ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri
-
@senay-sirin ok teşekkürler
-
Bu ileti silindi! -
Şimdilik zaman yetersizliğinden dolayı bana en yakın okula üyelik yaptırdım. Kingsbrough community college
Haftada 1 gün sabah 10.00 öğlen 15:00 kadar 3 aylık kursa üye oldum. 3 ay toplam 150$ tuttu. -
@orhanvegs ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri içinde söyledi:
Şimdilik zaman yetersizliğinden dolayı bana en yakın okula üyelik yaptırdım. Kingsbrough community college
Haftada 1 gün sabah 10.00 öğlen 15:00 kadar 3 aylık kursa üye oldum. 3 ay toplam 150$ tuttu.Basarilar, bol sanslar! :)
-
Wisconsin Green Bay de yer alan Northeas Wisconsin Technical College'de 1 senelik dil okulu ücreti 5000$ ayrıca green cardı olanlara da ücretsiz dil kursu veriliyor haftada yaklaşık 10-14 saat.
-
@redur47 ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri içinde söyledi:
Wisconsin Technical College'
Bu fiyatlara Houstondan veya austinden 1 yıllık dil okulu bulabilirmiyiz acaba ?
I-20 de sıkıntı çıkartmayacak okul olması lazım tabi. F1 vizesi için -
@smesut o bölgeler için bilgim yok malesef ancak söylediğim okul f1 vizesi için i20 veriyor 130$ lık ön ödeme ile
-
@senay-sirin ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri içinde söyledi:
Ama bazi devlet universitelerinin instate tuition senelik $15bin, out of state $40bin. Oyle bir durumda beklemeye deger bence.Merhaba Senay hanım,
Bu bahsettiğiniz in state out of state durumunu biraz daha açabilir misiniz? In state olmak için illa eyalet sınırı içinde mi yaşamak gerekiyor? Birbirine çok yakın iki noktadan birinde evimiz olsa, üniversite de diğer çok yakın noktada fakat başka eyalette olsa bu durumda out of state mi oluyor. Bu durumu esneten şartlar var mıdır?
Ayrıca illa GC sahibi mi olmak lazım bu şekilde az ücret ödeme şansını elde etmek için? Ben L1 vizesi ile geldiğim durumda state ve federal vergilerin hepsini ödeyeceğim. Eşim L2 vizesi sahibi olarak vergimizi ödediğimiz için in state oalyından yararlanamıyor mu? En azından GC süreci başlar başlamaz in state olunabiliyor mu? Bu da işimize yarayabilir.
Teşekkür ediyorum. -
@newcomer su kisimlari okuyup bu terimlere asina olun isterseniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/449/in-state-out-of-state
-
2018 Yılı için Dil okulu örnek fiyat listesi ilk mesaja eklenmiştir.
Referans olarak kullanabilirsiniz.Dönemlik Kampanyalar olabilir bunuda göz önünde bulundurun. Nihai fiyatı Acentalar ve / veya ilgili dil okulları Belirleyecektir unutmayın.
ilk mesaja 2 dil okulu daha ekleyerek Google Dökümanlar olarak da ekledim.
-
2019-2020 icin dil okulu fiyatlari mevcutmudur acaba ?
-
@HPX, içinde söyledi: ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri
bugün bana Kaplandan mesaj geldi geçen yılın fiyatlarıyla kayıt açmışlar bu sene.
-
@Rhonster, içinde söyledi: ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri
@HPX, içinde söyledi: ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri
bugün bana Kaplandan mesaj geldi geçen yılın fiyatlarıyla kayıt açmışlar bu sene.
Anladim.. tesekkür ederim ozaman bi iletisime gecmek lazim
-
@Rhonster, içinde söyledi: ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri
Anladim.. tesekkür ederim ozaman bi iletisime gecmek lazim
ne demek
-
Ben 2020 Kasım ayı için konaklama dahil 1 aylık 2400$ kayıt yaptırdım,bakalım vizeyi de alabilecek miyiz 🤔
-
2020 icin Dil Okuluna kayit olan birileri varmi bu forumda? College üzeride olabilir yani 🤗
-
Dil okulları kış ayları için kayıt kabul ediyor mu şu an? 2021 için dil okullarının durumu nedir, bilen yanıtlarsa sevinirim.
-
@Haliax, içinde söyledi: ABD'de Dil Okulu Fiyatları - Konaklama - I20 ve Diğer Maliyetleri
Dil okulları kış ayları için kayıt kabul ediyor mu şu an? 2021 için dil okullarının durumu nedir, bilen yanıtlarsa sevinirim.
Bu konuda da pandemi kaynakli bir bilinmezlik devam ediyor... Isterseniz once konsolosluklarin acilmasini bekleyin, zaten acildiktan sonra ogrenci vizelerini vermeye baslayacaklardir. Daha sonra ilgilendiginiz dil okullarina ulasabilirsiniz. Hepsi ortak hareket etmeyebilir, bu surecte bazilari batabilir, bazilari ayakta kalabilir... O nedenle direkt dil okuluna sormaniz daha iyi olur...
-
Merhabalar, ben California College of Communications'in Pazarlama sorumlusuyum. Okulumuz Santa Clara, California da yerlesik 28 yillik bir dil okulu. Bu donemde butun okullar birbirinden bagimsiz hareket ediyor ama genel olarak yerel yonetimlerin okulu fiziksel olarak acmamiza ne kadar destek olduguna bagli degisiyor durumumuz. Mesela burda Santa Clara'da su an butun okullar online ancak guz donemi icin acilmaya kademeli olarak izin verilmesi bekleniyor. Amerikan konsoloslugu Turkiye'de ogrenci vizesi icin randevu vermeye basladi. Ancak burada gelmeyi planladiginiz okul sinifici egitime baslamamissa basvurmak cok dogru bir karar olmayacaktir. Zira konsolosluk dersleri online olan bir okula vize vermeye pek yanasmayacaktir. Uzun lafin kisasi kendi durumunuza ozgu sorulariniz varsa bildigim kadariyla ben yardimci olmak isterim. Ya da okulunuzu netlestirdiyseniz onlarin yetkilileriyle ya da acentalariyla konusmak dogru olabilir.
-
Seattle Central College online devam edecek. WA eyaleti bir cok okul online devam edecek sanirim. Ozel dil okullarindan bazilari Person-in ders verebiliyor. Sinif mevcutlari 3-8 kisi arasinda. Aylik fiyati 690 usd den basliyor olmaliydi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum