Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
Merhaba benim vizem onylandi air Canada ucusu ile istanbul fransa ve kanada varis noktasi Washington bileti alsam sikinti yasarmiyim?
-
@xdjsez bu göçmen vizenizle ilk uçuşunuzmu olacak,sorunuza cevap verebilmek için biraz daha detay öğrenmemiz gerekiyor, vize türünüz nedir?
Sanırım K1 ile girişinizi yapacaksınız, eğer vize türünüz bu vizeyse schengen ülke aktarmalı uçuşunuzu yapamazsınız, detaylar aşağıdaki linkte⬇️
Not:THY ile direk uçmanızı yada Qatar airways ile Doha aktarmalı uçmanızı tavsiye ederim
https://www.whitehouse.gov/briefing-room/presidential-actions/2021/01/25/proclamation-on-the-suspension-of-entry-as-immigrants-and-non-immigrants-of-certain-additional-persons-who-pose-a-risk-of-transmitting-coronavirus-disease/ -
geçen hafta Luftansa ile frankfurt aktarmalı houstona gittik. giderken türkiyede pcr testi yaptırdık,istanbul da ve frankfurtta testlere baktılar. houstonda Curative Labs ta gelmeden 2 gün önce test yaptırdık, sigortamız yok dedik kartlarımızla ücretsiz test yaptılar sonuçları ertesi gün mail olarak geldi. yine houstanda ve frankfurtta sonuçlara baktılar.
-
Merhaba
Biz 2 gün önce lufthansayla newarkdan frankfurt aktarmalı izmire geldik . Newarkda frankfurtta ve izmirde covid testlerimizi kontrol ettiler . Newark havalimanı ciddi anlamda yogundur ama almanya çok sessiz ve boştu . İzmire indigimizde bir grup vatandaşı ingiltereden geldigi için ülkeye almadılar . Muhtemelen geri gönderildiler .
-
-
Arkadaşlar Abd'ye uçuşta son durum nedir? Nisan başında ikinci ve temelli girişimi gerçekleştireceğim fakat green cardımı bir türlü alamadım. Uscis doğru adrese postalıyor ancak Usps adrese teslim edemiyor ve kart geri dönüyor. Tekrar gönderim talebinde bulununca da geri dönmeleri bir ayı buluyor. Anladığım kadarıyla bu aya kadar green cardsız girişler kabul edilmezken son giren arkadaşlar pasaport damgasıyla giriş yapabilmiş. Aksi durum yaşamamak için ne yapmak lazım? Cbp'ye mail mi atmalı? Lufthansa ile Almanya aktarmalı gitmeyi düşünüyorum
-
@Emre-Dilekçi kartınızı almadan vizenizin süresi ne durumda ? Nitekim 31 marta kadar giriş yasakları var. Pasaportunuzdaki vize tarihi ne durumda ?
-
@Emre-Dilekçi 17/07/2021 tarihine kadar pasaportunuzdaki damga ile giriş yapabilirsiniz.
-
-
Almanya aktarmalı Turkiye’ye ve Abd’ye giderken sorun olmuyor degil mi? Abd Avrupa dan gelişlere yasak koymustu,o yasak hala devam ediyor mu ya da kimler icin gecerli?
-
@Erkangeziyor Avrupa aktramasi yapabilmek icin vatandas yada resident olmak gerekiyor. Greencard elinizde ise hic bir sorun yasamazsiniz.
-
@Emre-Dilekçi, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@arnblt teşekkürler, green card'ın fiziken yanımda olmaması sorun olmuyor yani değil mi? @23enCo 17 temmuza kadar ikinci girişi yapmam gerekiyor
Bir sorun yasarsaniz, gorevlileri CBP'yi aramalari yonunde yonlendirin.
Elinizdeki vize ile aktarmali ucus yapmanizda bir sakinca yok.
-
@sigmoidalmammal, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@Erkangeziyor Avrupa aktramasi yapabilmek icin vatandas yada resident olmak gerekiyor. Greencard elinizde ise hic bir sorun yasamazsiniz.
Evet, ayrica listeye yakin bir zamanda F vizelerini de eklediler.
Yani universite egitimi vs. icin gelecekler varsa da aktarma yapmalarinda sorun olmamasi lazim.
-
@23enCo Emre bey ilk girişini daha önceden yaptığı için yasaklardan muaf, sadece IATA sitesindeki uyarı ve buna ek sanırım yasaklardan(PP10014) etkilenen DV vize sahiplerinin uçuşlara katılmalarını engellemek için Türkiye çıkışında Greencardı fiziksel olarak görmek istiyorlar, son zamanda bu konuya dair foruma deneyimler aktarıldığını gördük
LPR ler (ülkeye daha önceden göçmen vizesi ile giriş yapmış) PP10014 den muaflar, havalimanındaki görevlilerin pasaport üzerindeki admitted damgasını görmesiyle, kişinin yanında Greencardı fiziksel olarak olmasa bile uçuşlara katılmalarına izin vermeleri lazım ama sanırım son gelişmeler kafalarını karıştırmış olacak ki vize ve damga görmek yerine direk Greencardı görmek istiyorlar, bir nevi kendilerince önlem almaya çalışıyorlar ama bu şekilde genellemeler yanlış
En son sıkıntısız Greencardı elinde olmayan Lpr birisinin yolculuk deneyimini okusaydık rahatlıyacaktık
-
@Muhtaradana son durumlara cok hakim olmadigim icin garanti olan kismini yazmistim. Siz gerekli aciklamayi yapmissiniz zaten.
-
Arkadaslar turkiyeye giriste herhangi bir karantina uygulamasi var mi? Test yapiliyor biliyorum ama karantina konusunda olduğunu söyleyenler var boyle bir durum söz konusu mu?
-
@graombze, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Arkadaslar turkiyeye giriste herhangi bir karantina uygulamasi var mi? Test yapiliyor biliyorum ama karantina konusunda olduğunu söyleyenler var boyle bir durum söz konusu mu?
hayir yok, eger elinizde negatif test varsa sorunsuz giris yapabilirsiniz.
-
Irvine , CA da curative firmasindan PCR testi yaptirdim, 24 saat icerisinde sonuc geldi. Sigortam olmadigini belirttim, ucret almadilar. Bilginize.
-
@crazycells @Muhtaradana çok teşekkür ederim, Biden bildirgeyi yürürlükten kaldırdığı için artık çok da düşünmeye gerek yok sanıyorum :)
-
@Emre-Dilekçi evet gerekli güncellemede yakın zamanda IATA tarafından yapılacak sanırım, sorun kalmıyacak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum