Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @mahmutenis siyasi yandaş değil gerçi belki de öyledir bilader bu aralar sosyal medyadan baya topa tutmuş öyle diyordu.

  • ⭐⭐⭐

    Hayran olunacak bir durum yok 🙂 Tuvalet borulari patlamis bizim 🙂 🙂

    Eksik olmayin... Umarim burada karsilasma firsatimizda olur...

    @semavi inşallah kadir abi bekliyoruz bakalım. Orada olsaydık elimize bir fırça bir de Sarı bez 😁 kapar gelirdik. Çok kolaylıklar diliyorum.


  • Arkadaşlar, herkese iyi haftasonları, bir sorum olacak.

    Bildiğiniz üzere Mayıs 2021de açıklanacak. Ancak benim başvurmuş olduğum pasaportun geçerlilik tarihi Mayıs 2021de sona eriyor, dolayısıyla yeniletmem lazım. Sizce bu bir sorun yaratır mı? Pasaportu ne zaman yeniletmeliyim?


  • Merhaba arkadaşlar. Annem saolsun pasaportumu yakmış(Kendisi bipolar hastası). Yeniden pasaport başvurusu yaptım. Yeni çıkacak pasaportta, pasaport numaram değişir mi? Malum yanan pasaportumdaki numarayla lotterye başvuru yaptım. O yüzden olurda kazanırsam bir sıkıntı yaratmasından korkuyorum ama elimde eski pasaportumun fotoğraflarla bilgileri var.


  • @Melih-Tokal benim 2 yıllık pasaportum bittiğinde 10 yıllık başvurup yenisini almıştım. pasaport numarası değişmişti. Ama süreci etkilemez diye biliyorum. Dosya gönderimi yaparken yenisi belirtirsiniz. @crazycells detayları daha iyi aktarır zaten.

  • ⭐⭐⭐

    @Rhonster geçmiş olsun Ekrem şakası olmaz bu işlerin. Umarım kazasız belasız atlatırsın kardeşim.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @bidünya sağol abla temennimiz birşey olmaması yönünde abla.


  • @prowl Teşekkürler cevabınız için.


  • Süreci etkiler diye biliyorum ben. Şöyle söyleyeyim Kazandiginiz pasaportun günü geçse bile mülakatta onu görmek istiyorlar. Tamamen yanmamışsa yanık halini saklayın bence..


  • @historian Maalesef annem bunu gizlice yaptığı için elimde hiçbir şey yok. Dediğim gibi elimde pasaportumun bilgilerinin bulunduğu fotoğraflar var. Şayet kazanırsam ispatlayabilirim sahte bir pasaport numarası yazmadığımı. İnşallah süreci kötü etkileyecek bir durum gelmez başıma.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Melih-Tokal, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @historian Maalesef annem bunu gizlice yaptığı için elimde hiçbir şey yok. Dediğim gibi elimde pasaportumun bilgilerinin bulunduğu fotoğraflar var. Şayet kazanırsam ispatlayabilirim sahte bir pasaport numarası yazmadığımı. İnşallah süreci kötü etkileyecek bir durum gelmez başıma.

    Bence bi an önce e devletten önceki pasaportunuzun numarasını ekran görüntüsünü alın. En azından bu şekilde ispat edersiniz. Çünkğ yenisine başvurunca o bilgi de silincek. Hiç olmamasındansa bu sizi kurtarır diye düşünüyorum.


  • @denizci10 Onu yaptım zaten. İşimi sağlama aldım diyelim 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Melih-Tokal, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @denizci10 Onu yaptım zaten. İşimi sağlama aldım diyelim 🙂

    Bence elinizden başka bişey gelmez hocam zaten. Çok geçmiş olsun.


  • @denizci10 Teşekkür ederim tavsiyeniz ve geçmiş olsun dileğiniz için.


  • @dante17, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Arkadaşlar, herkese iyi haftasonları, bir sorum olacak.

    Bildiğiniz üzere Mayıs 2021de açıklanacak. Ancak benim başvurmuş olduğum pasaportun geçerlilik tarihi Mayıs 2021de sona eriyor, dolayısıyla yeniletmem lazım. Sizce bu bir sorun yaratır mı? Pasaportu ne zaman yeniletmeliyim?

    Başvuru yaptığınız esnada pasaportunuz geçerli olduğu sürece daha sonra geçerlilik süresi dolsa bile sıkıntı yaşamazsınız.

    Şu aşamadan sonra da, herhangi bir yurtdışı seyahatiniz yoksa, çekilişi kazanmadığınız sürece pasaport çıkartmanıza da gerek olmaz. Kazanırsanız, ilk yapacağınız işlem ds-260 doldurmak olacak, bu sırada geçerli bir pasaporta ihtiyacınız var. Formu doldururken bir yandan da pasaport başvurunuzu yaparsanız yeterli olur, zaten 2-3 günde teslim alıyorsunuz. Daha önce pasaporta ihtiyacınız olmayacak.


  • @Melih-Tokal, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Merhaba arkadaşlar. Annem saolsun pasaportumu yakmış(Kendisi bipolar hastası). Yeniden pasaport başvurusu yaptım. Yeni çıkacak pasaportta, pasaport numaram değişir mi? Malum yanan pasaportumdaki numarayla lotterye başvuru yaptım. O yüzden olurda kazanırsam bir sıkıntı yaratmasından korkuyorum ama elimde eski pasaportumun fotoğraflarla bilgileri var.

    Yeni pasaportunuzun numarası değişecek. Kazanırsanız da bundan sonraki işlemlere yeni pasaportunuzla devam edeceksiniz ama kayıp/zayi olmuş pasaportunuz ilk başvuru esnasında geçerli olduğundan ve bilgileri de zaten elinizde olduğu için hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Evrak gönderirken hem yeni hem de eski pasaportunuzun bilgilerini göndereceksiniz hepsi o kadar.


  • @daydreamer Rahatlattınız beni. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.


  • @daydreamer siz sanıyor musunuz ki o kararları hep kendileri veriyorlar? Üstlerden gelen emirleri uygulamazlar ise kendileri içeri girecekler.. vicdan olayı değil bu da neyse.


  • @Batuhan-X Lafım özel olarak veya sadece burada bahsi geçen dava için değildi, birincisi bu. Bir arkadaş daha gülücüklü filan hafiften bir eleştiri yapmıştı, cevap yazmamıştım polemik çıkmasın diye ama bir de sen ismen etiketleyip yazınca yanıt vermek şart oldu.

    Demokrasiyi içine sindirememiş, hukukun üstünlüğünün ne olduğunu bilmeyen, hakime savcıya talimat vermekten zerre kadar utanmayan zübük siyasiler zaten çürümüş, onlara laf söylemek bile gereksiz.

    Burada asıl ve de en çok yerilmeyi hakedenler; böyle bir talimat alıp da "olmaz öyle şey, benim işim adalet dağıtmak, masumların sığınacağı son kapı burası, ben öyle şey yapamam" diyemeyenlerdir. Bu iş çocuk oyuncağı değil, iki dünyada vebali var, dik durmayı başaramayacak karakterde olanlar bir zahmet hakimlik de savcılık da yapmayacaklar. Bir hakim, bir savcı emirle talimatla görev yapmayı nasıl içine sindirebilir? Adaletin olmadığı bir dünyada nasıl yaşanır? Böyle talimat alarak verdikleri kararlarla masum insanları hapis yatırıp, ailelerinin hayatlarını karartanlar, "ne yapayım, emir geldi, yoksa ben hapse girecektim veya başka şehre sürülecektim" diyerek işin içinden sıyrılıp savunabilirler mi yaptıklarını? Birazcık vicdanı olan bir insanın böyle bir suça ortak olursa uyku bile uyuyamaması lazım.


  • Merhabalar,
    4 senedir greencard kazanamıyorum ve artık amerikaya gitmek istiyorum.

    31.000 - 32.000$ bütçem var şuan için. Green card ı beklemeden dil okulu vasıtası ile mi gelsem yada başka bir yolu var mıdır?

    Teşekkürler


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

63
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum