Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2021 J-1 WAT Programı

Work and Travel (WAT) Programı
35 16 1.2k 13

Benzer Başlıklar

• WAT vize vaktini aşmanın yeniden J-1 WAT vizesi almaya etkisi

1
    0 Oy
    1 İleti
    133 Bakış
    Ahmet Kaan YılmazA
    Merhabalar 2022 yazı work and travel yaptım fakat travel sürem dolduktan 10 gün sonra dönebildim. Rahatsizlandım ve uçuşum ertelendi. Bir sonraki vize görüşmemde sıkıntı yaratır mı yaratsa da açıklamamı dinlerler mi ? Önümüzdeki yaz tekrar yapmayı düşünüyorum.
  • Yabancı Şirketler ile Anlaşarak WAT Programına Katılmak

1
    1 Oy
    1 İleti
    287 Bakış
    C
    Selam arkadaşlar, allianceabroad gibi yabancı şirketlerle herhangi bir türk acenta olmadan,direkt anlaşıp work and travel'a gitme gibi bir şansımız var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.(tabi ki vizemiz onaylanırsa)
  • WAT Programı için Güvenilir Şirket Tavsiyeleri

9
    0 Oy
    9 İleti
    6k Bakış
    D
    evet bu firma (siner yurtdışı danışmanlık) ile çalışan arkadaşlarım olmuştu. Kendilerinden detaylı bilgi alıp paylaşmaya çalışıcam. firmanın detaylı bilgilerini https://www.tikla.com.tr/siner-yurtdisi-egitim-danismanlik-turizm-seyahat-insaat-ticaret-limited-sirketi.html adresinde bulmanız mümkün.
  • WAT ogrencileri ve Federal Yardim (CARES Act) problemi

27
    4 Oy
    27 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Muratba_, içinde söyledi: WAT ogrencileri ve Federal Yardim (CARES Act) problemi @crazycells merhaba, peki ben de 2017 ve 2019 wat yaptığım için 180 günü geçecek şekilde kalmıştım. Dolayısıyla Covid 19 yardımını için resident sayılabilir miyim ? Düşünceni nedir ? Çünkü parayı Türkiye dönünce kullandım. Tam bilemiyorum maalesef ama tahmin edebileceginiz gibi ABD kongresinin bu yasayi gecirmesinin amaci ABD'de yasayan insanlarin hayatini kolaylastirmak idi :) ABD'de gecmiste yasamis ama sonra yurtdisinda yasamina devam eden kisilerin degil... Fakat IRS'in bu problemi -cozecekse bile- yakin zamanda cozebilecegini sanmiyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k