DV2022 Bekleme Odası
-
@daydreamer @crazycells çok teşekkürrr 8 mayısta olaki çıkarsa hemen ilk iş onu hallederim konsolosluğa gitmeden , sanırım gc çıktıktan sonra bir sorun olmaz değiştirmemin
-
@EmreGdk kendi adına başvurulduğundan haberi olmayanlar bile var sırf eşinin dostunun gönlü olsun çıkarsa zaten gitmem bir hevesle başvurduk diyenleri gördüm duydum... iyi dilek belirtmenin komik bir tarafı yok gülecekseniz de köşenize geçin orada gülün.
-
@tolgasatir en mantıklı şeyi yapmış olursunuz. Ds260 üç beş gün geç gitse hiçbirşey olmaz. İnşallah değiştirmek zorunda kalırsınız diycem ama kızarlar diye korkuyorum 🙄
-
@Rhonster seni ilgilendirmiyor nerde güleceğim diye düşünüyorum :D
-
Alın size bomba bir soru! Caddelerde araba yolculuğu yaparken yüksek sesle müzik dinlemenin cezası nedir? Bilen var mı? 🤣
New York sokaklarına Mahsun dan umbambai sariii dinletirsen ne olur 🤣 -
@Fevzi-ÖZYURT-0 Bu konuda federal bir kisitlama yok. Eyalet kanunlarina bakmak lazim. Normalde polis durdurdugunda muzigin sesini kisarsaniz, sorun cikmaz 🎶
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Fevzi-ÖZYURT-0 Bu konuda federal bir kisitlama yok. Eyalet kanunlarina bakmak lazim. Normalde polis durdurdugunda muzigin sesini kisarsaniz, sorun cikmaz 🎶
Abi sana ince bir soru sorayım. @semavi hocam da belki görüş bildirir.
Şimdi Amerika’ da gençlerin araba hastası olduğunu hatta gençlerin bir Mustang sahibi olabilmek için askere yazıldıklarını bile biliyoruz. Bu durumu göz önünde bulundurarak şöyle bir soru sormak istiyorum.
Yani ben 10 yıldır IT üzerine çalışıyorum, deneyimliyim aç kalmam ama ek iş olarak aklıma helen bir konu var.
Uluslararası eğitim veren bir İngiliz okulundan zamanında Türkiye’ de 2 sene ses mühendisliği eğitimi aldım ve el yapımı pandizot yapıyordum hobi olarak zamanında.
Ek iş olarak ses sistemi dizaynı ve pandizot, bagaj tasarımından çok iyi kazanç elde edebilirmişim gibi geliyor. Ne dersin bu konuya? Bu işi yapanlar var mı? Sektörel durumu nedir?
-
@Fevzi-ÖZYURT-0 Cok ilgi alanim degil ama sanirim asagidakiler gibi:
-
@daydreamer kızmazlar kızmazlar :) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca :)
-
hakkımda 20 yıla kadar hapis istemi var :D iyice çığrından çıktı bu ülke ortada hiç birşey yok savcının gösterdiği gerekçeye göre tüm türkiye hapse atılmalı :D şaka gibiler ya :D neyse ki boş medya davası bakın biz iş yapıyoruz demek için açılmış soruşturma eğer gerçekse iyice absürdleşecek çünkü :D
-
@Rhonster Geçmiş olsun. Bu işler şakaya gelmiyor. Savcının meşrebine göre bir hakime denk gelmesine bakar, kafa kafaya verip yapıştırır geçerler.
Artık hukuk sistemimizde önce cezayı kesiyorlar, suçsuzsa itiraz etsin, istinaf, yargıtay, olmadı en kötü AYM'den döner zaten diye bakıyorlar. İnsanları suçsuz yere hapse atıp yıllarca hapis yatırmaktan kimse utanmıyor. En sonunda da yüzsüz yüzsüz pardon diyorlar, hiç vicdanları bile sızlamıyor. Kolay gelsin diyeyim.
-
Idealist bir avukat arkadaşım herşeyi bırakıp Bodrum'a yerleşip denizle ilgilenme hevesinde... Midesi bulanmış iyice...yazık...
-
@daydreamer @semavi yazın olan olayı hatırlayanlar olacaktır buraya yazmıştım polis evde kardeşimi bulamayınca beni götürmüştü daha sonra kardeşim ifade verdi abimin hiç bir alakası yoktur ben içiciyim içmek için ektim esrarı diye dava kapanmıştı aynı savcı kapalı davayı şimdi tekrar açmış abisinin bilmemesinin imkanı yoktur uyuşturucuya göz yumduğundan vs vs bir yığın şey sıralamış dava açmış. atama vaktim geldi onu etkilemese bari.
-
@Rhonster İnan ne diyeceğimi bilemedim. Zor bir durum, kolay gelsin. Bir an önce ve sıkıntısız atlatırsın inşallah.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@daydreamer @semavi yazın olan olayı hatırlayanlar olacaktır buraya yazmıştım polis evde kardeşimi bulamayınca beni götürmüştü daha sonra kardeşim ifade verdi abimin hiç bir alakası yoktur ben içiciyim içmek için ektim esrarı diye dava kapanmıştı aynı savcı kapalı davayı şimdi tekrar açmış abisinin bilmemesinin imkanı yoktur uyuşturucuya göz yumduğundan vs vs bir yığın şey sıralamış dava açmış. atama vaktim geldi onu etkilemese bari.
Hay allah bi peşini bırakmadılar ya :( İnşallah birşey olmaz. @Rhonster
-
Bu ileti silindi! -
@semavi, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@orhancengizk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Sevgili Kadir Zora, değerli bir arkadaşsın.
Hayatınız sağlıklı, mutlu ve işleriniz yolunda olsun.
İzmirden Houston a selamlar.bu buraya nasil gelmis. Ben Sok :)
Bunlar cok basit seyler arkadaslar. Insanlar aha fazlasini yapiyor burada birbirleri icin...
Bir cok kisi 'aman Turklerden uzak' lafini geveler durur...
Buna ragmen bir cok Turk evini isyerini acti birbirine... Henuz Amerikali komsumda kaldim diyeni duymadim...
Daha kotusu olsa Amerikalilar acar mi?
Harveyde gordugum kadariyla acar bir cogu...
Kadir abi hayranların olarak her yerden takipteyiz 😁 @semavi
-
@Hyller birşey olmaz abla büyük ihtimal bilader adına gene şikayet var ondan açıldı davada ben niye işin içindeyim onu anlamadım.
-
Unutucam bakmıyacam diye küstüm ama yine burdayım. Nasıl bir sevda bu girdi kanımıza gitmiyor. Neyse bu sene az kaldı. Ben anca "kesin ilk seferde çıkacak" diyip uğradığım dumuru atlatabildim ✌️ Gönlümüze göre versin ☘️
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
hani suc sahsi idi?
Kandirildim dersin!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum