-prioritization.html
-
@Güven-Carmen-Tek Bu guncelleme Turkiye icin biraz daha gecikebilir, 17 gun boyunca konsolosluk kapali olacak:
-
@crazycells kral zaten ben bir Facebook sayfasından da üyeyim ve tüm ülkelerde mülakatlar yapılıyor bir tek Türkiye'de böyle bir sorun var şuan üye olduğum sayfada 10 gün içinde bir çok kişi vize aldı
-
Herkese merhaba
Bizim başvurumuz Şubat 2021'de USCIS'ten NVC'ye yönlendirildi. Yaklaşık bir ay önce NVC'yi aradık dosyanın akıbetiyle ilgili, hala NVC'de olduğunu söylediler ve bize Case ve Invoice Number verdiler. NVC sitesinde okuduğumda da dosya büyükelçiliğe gönderildiğinde tarafımıza gelecek Welcome Letter ile case ve invoice number bize iletileceği yazıyor. İki ayı aşkın süredir bekliyoruz aynı durumda olan var mı? -
Arkadaslar suan itibari ile vizemi elime aldim cok mutluyum malum benim vize surecim cok uzun surdu yaklasik 2.5 yil sabika kaydindan dolayi ama sonunda basardik ilk basta @crazycells cok tesekkur ederim cok yardimci oldun hatta bi an tum umudum kirilmisti senin verdigin bilgilerle tekrar umutlandim cok tesekkurler. Sunuda soylemek istiyorum burada almis oldugumuz en ufak bi bilginin cok faydasi oluyor o yuzden deneyimimi en kisa surede daha genis capli anlatacam. Herkezin sansi bahti acik olsun tesekkurler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum