DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
işiniz gücünüz yok mu sizin ya? şu ülkenin insanının her konuda kavga etmesiden bıktım usandım. youtube a giriyorum eğlenceli şarkının altında bile küfür kıyamet sinirden stresten aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? saldırganlıkla kavga gürültüyle içinizdeki bu kötülükle değil abd cennette bile huzur bulamazsınız. ayıptır hepiniz yaşınızı başınızı almış insanlarsınız. kendinize gelin. kalp kırmakla nereye varacaksınız?
-
@periscope sayın @periscope "içinizdeki kötülükle " derken bize mi diyorsunuz? bizim içimizde bir kötülük yok.sayın @crazycells in de dediği gibi burası kaybedenler kulubü dedikodu grubu. kendi içimizde geyik yapıp güldüğümüz bir yerdi burası.ama bazıları gelip çomak sokmaya çalışıyordu ve başkanda kibarca uyarıyordu.ama gözümüze sokmanında bir alemi yok değil mi? aynı duyguları paylaşıyoruz aslında bizde bu ülkede gereksiz davranışlarından ve bunun gibi pek çok şeyden bıktığımız,korktuğumuz, evlatlarımız için gelecek kaygısı yaşadığımız için gitmek istiyoruz.İşiniz gücünüz yok mu sizin diye sormuşsunuz.inanın çok işim var yazsam bu kadın bunları nasıl yetiştirecek dersiniz.ama ülkenin gidişinede bakılırsa " iş " anlamında birçok kişinin işi gücü kalmayacak korkarım.iyi forumlar.
-
ayrıca ; "içinizdeki bu kötülükle değil abd cennette bile huzur bulamazsınız" demişsiniz ya çok şükürkü bu sizin tekelinizde değil. Yüce rabbim karar versin nerde huzur bulacağımıza. heee cennete girerken çekiliş yok bunu herkes iyice anladı dimi arkadaşlar.
-
@heleniki :)))))))))
-
yazıları okurken kimin ne yazdığıyla ilgilenmiyorum şimdi birisi kalkıp bir fitne çıkartıyorsa bir kere cevap verip sonra görmezden gelirsiniz olur biter. karşılıklı ozanlar gibi atışınca ne oluyor ben onu anlamadım. @heleniki cennette huzur bulup bulmamak metafordu kim nerede istiyorsa orada huzur bulsun sürekli kavga edip duruyorsunuz diye genel konuştum ben. kimseyle şahsi bir sorunum yok sizleride tanımıyorum zaten bugün ilk defa bakayım dedim konu başlığı altında keman yayı gibi gerilmişsiniz. görmezden gelmek zor olmasa gerek huzursuzluk çıkartanı görmeyin olsun bitsin.
-
@periscope aslında biz gülerek yazışıyorduk burası eğlendiğimiz bir başlık .Keman yayı gibi gerilenler şuan yoklar zaten .Ayrıca kendine gc çıktığı için çıkmayanların anlamsızca beklediğini düşünen biriyle cennete gitmektense cehennemde yanmayı tercih ederim .
-
@periscope sevgili forum arkadaşım.biz burda birçok kişinin yazdıklarını görmezden geldik zaten. sayın @crazycells de buraya nifak tohumu ekmek isteyen bazı arkadaşlarıda uyardı.bu konu farklı buraya yazmayın ilgili konunuzu takip edin dedi.bu konunun ismi adından da anlaşıldığı gibi kaybedeler kulubü dedikodu grubu :) madem yazılanları okumuşsunuz kendi aramızda geyik yaptığımızıda görmüşsünüz.hatta kendi kendimizle biz zaten dalga geçiyorduk bunları okumadınız mı? son olarak ülkenin bu halinde ben keman yayı gibi geriliyorum.forumun bu konusunada arkadaşlarımla sohbet edip rahatlamaya geliyorum.sizde bize bu konuda katılmak istermisiniz sayın @periscope
-
@heleniki mesajlarıma göz atarsanız benimde gergin olduğumu görebilirsiniz bende en az sizin kadar bu ülkeden ve bu ülkenin boş beleş tiplerinden kurtulmaya çalışıyorum üstelik şans yüzümüze güldü zannederken aslında pek gülmediğini anladığım halde bunun için uğraşıyorum. mesela şuan kafam o kadar dolu ki cümlelerimi toparlamakta zorlanıyorum. zaman zaman katılmak isterim. iyi bakın kendinize.
saygılar
-
-
@Sharm kalabilir kuruldan geçti ;))) Size de bol şanslar
-
@sharm elbette kalabilir.amin valla hepimizin neşesi bol olsun.bekleriz böyle güzel masallar :)
-
grubun ismi falso zaten :)) dedikodu olan yerde kavgada olur nifakta olur :)))))
-
-
@yekta :))))) @crazycells başkan kendi de diyor burada konuşulanlara ben bile karışamam diye :)))
-
-
@tanti gc kazanma maceranı anlatmayacaksan girebilirsin ;)
-
@gözde DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@tanti gc kazanma maceranı anlatmayacaksan girebilirsin ;)
Kazanırsam özellikle sizi kızdıracağım
-
@tanti aaaa bu aklını kaçırmış @gözde :)
-
@gözde DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@crazycells keşke forumda herkes her konuya giremese bir şifreleme yöntemi olsa :)))))
aslinda buna benzer bir ozelligi var nodeBB'nin , ozel gruplar olusturup sadece o gruptaki kisilerin gorebilecegi veya yorum yazabilecegi konular olusturmak mumkun, ama;
- ilerde amaci disinda kullanilabilecegini goz onunde bulundurarak
ve - insanlar arasina bariyer koymak ya da gruplasma olusturmaktan cok kaynastirma amaci guttugumuzden
dolayi siteyi kurarken o ozelliklerin hepsini kapattik. Sadece bu konuya ozel olarak talihli arkadaslarin anlayis gosterip konu disi kalmalari lazim. Bu anlayisi gostermeyecek arkadaslarin forumda tutunacagini zannetmiyorum zaten.
- ilerde amaci disinda kullanilabilecegini goz onunde bulundurarak
-
Evet, daha once de denildigi gibi talihli arkadaslar sevinclerini ve umutlarini lutfen diger uygun konularda paylassinlar. Onlar icin o konularda sevinelim. Her konunun olusturulma amaci farkli. Iyi niyetinizden suphemiz yok ama buradaki arkadaslara da anlayis gosterin. Bu konu onlarin konusu, onlarin gormek istemeyecegi mesajlari israrla bu konuda paylasmak dogru degil. Birazdan daha uzun yazacagim. Bazi kirici ifadeler soylenmis, umarim herkes kendi mesajindan onlari kendi kendine kaldirir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum