Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2021 J-1 WAT Programı

Work and Travel (WAT) Programı
35 16 1.2k 13

Benzer Başlıklar

• eski DV talihlisinin WAT yapması

Work and Travel (WAT) Programı work and travel ds260 gocmenlik gocmen vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    247 Bakış
    W
    @dontoliver önemli olan Türkiye ile bağlarınızın güçlü olması , mülakatta sorulursa mali yıl bitti bu yüzden vizemi alamadım diyebilirsiniz
  • WAT ile gidip ABD Ordusunda sözleşmeli asker olmak

6
    0 Oy
    6 İleti
    3k Bakış
    kaanvercettiK
    goarmy.com girip sitedeki online chat hizmetinden ordu görevlisi ile konuştum. Biraz çelişkili konuşuyor, "You would still have to get your green card, but a recruiter would be able to assist with the process." diye cevap verdi, but kelimesinden sonrası söylediği şey kafamı karıştırdı. Az daha digledim greencardsız başvuramıyoruz yani değil mi diye, verdiği cevap da "A recruiter would be able to give you more information once you arrive here, but yes." oldu. Sanırım recruiter ile bizzat yüz yüze konuşmak lazım, bir yolu olmasa direkt kesin olarak hayır derdi diye düşünüyorum.
  • 2022 J1 - Work And Travel (WAT) Programı

8
    1 Oy
    8 İleti
    943 Bakış
    Özcan DemirÖ
    Selamlar herkese Internship programına başvurdum evraklarımı vs. hazırladım iş başvurumu yaptım. Danışmanlık şuanda WAT programı yüzünden konsolosluğun çok yoğun olduğunu ve en erken vize randevu tarihinin 2023 Mart ayı olduğunu söyledi bu doğru mu yakın zamanda böyle birşey duydunuz mu ? Ankaradaki konsoloslukta'da aynı durum geçerli mi ? Süreçle ilgili tavsiyelerinize ve önerilerinize minnettar olurum. İyi forumlar.
  • WAT ile verilen SSN ve çalışma izninin geçerlilik süresi

39
    0 Oy
    39 İleti
    8k Bakış
    BarkınTaylanB
    Arkadaşlar başlık daha önce açıldıysa affola 2022 yazinda WAT yaptım ssn numaram var ABD ye tekrar bi şekilde vize alıp gitsem ssn numaramı kullanabilir miyim?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k