[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@muhalif Teşekkür ederim bunları bilmiyordum, öğrenmiş oldum.
-
@crazycells Teşekkür ederim. Öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın. Geçen sefer sorduğumda gerek yok demiştiniz, çünkü ds-260 formunu doldurduktan sonra vatandaş olmuştum. Şimdi ne değişti hocam ? Belirtmem önemli mi ? Bir de ds-260 formunu nasıl açtıracağım kcc ye nasıl mail atacağım yardımcı olabilir misiniz ? Uğraş dur şimdi. :(
Edit: Ds-260 formunu açtırınca mülakat tarihini etkiliyor mu ? Mülakat tarihinden sonra açsam ne olur bir farkı var mı hocam?
-
Merhaba, Telegram gurubuna beni de eklerseniz sevinirim.
-
@gucarslan beni de Telegram grubuna ekleyebilir misiniz?
-
@sait33 özel mesajla bilgi verdim size.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Teşekkür ederim. Öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın. Geçen sefer sorduğumda gerek yok demiştiniz, çünkü ds-260 formunu doldurduktan sonra vatandaş olmuştum. Şimdi ne değişti hocam ? Belirtmem önemli mi ? Bir de ds-260 formunu nasıl açtıracağım kcc ye nasıl mail atacağım yardımcı olabilir misiniz ? Uğraş dur şimdi. :(
Edit: Ds-260 formunu açtırınca mülakat tarihini etkiliyor mu ? Mülakat tarihinden sonra açsam ne olur bir farkı var mı hocam?
Tekrar tekrar ayni soruyu sordugunuza gore degistirmek istiyorsunuz demektir :) Degistirip bu soruyu aklinizdan cikarabilirsiniz, surec daha baslamadi o nedenle cok bir etkisi olmaz.
-
Telegram grubu için ben de bağlantı linki rica edebilir miyim ?
-
@Muhammed-Kas özel mesajla bilgi verdim size.
-
@crazycells Değiştirmek istemiyorum hocam ama bu yüzden mülakatta sorun çıkar mı diye şüpheye düştüm. Sizce değiştirmesem sorun çıkarırlar mı ? Mülakat esnasında tc vatandaşı olduğumu dille söylesem olur mu ? Veya hiç bu konuyu açmasam bir şey olur mu ? Lütfen bu soru hakkında son kez soruyorum sizlere. Ds-260 formunu nasıl açarım daha onu bilmiyorum, eğer gereksiz bir detaysa hiç açmakla uğraşmayacağım.
-
@crazycells Değiştirmek istemiyorum hocam ama bu yüzden mülakatta sorun çıkar mı diye şüpheye düştüm. Sizce değiştirmesem sorun çıkarırlar mı ? Mülakat esnasında tc vatandaşı olduğumu dille söylesem olur mu ? Veya hiç bu konuyu açmasam bir şey olur mu ? Lütfen bu soru hakkında son kez soruyorum sizlere. Ds-260 formunu nasıl açarım daha onu bilmiyorum, eğer gereksiz bir detaysa hiç açmakla uğraşmayacağım.
Bu sorunun cevabini daha once verdim zaten :)
Degistirseniz de , degistirmeseniz de sorun cikmaz. Eger istiyorsaniz degistirin, istemiyorsaniz degistirmeyin. Eger degistireceksiniz bunu su an yapin ki, mulakatlarin oldugu zaman bir de ek is cikarmayin basiniza :)
-
@crazycells Teşekkür ederim hocam. Gerek yoksa değiştirmeyeceğim, çünkü nasıl değiştireceğimi bilmiyorum, bir önemi yok diyorsanız böyle kalsın. Ama mülakat esnasında onlar sormasa bile TC vatandaşlığı alıp çift vatandaş olduğumu söylememe gerek var mı hocam yoksa hiç bu konuyu açmama gerek yok mu? 🥲
-
@crazycells Teşekkür ederim hocam. Gerek yoksa değiştirmeyeceğim, çünkü nasıl değiştireceğimi bilmiyorum, bir önemi yok diyorsanız böyle kalsın. Ama mülakat esnasında onlar sormasa bile TC vatandaşlığı alıp çift vatandaş olduğumu söylememe gerek var mı hocam yoksa hiç bu konuyu açmama gerek yok mu? 🥲
soylemenize gerek yok, vize alip almamanizi etkileyecek bir bilgi degil.
-
@crazycells Size çok teşekkür ederim borcunuz ödenmez. İnsallah abd ye gidebilirsem başıma gelenleri foruma yazıp diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağım. Yani vizeyi alıp burayı unutmayacağım, söz.
-
şöyle nostalji yapım dedim eski günlere bakım dedim
hey gidi günler
https://web.archive.org/web/20030201120518/http://forum.mezun.com/categories.cfm?catid=4 -
@gucarslan beni de telegram grubuna ekler misiniz?
-
@yemeng özel mesajla bilgi verdim size.
-
Merhaba arkadaslar bilgisayarımda sorun var formuma bakamadım.. Ds260 formunda baska bir ülkeden çifté vatandaşlığını z veya oturumunu z var mi ? Diye bir soru varmıydi acaba hatırlayan var mı...
-
@aydın-t oturum değil pasaport var mı
-
@gucarslan beni de ekleyebilir misiniz? :)
-
@aydın-t

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum