Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Gelir vergisi / beyani

Taşındı Vergi Sistemi
1.0k 200 76.5k 189

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    7 İleti
    704 Bakış
    crazycellsC
    bu soruların cevaplanmış olduğu ilgili başlık surada: https://yesilkartforum.com/forum/topic/286/türkiye-den-gelen-gelir-için-vergi
  • Vergi ödemesi yapmalı mıyım ya da beyan?

Vergi Sistemi
    1
    0 Oy
    1 İleti
    236 Bakış
    M
    Merhaba, amerikaya 2023 Aralık ayında girdim, evraklarım ve sosyal güvenlik numaram gelmediği için iş bulamadım ve çalışmadım, sadece amerikada açtığım banka hesabıma türkiyeden getirdiğim parayı yatırdım. 2024 Nisan ayında vergi ödemesi ya da herhangi bir beyan yapmam lazım mı?
  • Geliri olmayan şirketimin vergisi hk

Taşındı Vergi Sistemi
    2
    0 Oy
    2 İleti
    184 Bakış
    MySeaM
    @Enes-Aydın Bildigim kadariyla, C corporation icin IRS form 1120 kullanmaniz gerekiyor, hem gelir hemde masraflari bildirmek icin. Corporation vergilendirmeleri diger LLC lere gore biraz farkli. Avantajli taraflari olabilir. Ama ortaklar eger dividends aliyorlarsa, ayrica ondan da vergi odeyecekler. Biraz karisik. Eger hic bilginiz yoksa, bir muhasebeci bulmanizda fayda var.
  • 2018 Vergi Dilimleri (Gelir Vergisi)

Taşındı Vergi Sistemi
    56
    5 Oy
    56 İleti
    6k Bakış
    MySeaM
    @sami-nur Yok o oyle degil. Oldukca detayli bir konu. Internetten arastirma yapin ve/veya ABD'de iseniz, calistiginiz yerden veya bankanizdan bilgi alabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k