DV2022 Bekleme Odası
-
@Hyller birşey olmaz abla büyük ihtimal bilader adına gene şikayet var ondan açıldı davada ben niye işin içindeyim onu anlamadım.
-
Unutucam bakmıyacam diye küstüm ama yine burdayım. Nasıl bir sevda bu girdi kanımıza gitmiyor. Neyse bu sene az kaldı. Ben anca "kesin ilk seferde çıkacak" diyip uğradığım dumuru atlatabildim ✌️ Gönlümüze göre versin ☘️
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@daydreamer @semavi yazın olan olayı hatırlayanlar olacaktır buraya yazmıştım polis evde kardeşimi bulamayınca beni götürmüştü daha sonra kardeşim ifade verdi abimin hiç bir alakası yoktur ben içiciyim içmek için ektim esrarı diye dava kapanmıştı aynı savcı kapalı davayı şimdi tekrar açmış abisinin bilmemesinin imkanı yoktur uyuşturucuya göz yumduğundan vs vs bir yığın şey sıralamış dava açmış. atama vaktim geldi onu etkilemese bari.
hani suc sahsi idi?
Kandirildim dersin!
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@semavi, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@orhancengizk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Sevgili Kadir Zora, değerli bir arkadaşsın.
Hayatınız sağlıklı, mutlu ve işleriniz yolunda olsun.
İzmirden Houston a selamlar.bu buraya nasil gelmis. Ben Sok :)
Bunlar cok basit seyler arkadaslar. Insanlar aha fazlasini yapiyor burada birbirleri icin...
Bir cok kisi 'aman Turklerden uzak' lafini geveler durur...
Buna ragmen bir cok Turk evini isyerini acti birbirine... Henuz Amerikali komsumda kaldim diyeni duymadim...
Daha kotusu olsa Amerikalilar acar mi?
Harveyde gordugum kadariyla acar bir cogu...
Kadir abi hayranların olarak her yerden takipteyiz 😁 @semavi
Hayran olunacak bir durum yok :) Tuvalet borulari patlamis bizim :) :)
Eksik olmayin... Umarim burada karsilasma firsatimizda olur...
-
@semavi bizde işe yarar mı ki abi :D
-
Çok enteresan ben yanlış mı anladım ortada b yasak madde davası var ve savcılığa yandaş muamelesi yapılıyor.doğru mu?👍😂
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
hakkımda 20 yıla kadar hapis istemi var :D iyice çığrından çıktı bu ülke ortada hiç birşey yok savcının gösterdiği gerekçeye göre tüm türkiye hapse atılmalı :D şaka gibiler ya :D neyse ki boş medya davası bakın biz iş yapıyoruz demek için açılmış soruşturma eğer gerçekse iyice absürdleşecek çünkü :D
Siz yine de her seyi kuralina uygun olarak yaptiginiza emin olun sayin @Rhonster , zaten sizle alakali bir durum olmadigi icin sorun cikmamasi lazim ama yine de insan guvenemiyor.
-
@crazycells öyle yapacağım tabi vereceğim ifade şimdiden belli içtiğini biliyorduk herkes biliyor ama yetiştirdiğini bilmiyordum diyip bitireceğim daha da ileri gidemezler zaten savcının beni de kattığı sebep aynı evde yaşıyorlar nasıl bilmez suça göz yummaktan yardım yataklık filan diye gitmiş.
-
bulunduğumuz ülke kapalı dosyaları açmayı seviyor aynı şey babamın başına da gelmişti. yaklaşık 18 yıl önce yasaklı maddeden dolayı hapise girmiş çıkmış bundan yaklaşık 6 yıl önce KAPALI dosya bir daha açılmıştı çok random saçma bir şekilde. vergi dairesine mi devlet binasına mı ne şu kadar miktar yatırmanız gerek denmişti, babam da yatırmaya giderken orada tutuklamışlardı bir daha içeri koymuşlardı. ülkenin gerçekten farklı şekilde işleyen adalet sistemi var. umarım atlatırsın. @Rhonster
-
Zaman su misali şuan yine hızlı geçiyor. Mayıs ayına girdiğimiz an günler geçmeyecek.
-
@mahmutenis siyasi yandaş değil gerçi belki de öyledir bilader bu aralar sosyal medyadan baya topa tutmuş öyle diyordu.
-
Hayran olunacak bir durum yok :) Tuvalet borulari patlamis bizim :) :)
Eksik olmayin... Umarim burada karsilasma firsatimizda olur...
@semavi inşallah kadir abi bekliyoruz bakalım. Orada olsaydık elimize bir fırça bir de Sarı bez 😁 kapar gelirdik. Çok kolaylıklar diliyorum.
-
Arkadaşlar, herkese iyi haftasonları, bir sorum olacak.
Bildiğiniz üzere Mayıs 2021de açıklanacak. Ancak benim başvurmuş olduğum pasaportun geçerlilik tarihi Mayıs 2021de sona eriyor, dolayısıyla yeniletmem lazım. Sizce bu bir sorun yaratır mı? Pasaportu ne zaman yeniletmeliyim?
-
Merhaba arkadaşlar. Annem saolsun pasaportumu yakmış(Kendisi bipolar hastası). Yeniden pasaport başvurusu yaptım. Yeni çıkacak pasaportta, pasaport numaram değişir mi? Malum yanan pasaportumdaki numarayla lotterye başvuru yaptım. O yüzden olurda kazanırsam bir sıkıntı yaratmasından korkuyorum ama elimde eski pasaportumun fotoğraflarla bilgileri var.
-
@Melih-Tokal benim 2 yıllık pasaportum bittiğinde 10 yıllık başvurup yenisini almıştım. pasaport numarası değişmişti. Ama süreci etkilemez diye biliyorum. Dosya gönderimi yaparken yenisi belirtirsiniz. @crazycells detayları daha iyi aktarır zaten.
-
@Rhonster geçmiş olsun Ekrem şakası olmaz bu işlerin. Umarım kazasız belasız atlatırsın kardeşim.
-
@bidünya sağol abla temennimiz birşey olmaması yönünde abla.
-
@prowl Teşekkürler cevabınız için.
-
Süreci etkiler diye biliyorum ben. Şöyle söyleyeyim Kazandiginiz pasaportun günü geçse bile mülakatta onu görmek istiyorlar. Tamamen yanmamışsa yanık halini saklayın bence..
-
@historian Maalesef annem bunu gizlice yaptığı için elimde hiçbir şey yok. Dediğim gibi elimde pasaportumun bilgilerinin bulunduğu fotoğraflar var. Şayet kazanırsam ispatlayabilirim sahte bir pasaport numarası yazmadığımı. İnşallah süreci kötü etkileyecek bir durum gelmez başıma.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum