DV2022 Bekleme Odası
-
@Zelene ben hep derim arkadaşlarım için seçtiğim kardeşlerim diye hepsiyle de çok mutluyum.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kapasitemiz bu ülke şartları için ancak bu kadarına yetiyor..
-
@Zelene gel sarılalım :) :)
-
@tolgasatir o da ayrı bi işkence çocuk için zor bakım veren için çok daha zor.. Allah yardım etsin pıt pıt patlasın inşallah dişler yormadan, üzmeden...
-
Arkadaşlar bu ds260 formu çekiliş sonrası hemen mi dolduruyoruz yoksa beklememiz mi gerekiyor?
-
@hascerob teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun,bir daha yaşatmasın🤲🏻
@ahsenaydgdu istanbulda çocuk büyütmek gözümü bayağ korkutuyor,gc olmazsa da bir yerlere kaçacağız yolu yok🙃 -
@khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kapanmaya hazır mısınız,stoklar yapıldı mı😜pasiflora falan stoklamak lazımdı aslında.bu arada çekiliş sonucunu da kapanmada öğrenmek mühteşeem olacak😀
Haddinden fazla stokladım. Bütün Bodruma yeter :) Hakikaten yasak olunca sonucu öğrenmek... Sanki hepimiz kazanacakmışız gibi geliyor..
-
@Hyller 8 in 3 ünde mi neydi ömrüm bitti :D
-
@khipusd evet itiraf ediyorum kızlarla o ip oyunundan oynadım :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Emin ol biz bayaların hepside maçta top çalımlamaya çalıştı
-
@gariban ama kızlarla ip oynayan erkek azdır bence :D bir arada erkekler olm manyak mısın ne işin var kız oyunuyla demeye başlamıştı o derece :D
-
@khipusd gelmiş geçmiş olsun 🙏🏼 Bebişiniz sağlıkla büyüsün 🤗
-
@Rhonster sen böyle diyince bilemedim 😂😂
-
@khipusd çok geçmiş olsun Allah başka acı keder cektirtmesin
-
Hahha bende taso vardı sen yetiştin mi o döneme ondan biriktirirdim birinciliklerim vardı 🙂kimse benimle oynamak istemezdi he birde misket bizim burada çilli denir ellerim hep yaraydi yere yatıp oynardım onda da hergun bir kavanoz toplardim akşam anneriyle gelip annemden isterlerdi 😄 kız oyunlarını hiç sevmezdim
-
Burasi sessiz bugun? Haberlere bakilirsa, 2 haftalik kapanma yuzunden durumu musait olanlar Ege ve Akdeniz sahillerine akin etmis! Sehirlerarasi trafik cok yogunmus.
-
Valla yapcak birşey yok ben de erkek kuzenim evde çoraplarından top yapıp oynarken ona çok kaleci olmuştum😂
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@khipusd sokakta oynayan son nesil 90-95 arası sanırım :) şükür yakaladık o dönemi seksek partileri yakar toplar falan güzel günlerdi, şimdi kızımı türkiyede sokağa salamam kasabada yaşamamıza rağmen kimseye güven yok. Büyük şehirlerdekilere allah yardım etsin
90-95 son değil 2001-2002 doğumlularda sokakta oynadı ondan sonrası teknolojiye ulaşım kolay olduğu için evde kaldı. İstanbulda felan belki 98-99lularda başlamıştır. Bizim buralarda 2003-2004lülerde sokakta oynuyordu. Şimdi bizim sokakta oynadığımız yaşta olanlarda telefon var pc var.
-
@Zelene ne tasolarım vardı ya :D koca poşet saklamışım zamanında kardeşimden yıllar sonra bulduydum da iş işten geçtiydi :D
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kapanmaya hazır mısınız,stoklar yapıldı mı😜pasiflora falan stoklamak lazımdı aslında.bu arada çekiliş sonucunu da kapanmada öğrenmek mühteşeem olacak😀
Haddinden fazla stokladım. Bütün Bodruma yeter :) Hakikaten yasak olunca sonucu öğrenmek... Sanki hepimiz kazanacakmışız gibi geliyor..
@ibrahimasar inşallah abi 🙈 ay deliririz heralde
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Hahha bende taso vardı sen yetiştin mi o döneme ondan biriktirirdim birinciliklerim vardı 🙂kimse benimle oynamak istemezdi he birde misket bizim burada çilli denir ellerim hep yaraydi yere yatıp oynardım onda da hergun bir kavanoz toplardim akşam anneriyle gelip annemden isterlerdi 😄 kız oyunlarını hiç sevmezdim
Benim cocuklugum sabahtan aksama hava kararincaya kadar hep disarida oyun oynamakla gecti. Bahceli evimiz vardi, meyve agaclari ve sebzeler bir tarafta, ben ve komsularin cocuklari bir tarafta cocukluk gecirdik. Artik oyle zamanlar malesef kalmadi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum