Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Çekilişe başvuru için çıkartılacak pasaportun geçerlilik süresi

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
62 25 2.1k 14

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    FourayF
    @Rhonster, içinde söyledi: Green card çekilişini kazandıktan sonra tekrar başvuru yapabilir miyiz? @Fouray lütfen forumu kullanmaya devam etmeden önce forum kurallarını okuduğunuzdan emin olun. zaten cevabı olan soruları ya da ilgili başlığı bulunan sorularınız için yeni başlıklar oluşturmayın. sorunuzun cevabı ise evet başvuru yapabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/14/forum-kuralları Forumda arama yaptım istediğim cevabı bulamadığım için açtım zaten. Yoksa konu aramak yeni konu açmaktan daha kolay bende biliyorum! Öneri için teşekkürler.
  • Pasaport süresi ile ilgili

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    3
    0 Oy
    3 İleti
    179 Bakış
    knnrnK
    @sonerrenos Sorularınızı mevcut konularda sormalısınız: https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır?page=1
  • Green Card Pasaport Başvuru Süresi

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    214 Bakış
    crazycellsC
    @umutdt basvuru icin gecerli olan pasaportunuzu kullanabilirsiniz. Sonraki asamada da gecerli olan pasaportunuzu kullanabilirsiniz.
  • Ailecek çekilişe başvuru yapmak (fakat herkesin ABD'ye gitmemesi)

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    26
    0 Oy
    26 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @toprakfaruk, içinde söyledi: Ailecek çekilişe başvuru yapmak (fakat herkesin ABD'ye gitmemesi) Annem veya babam başvurup çocuk olarak beni ekleseler ama kazanınca onlar gelmese ben gidebilir miyim Hayir, talihli olan kisi de vize alip ABD'ye giris yapmali. Aksi durumda siz de Green Card alamazsiniz. Ama ABD'ye ilk girisi yaptiktan sonra kisi geri donebilir ve hatta Green Card'ini iptal edebilir, siz ABD'de Green Card'iniz ile yasamaya devam edebilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k