Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

• @Mehmet95, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

Merhaba arkadaşlar arkadaşım green card 2021 talihlisi 3 çocuğuyla birlikte toplam 4 kişi işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Ds260ta oturumun Bakü olduğunu kayd etti fakat iş nedeniyle nisan ayından Türkiyede oturum izniyle kalmak zorunda (çocuklar sağlık muayenesine kadar Baküde kalacak. Sağlık raporu işlemlerinden sonra Amerikaya giriş yapılana kadar 4ü de Türkiyede yaşayacak). Sorum şu ki Türkiyeden konsoloslukla iletişime geçerse doktor sağlık muayenesi ve mülakat adresini Ankara olarak değiştire biliyor mu? Geride kalan işlemleri Türkiyeden gerçekleştire bilir mi? Şimdiden herkese teşekkürler

Mulakata nerede girecek?

Eger mulakata Ankara'da girmeyi planliyorsaniz, Ankara'daki ABD konsoloslugunun anlasmis oldugu doktorlardan raporu almalisiniz.

Yani Azerbaycan'dan veya Gurcistan'dan alacaginiz saglik raporlari Turkiye'de kabul edilmeyecektir. Yine ayni sekilde Ankara'dan alacaginiz saglik raporu da Tiflis'teki konsoloslukta kabul edilmeyecektir.

• merhaba bir sorum olcak bu kismi tam olarak anlamis degilim . Ben 5 yil civari newyork ta yasadim evrak talebi geldi su an istanbulda yasiyorum. Abd den de sicil kaydi almam gerekiyormu gerekmiyormu bi yardimci olursaniz sevinirim , tesekkurler simdiden

• @vedat-ARSLAN, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

merhaba bir sorum olcak bu kismi tam olarak anlamis degilim . Ben 5 yil civari newyork ta yasadim evrak talebi geldi su an istanbulda yasiyorum. Abd den de sicil kaydi almam gerekiyormu gerekmiyormu bi yardimci olursaniz sevinirim , tesekkurler simdiden

abd'de yaşadığınız süreler için adli sicil kaydı almanıza gerek yok. bol şans dilerim sürecinizde..

• tesekkurler

• Dosya Numarasi: 2021EU21XXX
    DS-260 Gonderimi: 17/06/2020
    KCC Evrak Istegi: ???
    KCC Evrak Onayi:
    Saglik Muayenesi:
    Vize Mulakati:
    Vize Onayi:
    Pasaport Teslimi:
    (arkadaşlar KCC hala evrak talebi için mail atmadı sizce normal mi ?)

• @Onur-Bektaş, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

Dosya Numarasi: 2021EU21XXX
    KCC Evrak Onayi:
    Saglik Muayenesi:
    Vize Mulakati:
    Vize Onayi:
    Pasaport Teslimi:

Bir problem gorunmuyor. Birkac gun once sayin @gucarslan evrak istek sirasinin 16.000'lerde oldugunu yazmisti.

• @crazycells, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

@Onur-Bektaş, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

Dosya Numarasi: 2021EU21XXX
    KCC Evrak Onayi:
    Saglik Muayenesi:
    Vize Mulakati:
    Vize Onayi:
    Pasaport Teslimi:

Bir problem gorunmuyor. Birkac gun once sayin @gucarslan evrak istek sirasinin 16.000'lerde oldugunu yazmisti.

merhaba. evet, şuan evrak talepleri 16800lerde. @Onur-Bektaş size de yakında gelecektir.

• Merhaba kcc den mail aldım bugün evrak talebi için sorum şu olacak pasaport ve vukuatlı nüfus örneği dışında beni ilgilendiren kısım askerlik ile olan bölüm acaba e devletten askerlik durumunu sorgulayıp yollamalı mıyım ?

• @olcay1, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

Merhaba kcc den mail aldım bugün evrak talebi için sorum şu olacak pasaport ve vukuatlı nüfus örneği dışında beni ilgilendiren kısım askerlik ile olan bölüm acaba e devletten askerlik durumunu sorgulayıp yollamalı mıyım ?

isterseniz yollayabilirsiniz, ama TC vatandaslarinin yollamasina gerek yok.

• @crazycells anladım cevap için teşekkürler

• Merhaba, KCC'ye dokümanları Eylül'de göndermeme rağmen henüz confirmation maili almadığıma dair mail attım ve aşağıdaki yanıtı gönderdiler. Onay mailimi sormama rağmen interview hakkında bilgi vermişler, ne demek oluyor? Bu dosyanız onaylandı ve interview'i bekleyin anlamına mı geliyor.

Thank you for your inquiry.

Scheduling for the DV 2021 program year has not yet begun. Please monitor Travel.State.gov for updates. Selectees will be notified by an email to the address they provided to check the Entrant Status Check (ESC) website as soon as an interview is scheduled. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Interviews are scheduled numerically according to assigned case numbers which have completed processing. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. You may refer to the visa bulletin at travel.state.gov for the list of current numbers. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. Please remember that selection for participation in the Diversity Visa Program is not a guarantee of a visa or of a visa interview.

In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

• @Atmosfera ilk defa bu cevabı yolladiklarini gördüm açıkcasi bu sene. bence onayınız olmuş, ben bu mesajdan bunu çıkartıyorum.

• Şuraya olumlu sonuclanmıs bır mulakat deneyımı yazmadan ölürsem gözüm açık gidecek 😞

• @muhalif merak etme, hepimiz teker teker yazacağız. demişti dersin..

• @gucarslan merhaba, dönüş aşağıdaki gibi oldu. bu sefer sadece eksik belgeleri yazdılar

"***Thank you for your inquiry.

Police Certificates: (Turkey) If you are 16 years of age or older, you must submit a scanned copy of a police certificate from all countries you have lived. Please refer to travel.state.gov for more information.

Court Record: If you have been convicted of a crime, provide a certified copy of each court record and any prison record.***"

• @TT-TT süper! en azından hangi belgeler olduğunu biliyorsunuz artık. bir an önce ilgili belgeleri toparlayıp gönderin ve onayınızı beklemeye başlayın. bol şans dilerim.

• Kcc ye gönderşlecek evraklarda mahkeme kayıtları da var mahkeme kaydım yok ama gene de adli sicil kaydımı da göndermeli miyim temiz olduğuna dair ?

• @olcay1 evet, göndermelisiniz. arşiv kayıtlı olmasına dikkat edin lütfen.
    belgeyi ingilizce de alabiliyorsunuz. o şekilde alın..

• @gucarslan evet ben de sanki onayladık ama biz size haber vermedik bundan dolayı bir sonraki aşama olan interview hakkında size bilgi verelim diye yorumladım fakat sadece otomatik hazır cevaplar ile yanıt verdikleri için bunun üzerinden yorum yapıp anlamlaştırmaya çalışıyoruz 🙂

• @crazycells Merhaba, evrak onayları geldi, tekrar teşekkür ederim. Artık sanırım mart sonrası mülakat için mail bekleyeceğiz?

Benzer Başlıklar

• DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    203k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama
  • -3 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @xbeki maalesef bu sekilde toplama basliklara izin vermiyoruz zaten bu dediginiz konular ayri ayri ilgili basliklarda ayrintili konusuluyor, o nedenle yeni bir baslikta bilgi almak yerine ayri ayri basliklardan bilgi edinmelisiniz. Eger nereden baslayacaginizi bilemiyorsaniz "Bekleme Odalari"nda sorunuzu sorabilirsiniz, o basliklari sohbet basliklari olarak degerlendirdigimiz icin oradan teker teker yonlendirme yapabiliriz. su basliklari da incelemeyi unutmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar https://yesilkartforum.com/forum/topic/1546/green-card-bankada-para-mevzusu https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • 15 Oy
    4k İleti
    494k Bakış
    erenottiE
    @bkaraca Merhaba, normalde pause olmasa, hızlı da denilebilecek bir ofiste süreciniz muhtemelen yetişirdi ancak pausedan dolayı green card alamama ihtimaliniz oldukça yüksek görünüyor. Masraflar gözünüze gelmeyecekse ve süreç içinde ülkeden çıkamayacağınız için 2.5-3 ay uygun zamanınız varsa denenebilir. Bol şanslar diliyorum.
  • 27 Oy
    2k İleti
    270k Bakış
    S
    @vitruvius çok çok geçmiş olsun. biran önce acil şifalar diliyorum. her işin başı sağlık.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k