Türk pasaportunu itibarsizlastiranlarin Allah belalarını versin
-
Isin ucu giderek catallaniyor ve pis kokular gelmeye basliyor.
-
Schengen ülkeleri hizmet pasaportuna vizesiz seyahati kaldırır muhtemelen. İngiltere, Kanada ve Amerika zaten vize istiyor hizmet pasaportuna. Shengen ülkelerine kısa dönemli gidecek akademisyen, bilim adamı vs.’ye olur olan.
-
turkiyede pasaport bakimindan millete cok ayirimcilik var,tek tip bir standart pasaport olmasi her zaman tercihimdir.australya pasaportlarini arastirdim.4 cesit pasaport var.normal vatandas pasaportlari mavi renklidir ve 10 yillikdirlar,cocuklar ve 75 yas uzeri olanlar icin 5 yillik verilir.kirmizi kapli pasaport vardir, diplomatikdir diplomatlar kullanir, yesil renkli pasaport vardir, bunuda hem diplomat hemde offical resmi gorevliler kullanir....
gri renkil emergency pasaport vardir,bir yerde pasaport kaybedilirse en yakin konsolosluga gidilip 15 gun beklemeden pasaport verilir,gecicidir....
...butun pasaportlar ulke icinde immigration ofislerinden cikarilir,emniyet mudurlugu veya belediyelerin pasaport verme yetkileri yoktur..
....bu yurt disina degisik yollardan kacan vatan hainleri birde utanmadan videolar cekip you tube de yayinliyorlar.. -
@sir-altan Asagidakiler de ABD passportlari:
-
Bir hafta önce AA ajansının başından ayrılan zat Türk Tekecomda 56000 lira ile işe başladı. Çalışanların %47 asgari ücret alan bir ülkenin insanları bu zatı çılgın gibi alkışlıyor. Yoruma gerek yok. Böyle ne bir devlet düzeni ne bir ekonomik düzene yok.
-
@MySea, içinde söyledi: Türk pasaportunu itibarsizlastiranlarin Allah belalarını versin
@sir-altan Asagidakiler de ABD passportlari:
.link acilmadigi icin bakamadim,net uzerinden amerikan pasaportlarina bakacagim,ogrenmenin zarari olmiyacagini bilenlerdenim
-
Insan kacakcilarini arastirma onerisi meclisde kabul edilmemis. Malum cogunluk oylariyla reddilmis.
-
@MySea sadece bu oylamanın sonucuna bakan namuslu bir vatandaş bir daha bu iki partiye oy vermez. Bunlar gibi nice oylamayı reddettiler. Çünkü kendileri de boyunlarına kadar bu pisliğin içindeler.
-
@MySea bir de NTV yawsak kanali 5-6 tane CHP li belediye sayıyor. Onlar da yapmış mış... e araştırın iste. Varsa CHP li MHP li ne kadar belediye bunu yaptıysa çıksın ortaya. Trolluk pompalayip CHP de yapmış demek daha kolay. Çamur at izi kalsin. Araştırılsın bakalım yapmayan akpli belediye varmiymis.
-
Devleti resmen organize suç örgütüne çevirdiler.
-
@MySea sadece Almanya mı ben kanadaya giden onlarca kişi var biliyorum derneklerle giden
-
Bu ileti silindi! -
Tum bu gelismeler uzerine zaten halihazirda turkiye cumhuriyetinin yaratilisindan nefret edenler bunu guzel bir bahane olarak kullanirmi sapla samani ayirirmi tabiki aleyhe kullanacak sarikafalilar brukselde latte icerken gulumseyerek
-
Bu ülkede neden dolandırıcılar hep AKP ile ilişkili #thodex
-
türkiyenin yurtdışında vize temsilcilikleri özelleştirildi belki duymuşsunuzdur, özel şirketler afrika asya kıtalarında türkiye adına vize başvurularını alıyorlar vize şirketlerinin hepsi akp lilere ait. bütün şirketleri bizzat edoğan belirlemiş kim nerden ne kadar kazanacaksa o kazancı alacak kişileri erdoğanın direktifiyle seçmişler. bu ülkeye bu adamın düşmanlığı nedir inanın anlamıyorum gözünü toprak doyursun derler ya 70 yaşındasın zaten, 5 kuşak ailen çalışmasa paran bitmez daha ne kadar çürüteceksin bu devleti anlamıyorum.
-
@DustyBlue amaç nedir bunu seneler önce söyledi beyefendi. "Ben B.O.P nin eş başkanıyım" dedi. Bu adamın ve etrafında bulunanların vatan sevgisi. Kendisine oy veren insanların maddi ve manevi huzurunu düşündüklerini sanmıyorum. Nitekim düşünmüyorlarda. Ama elbette devran döner. Bir insanı karnı tok, tenceresi dolu iken rahat kandirabilirsin. Fakat tenceresi dolmuyor karnı açsa ozaman işler değişir. Böyle giderse de sonları bundan olacak.
-
@Tongel aç olan daha çok oy veriyor. Çök, sus, şükret. Mantığı bu, insanlar Stockholm sendromu yaşıyor
-
Ne itibarı vardı ki zaten, kıçı kırık 5. dünya ülkelerine bile giderken vize isteniyor 5 para etmez bir pasaportumuz var 250 bin dolara vatandaşlık satan ülkenin pasaportu da 5 para etmez, adamın arabistan'da 3 karısı 11 çocuğu var 1 tane ev alıp vatandaş oluyorlar hem yatırım yap hem vatandaş ol, senle benle aynı pasaportu alıyorlar bunun değeri mi olur allah aşkına.
-
Devletin en yetkili adamları sahtekarlar ve dolandırıcılara işbirliği içinde Edirne de tarihin en büyük uyuşturucu operyonununu yapmış emniyet müdürünü görevden cektiriyorlar. Her kanunsuz işte bi hisseleri var. Kanun olmadığı yerde itibar olurmu? Ama ahaberi izlesen hersey günlük gülistanlık devletin çiftlik yapıp gelir elde ediyorlar. Hesabını soracak bir merci yok merkez bankası hortumlaniyor. 128 milyar dolar yeni parayla 1trilyon TL kayıplara karışıyor. Sorgulanacak olursa vatan haini oluyorsun. Bunlar bana bisey hatırlattı. Eskiden 94 yılında Bosna savaşında bosnaya savaş kazanilsin diye yardım paraları toplanmıştı. Bu yardim paraları bosnaya ulastirilamiyordu. Kanunen yapılınca birleşmiş milletler aracılığıyla para yardımları oradaki topluma gonderiliyordu. Ancak BM toplanan yardımları Müslüman topluma ulastirmiyordu. Zaten silah ve mühimmat yardımının Müslüman topluma ulaşması mümkün değildi. Zamanın başbakanı Erbakan Allah rahmet etsin Süleyman mercimek ile illegal yollarla sadece Müslüman topluma ulaştirmak için yardım paralarını o Müslüman topluma ulastirmis ve o yardımlar sayesinde Bosna savaşı kazanilmisti. Ozaman erbakan kartel medyasını toplayarak yardımları dekontlariyla birlikte ulasturdiklari muhataplarınida gostererek açıklama yapmış (youtube da videosu hala var.) Ancak zamanın kartel medyası bu olayı üzerini ortmemis ve erbakan için kayıp trilyon davasi ve mahkumiyetine sebep olacak bir süreci baslatmislardi. Ne oldu biliyormusunuz. Erbakan hocanın talebeleri sırf kendilerine muhalif olduğu için bu davayı onayladilar ve erbakani siyasi yasaklı yaptılar. Ve kayip trilyon davasi neticesinde erbakan 6 yıl siyasi yasaklı oldu. Ama kaderin adaleti işte erbakan haklı çıktı ama bunlar yüce divanda yargilansalarda haklı çıkacak durumları yok. Yeni parayla 1trilyon kayip.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum