@ayvalik10, içinde söyledi: ABD de dil eğitimi hakkinda
@cmlgndm aşağıdaki kişilerle irtibata geçersen sana yardımcı olurlar
Verdiğiniz sayfalar gerçekten benim için çok bilgilendirici şeyler çok teşekkür ederim bende bu tarz videolar arıyordum..
Merhabalar , mart ayında dil okuluna gidicem aile yanı konaklama gerçekleştireceğim ama nasıl davranırlar yardımcı olurlardı çevreye alışmam konusunda , biraz tedirginim bu durumu tecrübe edinen arkadaşları yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler .
@ayvalik10, içinde söyledi: ABD de dil eğitimi hakkinda
@cmlgndm aşağıdaki kişilerle irtibata geçersen sana yardımcı olurlar
Verdiğiniz sayfalar gerçekten benim için çok bilgilendirici şeyler çok teşekkür ederim bende bu tarz videolar arıyordum..
@halil30 Dil okulu içinde söyledi:
Herkese iyi günler, Amerika’ da dil okuluna gitmeyi planlıyorum. Sizlerin görüşleri ve tecrübeleri benim için çok önemli. Amerika’ da yaşam masrafları kıyaslandığında en ucuz şehirleri neresidir?
ABD'de sehirlere gore dil okulu fiyatlari icin su konuyu incelemelisiniz:
Herkese iyi günler, Amerika’ da dil okuluna gitmeyi planlıyorum. Sizlerin görüşleri ve tecrübeleri benim için çok önemli. Amerika’ da yaşam masrafları kıyaslandığında en ucuz şehirleri neresidir?
@halil30 Dil okulu içinde söyledi:
ABD'de sehirlere gore dil okulu fiyatlari icin su konuyu incelemelisiniz: