Dallas,Plano
-
@kivo Kısmetse gelişim ilk giriş 17 Şubat Houston'a olucak oradan Dallas, Austin veya Planoya geçmek istiyorum.
-
@kivo Benim case no 27xxx mülakat görüşmesini yaptıktan 2 ay sonra çıkmayı düşünüyorum. Tahminim Ağustos gibi inşallah.
-
@yapay-zeka iki arabamız var.. kiramız 1414 usd
-
@kivo, içinde söyledi: Dallas,Plano
kiramız 1414 usd
Kiralar los angeles la ayni California dan tasinan liberaller orada fiyatlari bayag bi yukari cekmis anlasilan.
-
@Betfair39 :) benim oturduğum site özelliklerinde cf de oturmak istesen adamın donunu alırlar en ince tabiriyle.. sevgiler
-
Kıvanç bey merhaba
Yeni gelecegimiz için malum kredi skoru 0
Honda araç almak istesek bir kısmını peşin, kalanını taksit yapabiliyor muyuz?
Birde bayinizde 1-2 yaş düşük mil başka marka araçlarda oluyor mu yoksa ikinci elde de sadece honda satışınız mı var
Slmlar. -
@ahmetkocyigit selam öncelikle mesajı yeni görüyorum. Kusura bakma. Bizde rakamlar biraz yüksek fakat sen buraya yerleştiğinde uygun araba bayilerini söylerim oraları gezersin mutlaka bütçene uygun bir şeyler buluruz. Eğer bayiden almak istersen önce çalışma geçmişim olmalı bir iki ay sonra kredini biraz yüksel bir oranla alabilirsin. Geldiğinde mutlaka yönlendirirm seni
-
+1 . Beni de yazın geliyorum. Çıkacak bana da :)
-
kıvo arkadasın yanında yasaklı yazıyor ne anlama gelıyor acıklamayı bırısı yapabılrımı?
-
@bitkicel 1 yıl önce daimi olarak artık foruma giremez olarak kapıları kapatıldı
-
@bitkicel san antorio yaşayan kişi her gün canlı yayın yapıyor
https://youtube.com/channel/UC9GIvq4tj8wtupUdIIJm78g
Bu aşağıdaki kişiler artık video yapmıyor ancak diğer sosyal medyadan ulaşabilirsin daha önce san antorio yaşıyorlardı şimdi taşındılar ama yinede bilgileri var
https://youtube.com/c/EvrimTayanç
Yasakl kivoo daha önceden video çekiyordu
https://youtube.com/channel/UCjwNXNlk4Au4A69ZEgGkdwA -
@ayvalik10 merhaba dostum nedenını bılıyormusun kapatılmasının yurtdısına gıtme durumumuz var destek ıstemelımıyız arkadastan yoksa sakıncalımı acaba soru ısaretlerı olustu kafamda (destek derken bılgı anlamında)
-
tşkler turgay beyle tanıstık dallası onerıyor iş dusukmus sanantonıa da sanırımdallası sececegız
-
Bu ileti silindi! -
@bitkicel mesajdan sana bilgilerini atarım
-
@ayvalik10 eyvallah
-
@bitkicel arkadaş neden yasaklanmış banada ozelden atarmisin rica etsem.
-
@bitkicel forumdan uzaklaştırıldı kavga etmişti galiba
-
Bikac ay once Houston’dan Dallas’a gittim. Dallas’tan Plano’ya gecerken ucretli yolu kullandım 3-4 defa. Bu yol ucretini tam olarak hangi siteden ogreniyor ve oduyoruz bilen var mı? Arastırdım fakat emin olamadım.
-
@Erkangeziyor Aracinizda herhangi bir toll tag bulunuyor muydu? (Turkiye'de HGS ve OGS gibi) Eger oyle ise tag hesabinizdan gorebilmeniz lazim. Degilse gectiginiz yollardaki tabelalarda hangi tag'in oldugunu hatirliyorsaniz. O tag kurulusuna ulasip ogrenebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum