@gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
-
@Ekto-Oktan umarım kasımdaki senato seçimini ezici bir çoğunlukla kaybeder
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Bekleme Odası
-

@Rhonster senin için

-
@bidünya iyi iyi canavar gibi maşallah
hahah son level iyiymiş gerçekten,oyun sonu canavarı çıkmaz dimi
-
Canım sıkılıyoooooo

-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
dışında yapmak daha mantıklı. Hem orada doğunca oranın vatandaşı oluyor diye biliy
+1 aynı şeyi düşünüyorum :)))
-
@khipusd sokakta oynayan son nesil 90-95 arası sanırım
şükür yakaladık o dönemi seksek partileri yakar toplar falan güzel günlerdi, şimdi kızımı türkiyede sokağa salamam kasabada yaşamamıza rağmen kimseye güven yok. Büyük şehirlerdekilere allah yardım etsin -
@Zelene benzer baskı bende de var.. zar zor 3 yaşına getirdim çocuğu kardeşsiz olmaz mutlaka kardeş yap diyorlar.. Türkiye şartlarında oğlum gayet yeterli ama olurda Amerikalara atabilirsem kendimi yapcam hemen bi kardeş çocuğuma. Ben oğlumu da yalnız büyüttüm eşimle beraber baktık kardeşine de yine ikimiz bakarız bir şekilde hem öğrendikte uykusuz yaşamayı, soğuk çay kahve içip buz gibi yemek yemeyi.. kesseler acımaz yani

-
@khipusd çok çok geçmiş olsun. Benim de oğlum 26 günlükken birden ateşi çıkmıştı yoğun bakıma almışlardı.. 6 gün bize göstermediler neye uğradığımızı şaşırmıştık. Sizi çok çok iyi anlarım o his asla unutulmaz. Ve çok haklısınız şu şartlarda plansız gelene bir şey diyemem ama planlayarak yapmak çok riskli..
-
@denizci10 ben göremedimm ben de beğen kaydet ilet ne varsa yapayım

-
-
@tolgasatir şu yazıyı çocuğum yokken okuyup kınamıştım... ne biçim konuşuyorlar diye! Yemin ederim evde kendini dinozor sanan 3 yaşına önümüzdeki hafta basacak olan bi canlı yaşıyor! Biz sabah kalkıyor ben aslan oldum diye akşama kadar kükrüyo! Bi sabah kartal oluyor akşama kadar beşiktaş marşı dinliyoruz.. ve gariptir hepsi çok sevimli geliyor.. sanırım kafayı yiyoruz

-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bir daha puro içmem. Hani lan bu bize söylenen gibi değil!

https://www.instagram.com/reel/CN0mFvrBrOK/?igshid=1st7dtwi5v266
Uzman olarak söylüyorum düşündüğün üretim yok

buda çok marka bir yer değil lokal böyle de bir üretim yok büyük markalarda cohiba vsBen de çok iyiyimdir puro konusunda da dikkat çekmek istedim olaya

Yok ben içmem uzmanlığım bu konuda
içki sigara çikolata puro kategorilerinde kategori uzmanıyım :)firmalarla görüşme alma vs gibi 
Biliyorum bahsetmiştin ben içerim ve anlatım

Setur da değilsin dimi?
Yok istanbul havaliman Unifree duty free
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir şu yazıyı çocuğum yokken okuyup kınamıştım... ne biçim konuşuyorlar diye! Yemin ederim evde kendini dinozor sanan 3 yaşına önümüzdeki hafta basacak olan bi canlı yaşıyor! Biz sabah kalkıyor ben aslan oldum diye akşama kadar kükrüyo! Bi sabah kartal oluyor akşama kadar beşiktaş marşı dinliyoruz.. ve gariptir hepsi çok sevimli geliyor.. sanırım kafayı yiyoruz

Valla biz daha o aşamaya bile gelmedik diş çıkarma aşamısındayız
️
️ -
@Rhonster Ben liseyi 99 kişilik sınıfta okudum o yüzden bana 3 az bile geldi

-
@tolgasatir gerçekten erkek çocuğu olana bahçeli ev şart bende ki bu şansla 2.de erkek olur valla sevsin diye evde evcilik oynuyoruz mutfak falan aldım çocuğa sessiz oyunlar istiyorum bıktım yaw sen şimdi dinazor ol beni kovala sonra ye bitmiyor aksiyon
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir gerçekten erkek çocuğu olana bahçeli ev şart bende ki bu şansla 2.de erkek olur valla sevsin diye evde evcilik oynuyoruz mutfak falan aldım çocuğa sessiz oyunlar istiyorum bıktım yaw sen şimdi dinazor ol beni kovala sonra ye bitmiyor aksiyon
Ya bide gereksiz güçlü annesi tutamıyo çoğu zaman
hep ihale bana kalıyo, daha dün konuştuk şuan dükkan üstü dairedeyiz bu cocuk büyümeden mümkünü yok ara kat dairenin -

-
@hascerob olursa olur olmazsa kardeş gibi arkadaşları olsun bazen kardeşinden önce onlar koşuyor
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Bı an bu yazıyı ben yazdım sandım aynı şeyleri yaşıyoruz hahahha
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@HAYAT ilkokul 3 e kadar 63 kişiyle okudum küçük bir sınıfta
çoh kötü günlerdi çoh
sonra 55 e düştük 4 5 te
3 erli 4 erli oturuyorduk bazı sıralarda kim nasıl yazı yazacak ohho neler neler 
Biz 72 kişiydik. 24 sıra her sırada 3 er kişi vardı.
Eve cuma günlerinden masa örtüsü götürüp yıkatıyor muydunuz siz de sırayla

Tabi ki de
Bu ne lan kermes muhabbetine dönmüşsünüz tarhanadan

-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hadi-BE bilinçaltı hocam
hiç abd ile alakalı rüya görmeyen ben son 2 3 gündür oralarla alakalı rüya görmeye başladımBen yıllardır rüya görmüyorum. Nasıl bişey olduğunu bilmuiroum.

Benzer Başlıklar
149
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k